Folkets val

The Best Bar Carts på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Gå vidare, börja invitera människor över.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Här är de bästa barvagnarna. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst billigt men dyrt barvagn med rattstång

Coaster Kökvagnar Serving Cart med 2 Black Glass Shelves

4, 6 stjärnor, 148 recensioner

"Fantastiskt vacker! Elegant, minimalistisk stil var saknaden för min lägenhet. Detta är en söt, chic sak! Metall med svart glas är så trendigt. Rättvist pris och utmärkt kvalitet. "

Bästa billig men dyrbar barvagn utan stativhyllor

Chrome Metal Bar Med Härdat Glas

4, 3 stjärnor, 104 recensioner

"Denna lilla barvagn är idealisk för en liten lägenhet. Jag monterade det utan hjälp, men det hade gått snabbare med någon annan till hands. Ändå gick alla delar lätt tillsammans. Jag hade inga problem med skruvar och hjul, som nämns i andra recensioner. Om du monterar det försiktigt, borde du också vara glad med det. "

Bästa vikbar barvagn

Vikbar metallrullkorg

4, 5 stjärnor, 443 recensioner

"Snyggt förpackade och kom fram i tid. Produkten är redan monterad och snyggt vikad enligt bilderna. Allt du behöver göra är att skruva på hjulen på benen och det är klart att använda. Om du letar efter något som är lätt att flytta runt och smälter ihop med din matsal eller kök, är det perfekt och jag rekommenderar det. "

Bästa tiered bar cart

Holly & Martin Zephs Bar Cart

4, 8 stjärnor, 51 recensioner

"Jag älskar den här vagnen! Vi bor i en mindre lägenhet och det ser bra ut i vårt vardagsrum, och det är perfekt för underhållande gäster och lätt att dekorera. Roligt är att jag lägger toppen eller mitten på fel och slutade med att vindglasögonen hänger på fel sida, men jag gillar det verkligen så, och det frigjordes en annan hyllning så.

det var tur. Hur som helst, om du vill ha en snygg korg, välj den här. Jag valde att lämna hjulen, men det finns också hjul som medföljer det. "

Bästa traditionella barvagnen

Coaster Serving Cart

4, 5 stjärnor, 169 recensioner

"Jag har fått mycket komplimanger på detta. Det är litet, men det är därför jag tycker om det. Färgen ser riktigt röd ut i bilderna, men matchar mina dyra möbler perfekt. Det enda jag inte älskar är de förgyllda accenterna. Jag kanske tar det ifrån varandra en dag och målar dem. Det är dock inte så stor av en affär. Det var en bra bit för priset. "

Bästa barvagn med skåp

Winsome Wood Entertainment Cart

4, 5 stjärnor, 179 recensioner

"Denna barvagn är allt du kan begära. Först var min fästman och jag inte säker på hur det skulle se ut, men efter att ha köpt det kunde vi inte vara lyckligare. Vagnen ser fantastisk ut när den är lagrad. Allt kom mycket väl förpackat, och montering var inte så illa.

ungefär en och en halv och en halv byggnad själv. Bara en heads-up, inte alla storlekar vin glasögon passar i racket, bara mindre vitvin glasögon. Bottlehållaren på vinflaskhållaren är egentligen endast avsedd för större flaskor, eftersom mindre rullar runt mellan trädelarna. Men om vagnen är stillastående spelar det ingen roll. "

Bästa förklädda spritskåp

1600-talets italienska Replica Globe Bar Cart

4, 4 stjärnor, 208 recensioner

"Jag var rädd att kvaliteten kan vara skit, men jag var väldigt nöjd. Det var välförpackat och lätt att montera, och det ser vackert ut i mitt vardagsrum och innehåller massor av flaskor och glasögon. Jag älskar absolut det! "

Bästa barvagn för din första lägenhet

Raskog Hem Kök Sovrum Förvaringsverktyg Kundvagn

4, 8 stjärnor, 90 recensioner

"Stor, mångsidig lagringsenhet! Manual innehåller inga ord, bara bilder, men det är lätt att följa. Levereras med allt du behöver för att snabbt installera din lagringsenhet, förutom "plusskylt" skruvmejsel. Älskar det! Jag ändrar alltid vad jag lagrar här. Jag hade ursprungligen köpt detta för att lagra mellanmål, men ändrade mig snabbt. Och i första facket lagrar jag förstahjälpsprodukter; andra bin butiker skönhetsprodukter; och den tredje facket lagrar vissa kontorsmaterial. Kan inte vara den mest praktiska, men det kan alltid förändras. Älska mångsidigheten hos denna lagringsenhet! "

Bästa barvagn för en liten lägenhet

Welland 3-tier Wood Rolling Cart

4, 3 stjärnor, 74 recensioner

"Välgjord, solid och robust. Exakt vad jag letade efter! Älskar det!"

Bästa barbordet

Coaster Heminredning Samtida Barbord

4, 5 stjärnor, 289 recensioner

"Detta var precis vad jag letade efter. Perfekt för min lilla lägenhet och har en bra mängd alkohol och glasögon. Ser väldigt snygg ut och var inte svår att montera. "