Folkets val

The Best Area Mattor på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt " Casper av vintage mattor ", undersökta designers för det bästa området mattar under $ 500 , och pratade om de bästa soffborden att placera på dem, här singlar vi ut de bästa budgetområdet mattor för under $ 200, som granskats på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa seagrassmattan

Safavieh Natural Fiber Collection NF114A Basketweave Natural och Beige Summer Seagrass Area Rug (5 'x 8')

4, 1 stjärnor, 939 recensioner

"Kärlek, kärlek, ÄLSKAR dessa mattor !!! Jag har två 45 lb hundar som älskar att göra zoomies och glida över min kakelgolv. Mattor står vanligtvis inte chans, även med matta tejp! Dessa gräs mattor är tjocka! Super bra gjort! Perfekta sömmar, perfekt 90 graders hörn! De är inte plysch att gå på, men hej, de är gjorda av naturfibrer! Mycket hållbart! Jag har haft dessa i ett par månader nu och kunde inte vara mer nöjd med mitt köp !!! "

Bästa jutertält

nuLOOM naturligt vävt vävt Rigo Jute Area Rug, 8 'x 10'

4, 1 stjärnor, 303 recensioner

"Denna matta är fantastisk! Jag ville ha en att sätta under mitt matsalbord. Med fyra barnbarn ville jag inte spendera mycket pengar i fall av en tappad spaghettiplatta. Under de månader som vi har haft det, har vi varit värd flera middagsfester och mattan har hållit sig vackert. De varierade färgerna knyter samman alla olika skogen i vår matsal tillsammans. "

Bästa ullmattan

Safavieh Cambridge Collection Handgjord marockansk Premium Wool Area Rug (6 'x 9')

4, 2 stjärnor, 219 recensioner

"Helt vackert. Naturligtvis förväntade jag mig att det skulle kasta lite. Inga problem. Vakuum det bra några gånger och shedding blir bättre. Efter några veckor av segelsugning kommer det att förbli snyggt preparerat och kasta inte längre. För priset kan kvaliteten inte slå. Perfekt för min strand stuga. Jag gillar särskilt den upplysta texturen av elfenbenaccenterna. Jag får en annan när det är dags att byta ut mattan i mitt huvudhus. "

Bästa mönstrade shagmattan

Safavieh Hudson Shag Collection Marockansk Diamond Trellis Area Rug (4 'x 6')

4.8 stjärnor, 1.129 recensioner

"Jag kan inte prata tillräckligt mycket med denna matta. Det är så tjockt och plyscht och absolut vackert! Vi har en alltmer mobil baby och behövde något mjukt och cushy för honom att spela på. Efter att ha letat efter varje butik som var tänkbar tog vi steget och beställde den här - även om jag var så nervös att beställa en matta som jag aldrig sett personligen. Men jag kunde inte vara lyckligare med denna matta! Vi har 9 x 12 ', som referens. "

Bästa solida shagmattan

Unik Loom Solo Solid Shag Collection Modern Plush Cloud Grey Rectangle (5 'x 8')

4, 2 stjärnor, 1 813 recensioner

"Jag har köpt shagmattor för trippelpriset som inte var lika snällt som det här. Trevlig, tjock, hög shag. Färg något mörkare än i bilderna, men helt acceptabelt. Det tog en dag eller två att "uncurl" - med vikter på hörnen - men det kan förväntas, och mattan är bara vacker och lyxigt mjuk. "

Safavieh Kalifornien Premium Shag Collection SG151-1313 Beige Area Rug (8 'x 10')

4, 6 stjärnor, 5 523 recensioner

"Jag visste aldrig att det var möjligt att faktiskt se fram emot att sitta på / lägga på / gå på en ny matta, men den här har gjort mig troende! Dess höga hög och tät shag mer än leverera! Till min förvåning gjorde det att vårt lilla vardagsrum ser enormt ut och det helt upplyst vårt utrymme. Det dammar lätt och det utsläpp som vi har torkat upp verkligen enkelt. Vi har haft det i vårt hem i en månad och jag kunde verkligen inte vara lyckligare med vårt köp. Amazons pris för samma exakta produkt slog dem på inte mindre än fem andra webbplatser. "

Bästa faux-sheepskin matta

Safavieh Faux Silky Sheepskin FSS235A Ivory Area Shag Rug (5 'x 8')

4, 2 stjärnor, 292 recensioner

"Jag är så nöjd med denna matta! Jag älskar fårskinnsäckar men ville inte köpa en riktig, eftersom tanken på det gjorde mig ledsen. Jag var inte säker på att jag skulle kunna hitta en faux-version som såg riktigt ut och skulle vara lika mjuk, men jag gjorde det! Jag har haft denna matta i flera veckor nu och det har blivit ännu bättre med användning. Jag slog till och med några saker på det och jag upptäckte att det var mycket enkelt att rengöra. Lätt att vakuum också. Det är otroligt mjuk och jag älskar hur det ser ut. "

Bästa marockanska matta

NuLOOM Marockansk Blythe Area Rug, 5 'x 7' $ 2 5 "

4, 5 stjärnor, 550 recensioner

"Jag tror inte att jag någonsin har skrivit en Amazon-recension innan, men helig ko - den här förtjänar det! Jag har sex hundar. Låt mig bara berätta. Jag vet inte vilken typ av genie magi de placerat över den här dåliga pojken innan du skickade ut, men det här kommer inte att gå. Jag vet ärligt inte hur det är möjligt med tanke på att det är en vitvit färg, men bra herre, är jag lycklig! "

Bästa persiska matta

New City Light Blue Silver Traditionella Isfahan Ull Persiska Area Mattor 5'2 x 7'3

4, 4 stjärnor, 938 recensioner

"Vi köpte dessa tänkande att de kunde vara" engångsartiklar ". Om hundarna gjorde vad hundar gör (ingen ordsprog avsedd) trodde vi att det inte skulle vara ett problem att ersätta dem. Tja, de ser så bra ut att vi har hållit djuren av dem. De passar perfekt med de nya hårda golv. De är den bästa överraskningen vi har beställt osynligt från Amazon. Vi älskar dem. De ser och känner sig lika bra som den äkta persen som vi har i ett annat rum. "

Ottomanson Ottohome Persian Heriz Oriental Design med Non-Skid Gummibackning, 60 "L x 78" W, Röd

4, 3 stjärnor, 522 recensioner

"Hittills har jag tre av dessa mattor, och jag beställde bara en fjärde. Jag har två gröna och en röd, med en annan röd på vägen. Du kan gissa att jag älskar denna matta. Färgerna är inte cheesy alls. De är perfekta för lera mattor nära en dörr eller i ett tungt trafikerat område. De matchar bra med mina verkliga perser. Jag har inga problem att rengöra dem med ett vakuum. Nämnde jag att de inte skidar? Och priset är rätt. "

Bästa abstrakta matta

Nourison Celestial Modern Abstrakt Area Rug, 5'3 "x 7'3", Flerfärgad Grå

4, 6 stjärnor, 266 recensioner

"Jag gick igenom en dålig uppbrytning och bestämde mig för att jag, i stället för att vara moros, skulle lägga till mer färg i mitt liv. Jag köpte denna matta för att ersätta den hon tog. När hon kom tillbaka för att plocka upp sina sista kvarstående saker, sa hon tyvärr: "Du verkar vara bra.

"Jag var inte, men jag hittade något vackert att uppskatta."