Folkets val

De bästa allt-i-ett-skrivarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi att vi tycker om oss som galen (på ett bra sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna (dvs. de med fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa generella skrivare , skrivare med liten rymd och andra datortillbehör som dessa rekommenderade ergonomiska tangentbord och mus , har vi avrundat de bästa 3-i-1-skrivarna (det vill säga skannern -printer-kopiatorer) på Amazon, enligt granskare. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa patronfri allt-i-ett-skrivare

Epson ET-3600 EcoTank Wireless All-in-One Supertank-skrivare

4 stjärnor, 192 recensioner

"Ja, den här skrivaren kostar lite mer än den genomsnittliga skrivaren. Jag hade en genomsnittlig Epson skrivare före den här och mitt enda klagomål med det var att jag ständigt slutade med bläck, och det var dyrt att behöva byta bläckpatroner hela tiden! Jag räknar med vad jag spenderade för den här skrivaren, jag kommer att kunna spara i längden på bläck. Utskriftshastigheten är blixtlös, det är tyst och det skakar inte sig själv från hyllan medan det skrivs ut! ÄLSKAR den här skrivaren! "

Bästa bärbara allt-i-ett-skrivaren

HP OfficeJet 250 allt-i-ett-bärbar skrivare med trådlös och mobil utskrift

4, 2 stjärnor, 261 recensioner

"Jag är en säljare på vägen och var ständigt upptagen med att skriva ut fakturor för kunder, tills jag kom över den här mobila skrivaren. Nu är det mycket lättare att skriva ut fakturan direkt från mitt fordon / kontorsanslutning trådlöst eller med en kabel som du måste köpa i tillägg. Det fungerar på batteri och laddar upp inom en timme. Det här är det bästa någonsin. "

Bäst allt-i-ett-skrivare med mobilutskrift

Brother MFC-J475DW kompakt trådlös bläckstråle allt-i-ett med dubbelsidig utskrift

4 stjärnor, 142 recensioner

"Jag har haft den här skrivaren i ungefär åtta månader nu och det fungerar bra. Jag använder det mycket för att skanna dokument till PDF-filer och bilderna är mycket imponerande. Jag älskar matarbrickan. Jag kan ladda fem eller sex sidor i den och skanna utan att ständigt lyfta omslaget och skanna en sida i taget. Bläcket varar verkligen. Jag har inte behövt byta bläckpatroner än. Priset på den här skrivaren är en fantastisk affär. Du borde prova det! "

HP Envy 5535 e-allt-i-ett-skrivare

4 stjärnor, 112 recensioner

"Jag köpte det här för att ersätta en äldre och mer skrymmande arbetsskrivare, och jag är glad att jag gjorde det. När jag öppnade lådan var det enkelt att installera, slå på och installera bläck. När det var på, följde jag bara stegen för att ansluta till mitt nätverk, följde upp ett testutskrift och direkt kunde jag skriva ut direkt från min telefon. Kopia funktionen är bra eftersom jag arbetar hemifrån och behöver göra kopior ofta för poster. Denna skrivare är också en skanner som har blivit praktisk för att skapa PDF-filer vid behov. Skrivaren är så mycket mindre och lättare än min sista. Så glad att jag bytte över. "

Bästa allt-i-ett-skrivare under $ 150

Brother monokrom kompakt multifunktionsskrivare DCPL2550DW

4, 1 stjärnor, 2 497 recensioner

"Skriv ut vad du vill, närhelst du vill. Detta är min första laserskrivare. Jag köpte det här för drygt ett år sedan och har gått igenom två pappersremmar och jag är fortfarande på startkassetten! Fantastiskt! Det skannar bra och kopierar också bra. Jag har inga klagomål eftersom det här är den bästa skrivaren jag någonsin har haft. Mycket billigt för tryckpapper. Det enda jag har fått ge upp är färgutskrift, vilket jag har insett att jag faktiskt inte behöver allt så mycket. Detta är absolut en bra produkt som sparar pengar och krångel. Jag är bara upprörd att jag inte bytte till laserskrivare för länge sedan istället för att slösa all den tid, pengar och förvärring av bläckstråleskrivare. "

Bästa färgduplex allt-i-ett-skrivare

Canon Color ImageClass MF634CDW Allt-i-ett trådlös dubbelsidig laserskrivare

4 stjärnor, 153 recensioner

"Den här skrivaren är en spelväxlare för ett litet / hemkontor. Ställer upp omedelbart, alla datorer på LAN kan hitta den, skannern fungerar omedelbart, den skrivs dubbelsidig på ett enda pass och du går inte tom för toner på två sekunder som med en bläckstråle. Jag är en tekniker och det här är en av de bästa out-of-the-box-erfarenheterna jag har haft. Den passar också på toppen av ett vanligt arkivskåp! "

HP Laserjet Pro M281FDW Allt i en trådlös färglaserskrivare

4 stjärnor, 232 recensioner

"Min erfarenhet med den här skrivaren har varit bra. Jag har använt alla dess funktioner de senaste månaderna och de har alla fungerat bra för mig. Det skrivs alltid ut när jag trycker på Skriv ut, och funktionen Scan-to-Computer har fungerat felfritt för mig. Eftersom det är en laserskrivare använder den toner istället för bläck och därför kommer bläcket inte att torka på dig efter två veckor. Jag kommer att säga att det här inte är för att skriva ut foton. För regelbunden produktivitet, som dokument, diagram etc. är det en bra maskin. "

Bästa färgduplex allt-i-ett-skrivare under $ 200

Brother MFC-J5830DW Allt-i-ett färgbläckstråleskrivare

4 stjärnor, 117 recensioner

"Skrivaren själv är fantastisk. Jag älskar hastigheten (mycket snabbare på allt än min gamla Epson), jag älskar den skonsamma soliditeten i skrivarens byggnad, jag älskar hur det hanterar färgfotoutskrift med mycket tilltalande toner och ett utskriftsgränssnitt som ger mig gott om redigeringsförmåga . Jag tycker om att kunna skriva papper från mitt val av två olika källor, och jag tycker att det bakre matningsfacket kan rymma så mycket som 100 ark vanligt papper, vilket är förutom frontfacket som rymmer 250 ark. Jag använder mina skrivare i stor utsträckning och skriver ut färgdokument varje dag. "

Bästa svartvita allt-i-ett-skrivare

Brother MFCL2750DW monokrom allt-i-ett-trådlös laserskrivare

4, 1 stjärnor, 1 255 recensioner

"Jag kunde nitpick över vissa saker, men för $ 200, det kan inte vara beat. Det är ett kraftverk med bra tidsbesparande funktioner och mycket konfigurerbarhet, och den passar direkt in i ett molnbaserat, trådlöst arbetssätt. Den bästa delen om den här skrivaren är, till min förvåning, internetanslutningen. Jag kan skanna direkt till Evernote, Google Drive, DropBox.

darn nära alla stora onlinetjänster. Skanningen är väldigt solid och utskriftskvaliteten är bra, med skarp text. Ett fantastiskt "papperslöst kontor" tillbehör. "

HP Laserjet Pro M426FDW multifunktionell trådlös laserskrivare med dubbelsidig utskrift

4, 2 stjärnor, 318 recensioner

"Mycket glad och imponerad! Inställningen var snabb och super lätt. Jag satte upp mina trådlösa nätverk, så bara en ledning krävs (nätsladden). Jag har provat det med övervåningen och nedre datorer och våra Android-smartphones. Jag har också skrivit ut från en USB-flash-enhet och alla fungerade felfritt. Jag blev trött på det vanliga bläckstråleskrivarproblemet med bläcktorkning, eftersom vi inte använder våra skrivare så ofta. Nu när jag behöver skriva ut, vet jag att det kommer att fungera utan att behöva röra med torkade eller täppt inkjet-munstycken. Väl värt pengarna. "