expertgodkända gåvor

De bästa baby gåvorna för 2-åriga

Anonim

Dr Roberta Golinkoff, professor i psykologi vid Delaware-universitetet och medförfattare till New York Times bästsäljare Blir Brilliant: Vad Science säger oss om att höja framgångsrika barn, har ett huvudspets när det gäller leksaker och gåvor i 2 år -Galler: "Håll inte på dem." Lämna varje leksak öppen och formbar, så barnet kan själv lära sig nya saker, utveckla sin fantasi och upptäcka sina egna sätt att ha roligt. Samtidigt börjar de två ord tillsammans, så de kan prata med oss ​​och klaga om de inte gillar något. "Språk, tillägger hon, hjälper även barnen att engagera sig i självreglering. "De förstår när du säger, " Kan du räkna till tio? Jag är redo då. " Om du berättar för dina barn, "Vänta, vänta bara", då kan de säga det till sig själv eller vänta på det här eller det. "För att hjälpa lärandeprocessen och fördöma de fruktansvärda två, hjälpte Dr. Golinkoff oss att välja ut 15 stora gåvor för 2-åringar. Som en bonus kan dessa leksaker verka som en distraktion när de kastar en tantrum. Vi har också presentguider för barn i alla åldrar, inklusive 1-åringar, 3-åringar, 4-åringar, 5-åringar, 6-åringar, 7-åringar, 8-åringar och 9-åringar.

Och om du letar efter semesterleksaker, missa inte de bästa barnens leksaker att köpa innan de säljer ut - vi pratade med experter för att hitta 2018 hetaste leksaker.

Melissa & Doug Låt oss spela husdamm! Sopa! Mopp! 6-Piece Pretend Play Set

Dr Golinkoff gillar denna rengöringsuppsättning eftersom det inte bara främjar att vara aktiv, det uppmuntrar dem också att vara till hjälp. "Barn vill alltid vara som stora människor. Så om de ser dig använda något, kommer de också vilja göra det, säger hon. Och om de kan leka med ett annat barn, ännu bättre: "[Det här och de andra leksakerna nedan] kräver att barn ska vara aktiva och kan stimulera fantasins utveckling och öka social interaktion när de används tillsammans med ett annat barn."

Step2 Bästa kockens Toy Kitchen Playset

Som tar oss till nästa plocka, en lekkök. "Jag älskar att de visade en pojke för köksspelet, " säger hon. "Alla borde lära sig att laga mat." Köket är ett annat bra verktyg för att uppmuntra sin fantasi, tillägger hon. Tvååringar kan tro att de lagar middag för familjen och "ha en bra tid".

Little Tikes EasyScore Basket Set

Även om denna korgsats kan se utmanande ut för en 2-årig, säger Dr. Golinkoff att barnen denna ålder kan lära sig ganska snabbt när du visar dem hur det är gjort. Det är också en tid när de förbättrar sina motoriska färdigheter. "De lär också tålamod, " säger hon, "vilken är en typ av självreglering, hur man väntar. De ökar deras verkställande funktion, vilket är det fina namnet för att kunna styra deras hämningar. "

Steg 2 för två med bonusmagnetiska bokstäver och siffror

"Barn älskar att måla, " säger Dr. Golinkoff. Den vikbara easeln gör det enkelt för den spirande artisten att experimentera med färger och texturer på en storleksanpassad duk. "Jag bryr mig inte om föräldrar får tidningen, slaktpapper eller brunt papper", säger hon, så länge som barnet är fritt att göra som hon önskar.

Vänster högra kritor

För mer avslappnad, i ögonblicket ritning, prova dessa vridiga kritor, vars form gör det lättare för barn att gripa dem. "Ritning börjar lära sig saker som symbolisk aktivitet, även med skribbar", säger Dr. Golinkoff. "Du kanske tror att det som kommer ut är mush, men de börjar ha avsikt, och de har tillräckligt med kontroll för att sätta bindestreck på papperet. Föreställ dig hur cool det är att vara en 2-årig och sätta faktiskt något på ett papper och se konst framstå i andra änden. "

Battat Sound Puzzle Box

"Shape sorterare är min favorit favorit 2-åriga leksak, " säger Dr. Golinkoff. "De älskar dem eftersom de bara börjar ta uppmärksamhet på saker som former och färger, och de kan hålla saker och de älskar att shoving saker genom hål. De kan lägga saker i, ta saker ut. Det har bara blivit allt. "Den här, i behagligt dämpade och pastellfärger, har också ett ljud för varje motsvarande form.

Sesam Street Elmo's Stack & Nest Friends

Här är en annan form sorterare för 2-åringar, som bara börjar märka saker som form och färg. Den fantastiska saken om denna Sesam Street- version är att de också häckar dockor.

VTech Pop-a-Balls Push & Pop Bulldozer

Aktiva barn som börjar bli riktigt bekväma med att gå, kommer att älska att bollarna flyger ut från toppen av den här bulldozern när de går, bara för att fångas rakt tillbaka i hytten. Ju snabbare de går, ju mer utmanande är det att få fångsten.

Brio Min första järnvägs nybörjare packsätt

Nu är det dags att starta dem på en underbar klassisk serie träspår. "Barn älskar att springa bilar på spår", säger Dr. Golinkoff. "De är inte mycket sofistikerade för att spåra spåret tillsammans, men de älskar att ta de olika motorerna och bilarna att köra dem runt. När de blir äldre växer de med det och kan börja omorganisera spåren själva. "

Moluk Bilibo

Den här snygga schweiziska designade Bilibo är för varje preposition: sitter i, klättrar över, fyller på saker - vad som helst som kommer till fantasin. "Detta är coolt. Det kan vara en hatt eller en stol, det är roligt, säger Dr. Golinkoff. "Jag går efter vissa principer, och min första princip är att leksaken inte bör kontrollera för mycket av vad barnet ska göra. Fråga: Är detta 90 procent barn och 10 procent leksak, eller 90 procent leksak och 10 procent barn? Om det bara finns en sak att göra med det, styras leksaken allting. Den här är mer öppen, så han får göra sin egen värld. "

Magnetic Men Magneter

När de inte leker med sitt eget kök klättrar dessa roliga magnetiska män upp och ner i kylskåpet för att hålla dem upptagna medan du lagar mat. "När du klämmer fast dem kan du flytta dem runt. De är alltid där i köket, säger Dr. Golinkoff. "När föräldrarna lagar mat kan barnet flytta klistermärkenna och det är också en inlärningsprocess för att ta reda på alla ställen de håller fast."

Rainbow Whirls Pegging Game

Här är träpinnar och ringar för att blanda och matcha i varje variation. "Jag tycker att den här typen av saker är kul. Barn älskar att stapla saker eftersom de vill göra sakerna större, lika stora som dem själva, säger hon. "När barnen hittar något de kan göra och det är lite en kamp, ​​men inte en enorm kamp, ​​det är nyckeln. Det är bara lite svårt att sätta dessa pinnar i hålen. Det bygger lite finmotorisk samordning. "

Hestya Colorful Wooden Maracas

"Instrument är bra eftersom barnen kan göra något med dem och samarbeta med andra", säger Dr. Golinkoff. "Med maracas kan du gå upp och gå runt med dem och leka med mamma och med vänner. De måste börja lära sig att samarbeta med andra, hur man delar, hur man har impulskontroll - dessa förutsäger mycket av vad som kommer att hända när de närmar sig skolan. Att skapa relationer är grunden till allt. "

BETTERLINE Finger Dollett Set (20 delar set)

"Jag älskar marionetter. De är en personifiering av denna riktigt coola sak som tycks prata och engagera sig med dem. Hur roligt är det? "Säger Dr. Golinkoff. "Det är bra för att det är en annan person som talar och låter dem engagera sig." Här är en uppsättning djur och familjemedlemmar för att höja sängtidshistorien - och vidareutveckla ditt barns språkförvärv och fantasi.

Sakkoro Geometry Toy

Prova dessa genomskinliga former, som är mycket mer intressanta än block och har hundratals möjliga kombinationer. "Barn ser dessa och vill lära sig hur de arbetar, hur de går tillsammans, att det finns obegränsade möjligheter, " säger hon. "Du vill inte lära ditt barn att det bara finns ett rätt svar eller ett sätt att sätta blocket ihop. Det begränsar dem för mycket och tillåter inte dem att ha en fri vilja och fantasi att skapa något nytt. När barnen leker med saker som block lär de sig saker - som hur lång kan du gå innan den faller ner? Varför stämmer dessa saker på samma sätt som de gör? De vill experimentera. "