Folkets val

De bästa Baby Cribs på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om det bästa babyproofing-utrustningen , de bästa nyfödda essensen , och de bästa babybadkarna , här går vi djupt på de bästa barnpjäserna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa 7-i-1 Cabriolet Spjälsäng

Dröm på mig Violett 7-i-1 konvertibel livsstil Spjälsäng, svart

4, 1 stjärnor, 1 045 recensioner

"Denna spjälsäng kan inte slå för priset. Jag ville ha en prisvärd, snygg och högkvalitativ spjälsäng. Låter omöjligt, eller hur? Nej. Denna spjälsäng är alla dessa saker. VAD ÄLSKAR jag: Denna spjälsäng är vacker och unik. Jag är en ensam mamma, och jag kunde ställa upp denna spjälsäng helt av mig själv. Inställningen var ganska lätt, och anvisningarna var enkla att följa. Detta kommer med allt du behöver för att sätta barnsängen tillsammans. Den övergripande processen tog mig mindre än 1, 5 timmar. Min spjälsäng anlände i perfekt skick. Ingen WD-40 behövs. De klistermärken som märker varje del lätt avskalas. Alla bultar och hårdvara som visas är guld. Det ger spjälsen ett mer polerat utseende. Vad jag inte älskar: Madrassen har inte möjlighet att gå väldigt högt. På grund av vågeffekten på denna spjälsäng måste den högsta madrassinställningen vara mycket lägre än andra spjälsängar. Jag rekommenderar starkt den här. "

Bästa 5-i-1 Cabriolet Cribs

Dröm på mig Ashton 5-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Espresso

4 stjärnor, 643 recensioner

"Vi älskar denna spjälsäng. Vår dotter har varit i den i sex månader nu, och vi har använt den vid alla tillgängliga madrasshöjder hittills. Det är lätt att justera madrassens höjd. Spjälsängen är lätt nog att dra bort den från väggen och trycka den lätt igen om nappet släpps (eller kastas) bakom det. Vi ser fram emot att konvertera den till en säng i framtiden. Vårt enda bekymmer är att färgskenorna är avstängda när hon tuggar på de övre stolparna, som jag förstår från att prata med andra föräldrar, händer på alla barnsängar, så vi rekommenderar att du får en skyddande barriär av något slag. Det är en vacker spjälsäng och ser bra ut i sitt rum. "

Graco Benton 5-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Pebble Grey

4, 3 stjärnor, 451 recensioner

"Fantastiskt vacker !!!!!! Kraftig. Jag sätter det tillsammans av mig själv på sju månader gravid. Lätt att sätta ihop. Älskar det. "

Dröm på mig Synergy 5-in-1 Cabriolet, Spjälsäng, Svart

4 stjärnor, 462 recensioner

"Jag tog evigt för att bestämma mig om en spjälsäng och bara fortsatte läsa recensioner. Jag ville ha något enkelt, men jag var orolig att köpa en billig en av rädsla för att det skulle vara skräp. Jag är glad att jag tog steget med denna spjälsäng. Det är bland de billigaste tillgängliga, och det är helt snyggt. Spjälsängen kom oskadad, och anvisningarna var helt okomplicerade och tydliga. Jag skulle säga att jag är en avancerad nybörjare vid möbelmontering - säkerligen, jag har lagt saker ihop, men superkomplicerade saker kan skruva upp mig och jag vet inte riktigt mycket om verktyg och delar. Detta var en stor summa av sju steg för att montera och krävde endast den medföljande Allennyckeln. Jag gjorde det själv medan min baby sov på mindre än två timmar. Sammantaget är detta ett stort värde för en solid och söt spjälsäng. "

Bästa 4-i-1 Cabriolet Cribs

Delta Barn Emery 4-i-1 Cabriolet Baby Spjälsäng, Vit

4, 5 stjärnor, 360 recensioner

"Bara älska den här spjälsängen. Bra storlek, lätt att montera och demontera. Vårt spädbarn älskar bara att sova i den. Den är väldigt lätt, så du kan enkelt flytta den från ett rum till ett annat. Färgen är också bra. Det är väldigt robust. "

DaVinci Kalani 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng

4, 1 stjärnor, 1 560 recensioner

"Jag rekommenderar starkt denna CRIB! Den kom snabbt och var lätt att sätta ihop. Min son använder den varje natt. För en tid sedan gick han igenom ett tändsteg, så jag rekommenderar att spjälsäckar förhindras att barnet biter på träet. Jag har nyligen konverterat spjälsängen till en "stor pojke" säng, och det har varit jättebra. Jag är fortfarande glad över det här köpet, och jag fick det över ett år sedan. "

Delta Barn Canton 4-i-1 Cabriolet Baby Spjälsäng, Espressokörsbär

4, 5 stjärnor, 735 recensioner

"Denna spjälsäng är perfekt! Jag älskade utseendet på nätet och trodde att jag skulle slumpa det utan att se det personligen, och färgen är vackrare än de kunde ha tagit på en bild. Jag satte mig och tänkte att det skulle ta ett par timmar att sätta ihop, och det tog ärligt att ta bort allting som det gjorde för montering (vilket fortfarande var mindre än 15 minuter). Super enkel, vacker och värt pengarna. Jag kommer att ha det här i flera år. "

Storkcraft Tuscany 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Espresso

4, 3 stjärnor, 854 recensioner

"Detta var lättare än jag trodde att sätta ihop. Spjälsängen ser bra ut och till mycket rimlig kostnad. För pengarna tycker jag att det är ett utmärkt köp. Den enda saken som kan skilja sig från högre dollar-objekt är att det finns några hål synliga där bultarna går ihop. Jag antar att du kan försöka hitta kepsar där någonstans, men vem bryr sig? Det här är för din spädbarns son eller dotter, och de kommer inte ihåg vad spjälsen ser ut som i alla fall. Få det här och spara pengar för att använda på mer viktiga saker. "

Bästa 3-i-1 Cabriolet Cribs

Babyletto Hudson 3-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Vit

4, 6 stjärnor, 379 recensioner

"Jag älskar så mycket crib! Jag lägger det mycket snabbt av mig själv, och det ser fantastiskt ut. Det är väldigt modernt, varför jag ville ha den här. Det är inte så dyrt som de andra, och det är helt värt det. Jag önskar att jag skulle kunna göra den till en tvillingbädd som andra spjälsängar, men det kommer att fungera med alla framtida spädbarn och småbarn som jag också kommer att ha. Jag har faktiskt tagit av en av sidorna och satt den bredvid min säng, så jag behöver inte gå upp när min baby vaknar. Det har varit till stor hjälp! Anvisningarna är mycket tydliga, och den levererades snabbt och i gott skick. Jag är besatt. Om du vill ha något modernt och sött och du vill spendera lite mer pengar, får du det här! Det var lite dyrt för mig, men det var det jag ville splurge på. "

Union 3-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Grå

4.4 stjärnor, 814 recensioner

"Wow! Vilken stor spjälsäng till ett fantastiskt pris! Jag fick det tidigare än förväntat och hade det monterat med 30 minuter att ta den ur lådan. Jag älskar att babysängen själv är väldigt enkel i design med rena linjer men kommer i roliga färger! Det känns starkt, och min son tyckte om sin första natts sömn i den. Kan inte begära något mer! Jag skulle rekommendera detta objekt till alla som behöver en kvalitetsspruta som kommer att växa med en baby som inte bryter mot banken! "

Dröm på mig Carson Classic 3-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Vit

4, 2 stjärnor, 560 recensioner

"Stor spjälsäng; Det är solidt och robust. Jag har tvillingar och ville inte köpa en annan dyrbar spjälsäng (jag hade en dyr redan), och det gör jobbet, det ser bra ut också! Och ett annat plus var att min man kunde sätta ihop det ganska snabbt. "

Bästa Mini-Crib

Dröm på mig 4-i-1 Aden Cabriolet Mini Spjälsäng, Körsbär

4, 2 stjärnor, 783 recensioner

"Vi köpte denna mini-crib ursprungligen i november 2013, som vi bodde i ett radhus. Vi använde denna spjälsäng tills vår dotter var 17 månader och bestämde sig sedan för att överföra till toddler sängen eftersom hon försökte klättra över fronten järnväg. Det enda jag inte tyckte om spjälsängen var att topphöjdinställningen fortfarande var för låg. Vi köpte körsbärsfärgen och älskade det. Den var vacker, lätt och lätt att flytta runt. Vi lägger filtkuddar på botten av fötterna så att vi kan glida det på våra trägolv när vi städar och flyttar. Det var perfekt! Vi älskade det tills vi sålde det till andra förväntade föräldrar på Craigslist. "

Bästa spjälsäng med bifogat byte bord

Dröm på mig, Anna 4-i-1 Fullstor Spjälsäng och Byte av tabellkombination

4, 1 stjärnor, 166 recensioner

"Älskar det här, ärligt; det är helt perfekt! Det är väldigt robust och går fantastiskt med sitt sängkläder. Var ganska lätt att sätta ihop; De två sista skruvarna gav mig lite problem, men jag fick så småningom det med lite tålamod och lite armbågsfett. "

Bästa spjälsäng med fast panel

Delta Barn Archer Solid Panel 4-i-1 Cabriolet Baby Spjälsäng, Grå

4, 6 stjärnor, 92 recensioner

"Älskar det! Jag trodde att priset var så bra att bakplattan kan vara tillverkad av kartong eller något billigt, men det är inte. Det är massivt trä och mycket välbyggt. Det var också väldigt lätt att montera. Jag tycker också om de fyra konvertibla alternativen, särskilt den fullstora sängen som inte ser ut som babymöbler och kan användas för alla åldersbarn eller vuxna. (Dock måste fullskenorna köpas separat.) Jag skulle definitivt köpa den här spjälsen igen. Det är vackert och har en avancerad känsla för en bråkdel av kostnaden. "

Bästa Crib för Co-Sleeping

SwaddleMe By Your Side Sleeper

4, 1 stjärnor, 1 499 recensioner

"Min son hade svårt att sova i sin Arm's Reach co-sleeper, så vi hamnade i sängen med oss, vilket gjorde oss lite oroliga. Den här bassinstilens sovande låter mig få honom i sängen, men skyddad i sitt eget utrymme. Denna sömn har en metallram som är välpolad och har maskasider. Den ramlösa delen i mitten gör att du kan placera barnet försiktigt utan att dina armar blockeras av ramen - en liten men väldigt användbar detalj. Vid 7 veckor tolererar han nu sova i armens räckvidd, men bara om jag har denna bassin inuti den. Jag tror att eftersom det är en mindre form, känner han sig mer bekväm. Sovaren kollapsar i hälften och reser bra i en resväska. Det är också användbart för att överföra din sovande baby till ett annat rum utan att störa honom. Vi tar regelbundet vår son från sovrummet in i vardagsrummet medan han sover i detta. Bra köp. Betala inte extra $ 30 för ett annat märke som har fickor eller en baldakin, du behöver inte det! Absolut det bästa köp vi har gjort. "

Bästa hållbara träspjälsängar

Babyletto Modo 3-i-1 Cabriolet Spjälsäng med Toddler Bed Conversion Kit, Espresso / Vit

4, 2 stjärnor, 266 recensioner

"Vi älskar denna spjälsäng. Det är oerhört robust och vackert. Det enda jag ser är förmodligen ett problem i framtiden är att träet är väldigt mjukt. (En annan granskare nämner detta också). Min man och jag kunde montera detta på under 20 minuter. Jag älskar att det kommer med småbarnsskenan; det var en stor försäljningsfaktor för oss. Jag älskar denna spjälsäng, och om vi någonsin har en annan bebis, kommer vi definitivt att köpa en annan av dessa barnsängar. "

DaVinci Höst 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng, Skiffer

4, 3 stjärnor, 132 recensioner

"Jag gillar verkligen den här sängen. Jag älskar färgen (skiffer), det är lätt att montera och robust konstruktion. Vi har begränsat utrymme i vårt stadshus, och dess fotavtryck är precis vad vi behöver. "

Bästa Fällbara Spjälsäng

Dröm på mig 2-i-1 bärbar klädning stationär sidosäng, vit

4 stjärnor, 431 recensioner

"Vår dotters plantskola fördubblas som gästrum (med bäddsoffa), så vi ville inte ha en stor, traditionell spjälsäng. Istället letade jag efter något som hade rena linjer och var väldigt praktisk för henne och oss när vänner eller familj kom till besök men stannade i rummet. Att bo i en lägenhet tänker vi alltid på sätt att maximera lagring och spara utrymme. Det faktum att denna spjälsäng kan rullas från gästrummet / plantskolan till vårt sovrum på natten för att underlätta övergången för vår dotter var en stor fördel. När det gäller dess storlek är det rymligt enligt min mening och borde få henne till tidigt toddlerhood (2- till 2, 5-årig kanske). Men då då.

hon ska göra ännu en övergång till en barnbarn, och vi kan helt enkelt vika den här spjälsängen och packa den bort tills barnet nr 2 behöver använda det. Just nu är det perfekt för henne. "

Bästa spjälsäng med inbyggd förvaring

Athena Daphne Cabriolet Spjälsäng och växlare, Vit

4 stjärnor, 150 recensioner

"Jag ville köpa en vit spjälsäng med lådor för att hålla baby saker och hittade den här. Vi monterade det förra veckan och det ser bra ut. Mycket fin efterbehandling och ser väldigt rik och dyr ut. Det är också mycket robust. Mycket nöjd med inköpet. Det enda är att madrassen inte kan justeras i detta, så vi köpte två madrasser för att göra den högre. Dessutom kommer en vanlig blöjorbyte inte passa in i det här. Bara den som kommer från Athena passar. Totalt sett mycket nöjda med köpet. "