rekommenderas av experter

De bästa babymonitorerna, enligt experter

Anonim

Så mycket som nya föräldrar vill vara i rummet med barn hela tiden, ibland behövs en babyövervakning (som när du har ett middagsfest - eller vill bara se osäker i nästa rum). För att hjälpa till att navigera i det stora, förvirrande universet av babymonitorer, pratade vi till Lauren Kay, Bumps biträdande redaktör och Dave Baldwin, Fatherlys tidigare redaktörsredaktör och nuvarande playredaktör, om deras rekommendationer, från traditionella videomonitorer till smart -tech-aktiverade enheter som även kan spåra hur din baby sover. Lägg till en av dessa till barnregistret.

Bästa videobarnskärmar

Infant Optics DXR-8 Video Baby Monitor

Både Kay och Baldwin valde Infant Optics DXR-8 som deras bästa val i videobarnskärmar (det har också nästan 24 000 4, 4-stjärniga recensioner på Amazon). DXR-8 använder en säker 2, 4 GHz FHSS trådlös överföring (i motsats till Wi-Fi) för att skicka kristallklart färgvideo och ljud till mottagaren, har en stabil batterilivslängd, möjliggör fjärrkontroll, zoom och tiltfunktioner och kommer med en utbytbar zoomobjektiv (med en vidvinkelobjektiv som säljs separat). Andra funktioner inkluderar en tvåvägs intercom, fjärrdisplay och möjlighet att ställa in bildskärmen endast för ljud.

Motorola MBP36 Remote Wireless Video Baby Monitor

Baldwins personliga val är Motorola MBP36, som levereras med en 3, 5-tums LCD-färgskärm och ett stort inomhusområde. Han varnar dock att några föräldrar tar problem med ett blått ljus på sändaren som kan hålla barnet uppe på natten.

Philips AVENT SCD630 Video Baby Monitor

Philips AVENT SCD630 är ett annat populärt val i $ 150-serien, enligt våra experter, och är känd för sitt långa utbud och skarpa ljud.

Bästa budgetvideobarnskärm

Babysense Video Baby Monitor

Om du vill spendera under $ 100 på en bildskärm, rekommenderar Baldwin Babysense barnskärmen som en bra budgetplockning. För $ 75 är den utrustad med en 2, 4-tums HD LCD-färgskärm, säker interferensfri anslutning och 2, 4 GHz digital trådlös överföring, tvåvägs intercom, digital zoom, infraröd nattvy, rumstemperaturövervakning och mycket mer.

Bästa Wi-Fi-bildskärmar

iBaby Monitor M6S Wi-Fi Smart Digital Baby Monitor

Baldwin och Kay rekommenderar både iBabys M6S Wi-Fi-bildskärm för sin design och användarvänlighet. Liknar en liten robot, erbjuder iBaby 360-graders vyer och 110-graders lutning, 1080p-video med nattvisa och till och med utrustad med lullabies. Andra funktioner inkluderar temperatur-, luftfuktighets- och luftkvalitetssensorer, vilket Baldwin medger är klockor och visselpipor, men kan vara användbart beroende på vilken typ av förälder du är. Och självklart kommer allting direkt till din smartphone eller surfplatta, som också kan fjärrkontrollera inställningarna. Och även om vissa föräldrar kan vara oroliga över potentiell hacking av Wi-Fi-bildskärmar, konstaterade Baldwin att risken är ganska låg och vanligtvis inträffade i billiga modeller utan märke.

Foto: Ro, Lauren

Cloud Baby Monitor

Om du vill vara så strömlinjeformad som möjligt och råkar ha extra Apple-enheter som hänger runt, rekommenderar Bump appen Cloud Baby Monitor som vänder din iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch och till och med din bärbara dator till ett säkert Wi- Fi baby monitor. Använd en enhet i plantskolan som en kamera, och sedan ha högkvalitativ levande video och ljud överfört till en sekundär enhet, eller till och med en tredjedel eller fjärde. Med hjälp av "föräldraenheten" kan du prata med ditt barn genom tvåvägs video och ljud, slå på lullabies eller vitt brus och justera nattljuset på andra sidan. Appen kommer också att varna dig för ljud och rörelse som uppstår i det andra rummet.

Bästa ljudbarnskärm

VTech DM221 Audio Baby Monitor

Om allt du vill ha är en oskärmad ljudskärm, rekommenderar Bump och Baldwin både VTechs DM221-ljudskärm, vilket konsekvent ger upphov till många utmärkelser. Med hjälp av digital ljudteknik erbjuder DM221 tydlig ljudöverföring och eliminerar sprickbildning i analoga modeller. En tvåvägs intercom låter dig prata med din baby, medan en femnivå ljudindikator kan visuellt varna dig för att gråta från det andra rummet. Sändaren har också ett mjukt nattljus för ditt barn. Och sova inte på sin kompakta storlek, vilket gör den perfekt för resor.

Bäst smart babymonitor

Nanit Smart Baby Monitor och väggmonteringskamera

Nanit Smart Baby Monitor är för den tech- och datagaserade föräldern som vill veta och spåra allt om hans bebis. Winner of the Bump's 2018 Best of Baby Awards, är Nanit en Wi-Fi-kamera över barnen som inte bara erbjuder standard videoövervakningsfunktioner utan ger även insynsrapporter och sömnpoäng via appen. Fågelsynskameran ger videon i realtid av högkvalitativ kvalitet och använder "datorvision" för att spåra om ditt barn är vaken, sover eller kramar. Sedan syntetiserar Nanit dessa data för att generera nattliga sömnrapporter och sömnresultat, även om du får tips om hur du hjälper din baby att sova bättre. Säger Kay, "Nanit är en två-i-ett genom att du har denna övervakningsapp, men du får också bra träning och vägledning när det gäller sömn, vilket skiljer sig från många konkurrenter." Prissatt på $ 279, det är definitivt på höjden av babymonitorer, men om den extra funktionaliteten är viktig för dig, kan det vara värt det. För andra föräldrar kan dock Nanit vara mer än du behöver.