Folkets val

De bästa babybadkarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om det bästa babyproofing-utrustningen , undersökt alla de bästa nyfödda väsentligheterna , och till och med konsulterade experter på sina betrodda baby rengöringsprodukter , här går vi djupt på de bästa babybadkarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst kompakt babybadkar

Shnuggle babybadkar

4, 6 stjärnor, 597 recensioner

"Alla berättade för mig att få det här badet eller det där badet - NOPE. Jag har en freaking hink. Ingen ånger! Började använda det strax efter att barnets navelsträng föll av. Han älskar det helt! Att ha honom i vattnet gör en stor skillnad för att han hatar halvbad eller torkar ner. Badtiden är så kul för honom med den här saken (tills han måste gå ut). Lätt att fylla, lätt att bada barn och super lätt att städa upp. Stoppa bara hinken, låt den dränera och oroa dig inte för att vrida ut saker eller kasta saker i tvättmaskinen. Så enkelt."

Bästa full-size baby badkar

Primo EuroBath

4.5 stjärnor, 1 703 recensioner

"DENNA TUB ÄR AWESOME !! Jag är bara ledsen att jag inte hittade det tidigare eftersom jag tror att det skulle ha varit perfekt för när han var tinier också. Båda sidorna av badkaret är väldigt bekväma för honom! Jag köpte ett av dessa terry-tyg skalformade bad kuddar att hålla sig bakom ryggen bara för att han är på mindre sida fortfarande. Jag kommer definitivt att köpa detta som en present för alla framtida baby duschar! Älskar det!"

Bästa badkaret för att odla barn

Skip Hop Moby Bath Smart Sling 3-stegs badkar

4, 4 stjärnor, 236 recensioner

"Jag hade tidigare en annan spädbarn. Slingan föll för lågt och min dotters rygg skulle vila på toppen av ryggstödet för spädbarnsstadiet, vilket är anledningen till att jag tycker att de flesta av dessa trestegsrör är en flop. DETTA badet är inte en flop! Designen är helt perfekt. Hon glider inte ner, även när vattennivån är nästan till toppen av badkaret. Nätet är av hög kvalitet, och den nedre delen har ett skumrör inuti, INTE hårdplast. Badtiden var en katastrof. Nu älskar hon det, och det är allt på grund av detta badkar. "

Bästa babybadkar med slinga

Den första årens säkra Comfort Deluxe nyfödda till barnbarn

4, 3 stjärnor, 3 337 recensioner

"Detta har varit en idealisk plats att bada vår baby sedan hon föddes. Slingkontraktionen fungerade riktigt bra för att hålla henne ur vattnet när navelsträngen fortfarande var på, och det var fantastiskt att få den lilla nyfödda att vara bekväm på ett ställe! När slingan släpper ut är badkaret mycket välbyggt för att ge stöd under den lilla bromsen och undvika att de glider fram och ner i vattnet. Det finns ett praktiskt, separat fack för att hålla lite sköljvatten. Sammantaget älskar vi detta badkar och kommer troligen att fortsätta att använda det under lång tid! "

Bäst förhöjd babybadkar

Sommar Infant Comfort Höjd Badkar

4, 3 stjärnor, 164 recensioner

"Detta är bara en grundläggande badkar, men anledningen till att jag älskar det är helt enkelt höjden av den. Jag är för närvarande gravid, och att ge min dotter ett bad dödade min rygg. Detta är den tredje jag köpte; Att ha badet i denna höjd gör mitt liv mycket lättare, särskilt eftersom hon älskar sina bad! Med min nyfödda kommer jag förmodligen att använda något annat i diskbänken eller prova den insats som medföljer detta, men för priset är det här tuben väl värt det bara för att det passar på pall och är lätt att nå. "

Bäst vadderade babybadkar

Blommande bad Lotus

4.4 stjärnor, 1 168 recensioner

"Denna förändrade badtid för oss. Bästa investeringen vi har gjort för vår 8-veckor gamla. Hon hatade badtiden och det berodde på att hon var så obekväm och det var så svårt att hålla henne varm och faktiskt tvätta henne. I lotus var hon så bekväm, och jag kunde tvätta henne istället för att räkna ut hur man säkert håller henne. Hon somnade faktiskt. Rekommenderas starkt!"

Bästa ergonomiska badkaret

Angelcare Baby Bath Support

4, 6 stjärnor, 713 recensioner

"Stor babybadkudde. Min bebis var bekväm i den från födseln till nu (3, 5 månader) och verkar som om det kommer att vara bekvämt för honom ett tag! Bakstycket är ett mjukt, flexibelt nät, men lämnar inte prints på barnets rygg. Det spolas väl och torkkrogen är mer bekväm än jag trodde det skulle vara. Det har aldrig fått någon skön film eller behövde riktigt tvättning. Vi sköljer bort det efter badet eller duschen och hänger det för att torka. "

Bäst vikande babybadkar

Stokke Flexi Bath

4 stjärnor, 134 recensioner

"Om du har ett litet barn och bor i ett hus eller lägenhet utan badkar är det här lösningen! Vi köpte det över ett år sedan efter omfattande forskning, och det fungerar fortfarande bra. Den sitter i vår duschkabin, så om vatten sprutar ut, går det ner i avloppet. De böjbara lederna är bra när ett barn är i badet. Våra barn i åldrarna 3 till 7 har badat i den. Det är också användbart när vi vill fylla det med lite vatten för att de ska tvätta sina fötter. Innan våra barn börjar ta duschar regelbundet är det här en bra lösning! "

Bästa uppblåsbara babybadkar

Mommys Helper Uppblåsbara Bad Froggie Collection

4, 3 stjärnor, 517 recensioner

"Vi ÄLSKAR detta badkar. De vanliga spädbarnsslangarna är så svåra, och hur de är vinklade, kan vår flickvän inte riktigt använda den när hon började sitta upp, ungefär 3 månader gammal. Så glad att vi hittade det här uppblåsbara badkaret. Vi känner oss så säkrare med henne i det eftersom hon inte kan slå huvudet på någonting, och den lilla pucken i mitten gör det så att hon inte glider ner. Nu kan hon plaska runt i badkaret och leka med sina leksaker, och det behöver inte vara så enormt prövning för oss. "