den här saken är otroligt

En Bandanna är din allsidiga, allt-allt-magiska tillbehör

Anonim

När det gäller saker att köpa, verkar en multipack av färgade bandannor, till det nominella värdet, helt absurt. Gör det ändå. Oavsett om du tror att du skulle ha användningsområden för dem. För när du äger en multipack av färgade bandannor lovar jag dig, du hittar användningar.

På något sätt slutade jag med en multipack efter att ha beställt arbete på väg till Norge förra sommaren. Jag tog med dem i mitt bagage med mig, och när jag kom hem från den resan insåg jag att jag inte hade några oanvända kvar. En gul bandana bandades runt min resväska (en taktik som min stepmom brukade använda som en provisorisk tagg för att skilja vår familj bagage från alla andra på bagageanspråk). Några av dem (orange, lila, rött och blått) hamnade runt pannan, handlederna och (för de med en viss rand utomhus chic) ​​halsar av alla i vårt parti. En av dem var van vid att städa upp det oundvikliga dryckeslaget, och det är nog ändå uppe på den nordiska fjällstugan. En av dem, som jag brukade torka av en djupt svett på en vandring, är utan tvekan sönderdelad någonstans i bergen också (ledsen, Norge). En av dem är definitivt i köket, som används som en potholder. Man blev en firkant för en trevlig middag ute. De blev telefonkort - våra egna ID-taggar inom gruppen, laddade med känslor och mening; några av dem stannar fast i mitt vardag - en har blivit en allround dammduk vid mitt skrivbord, en annan har blivit en ad hoc-coaster för ett soffbord.

Och om du inte kan hitta användningen för en multipackning av dem, ge bort någon. De gör de smartaste lilla strumpbyxorna.

Dubbelsidigt tryck Paisley Cowboy Bandannas

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa vita T-tröja , nagelklippare , rullande bagage och yogamattor. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.