Folkets val

De bästa badrumsvågorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om det bästa träningsredskapet enligt yrkesverksamma, var hemmet gymutrustning värt investeringen och de bästa fitnessspårare och sportsklockor på Amazon, här gick vi djupt på de bästa badvågarna som du kan köpa för att hjälpa du håller reda på dina mål. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa granskade digitala badrumskalan

Etekcity Digital Body Weight Badrumskala med Step-on Technology

4.3 stjärnor, 13 707 recensioner

"Exakt vad jag ville ha. Fungerar snabbt och noggrant, och jag älskar den snygga designen. Perfekt för små utrymmen (men tillräckligt stor för min mans stora fötter) och kan sättas bort snabbt och enkelt. Skärmen är super ljus. Jag älskar denna viktskala! "

Bästa digitala badrumskalan under $ 20

Digital kroppsvikt Badrumskalan av balans

4.5 stjärnor, 5 798 recensioner

"Denna skala är underbar och oh-så-exakt! Jag väger mig dagligen för att hålla koll på viktminskning och att se dessa siffror noll in på min vikt ger mig så mycket mer självförtroende än min gamla skala. Det är rätt på både doktors kontorsskala och viktvaktskalan. Jag är mycket nöjd med detta köp och önskar bara att jag hade köpt det år sedan! Det är vackert, lätt att använda, exakt, lätt och gör vägar bara lite roligare. "

Bästa glasskala på badrummet

Taylor Glass och Chrome Digital Badrumskala

4, 1 stjärnor, 1 792 recensioner

"Först och främst gör bilden på webbsidan inte skalan rättvisa. Det är verkligen ett vackert konstverk förutom att vara en stor skala. En klar, härdat glasyta täcker fyra krombelagda spänningsgivare, liksom en stor LCD-skärm. Efter att skalan har löst din vikt blinkar displayen och håller i några sekunder så att du kan stänga av och fortfarande läsa displayen. Noggrannhet, mätt mot en känd vikt, var precis på knappen. När det gäller repeterbarhet har jag vägt så många som fem gånger i rad och fått exakt samma läsning varje gång. "

Bäst rostfritt stålskala

Etekcity Rostfritt Stål Digital Kroppsvikt Badrumskala

4.5 stjärnor, 1 254 recensioner

"Jag tittade bara slumpmässigt på saker, och jag bestämde mig för att prova Etekcity Digital Stainless Steel Body Weight Scale. Det är allvarligt så stor skillnad [från min gamla badrumsskala]. Den är så snygg och tunn, passar i hörnet av mitt badrum utan att komma i vägen. Men mest av allt kalibrerar den direkt - jag behöver inte knacka på det och vänta! Jag går bara på och det mäter noggrant min vikt i en sekund eller två. Jag gick tillbaka till att väga mig varje dag och sätta mål för mig själv. Jag testade det med hantlarna, och det är 100 procent exakt varje gång. "

Bästa marmor mönstrade badrumsskala

iDOO Ultra Wide Digital Badrumskala

4, 5 stjärnor, 731 recensioner

"Bra val! Jag var lite oroad över det marmorutseende som jag var så dragit till skulle vara billigt - och ostlikt utseende personligen, men det är det inte. Färgen ligger bakom glaset, och det ser ut som bilden. LED-displayen är enorm och så lätt att läsa, det finns ingen gissning även utan mina glasögon. Plattformen är väldigt bred, så det finns ingen plågsam "fötter tillsammans" balans Den är tunn, snygg, elegant och ändå utan tvekan hållbar. "

Bäst badrumskala med nonslip design

Famili 271B Badrumskala Digital kroppsviktskala

4, 3 stjärnor, 2, 092 recensioner

"Denna skala är mer än vad jag förväntade mig. Den har en mycket fin slank och modern design. Den upplysta LCD-skärmen är ett plus. Ibland tidigt på morgonen innan jag kör, gillar jag att hoppa på skalan och kontrollera min vikt. Och utan att släcka alla lampor bara för att se vad jag väger, kan jag enkelt hoppa på och LCD-skärmen lyser en ljusblå. Det är väldigt trevligt. En annan sak jag älskar om denna skala är den faktiska ytan av den. Det skapar en konsistens, så om du väger dig själv när du hoppar ut duschen, kommer du inte att glida. Totalt rekommenderar jag verkligen den här produkten. "

Bästa badrumskalan för viktvaktare

Etekcity Digital Body Weight Bathroom Scale

4, 6 stjärnor, 5, 691 recensioner

" Exakt ! Denna skala är korrekt för min viktvaktare varje vecka. Jag älskar det, och det håller mig i kontroll med min viktminskning, eftersom jag väger mig dagligen dagligen. Jag flyttar det ur hörnet nästan varje dag för att kontrollera min vikt och kalibrera det som angivet, och det har inga problem att hålla min vikt noggrann. "

Bästa skala med 440 pund kapacitet

Etekcity Digital Body Weight Badrumskala med Step-on Technology, 440 pounds (Sliver)

4.4 stjärnor, 1.502 recensioner

"Jag önskar att jag inte behövde väga mig så exakt, men åtminstone det är mellan mig och skalan. Det är en underbar, ren och modern design för ditt badrum om du väljer att visa det offentligt. Det behövs också mycket lite kalibrering eller anpassning - bara se till att det är pund eller kilo, som du föredrar. Bara kliva på det - ingen inledningsavgång behövs - och väga! "

Bästa kroppsfettskala

Tanita BF679W Duo Scale Plus kroppsfettskärm

4, 2 stjärnor, 409 recensioner

"Jag är i militären, och därför måste vi vara inom vissa kroppsfettstandarder. Jag har tejpats många gånger, ibland exakt och ibland inte. Jag har använt kalipren på mig, och jag har använt kalipren hemma. Båda sätten ger något rörliga resultat, för att inte tala om att de är mycket tidskrävande. Denna skala har varit det enda som är rätt och konsekvent varje gång med kroppsfett och vikt. Självklart måste du använda det samtidigt, varje dag för att få de mest exakta resultaten, men ja det är underbart. Efter att ha använt det i över ett år kunde jag inte ens tänka mig att göra någon form av fitnessprogram eller dietprogram utan det. Om de debiteras dubbelt för denna skala, skulle jag betala det utan tvekan, det är så bra. Jag håller med om att det finns billigare sätt där ute för att mäta kroppsfett, men ingen är nästan lika exakta, konsekventa, praktiska eller så fort. "

Bästa kroppsfettskala under $ 25

Digital kroppsfett Viktskala enligt balans

4, 4 stjärnor, 1 870 omdömen

"Detta kom snabbt och är en ren, snygg utseende. Inställningen var enkel för enskilda användare baserat på ålder och höjd. När du tittar på din vikt kan du i denna skala inte bara veta din grundläggande kroppsvikt ner till uns, men ditt kroppsmassindex (BMI) och procentandelar kroppsfett, vattenretention, muskelvikt och benmassa. En vanlig, vanlig gammal skala ger dig inte information som ökad muskelvikt eller minskad BMI eller ökad vattenviktökning. Så denna skala ger mig det extra, ökade incitamentet att fortsätta på min väg med noggrann äta, träning och motion. Jag älskar absolut det! "

Bästa Bluetooth-skalan

Bluetooth Smart Body Fat Skala efter vikt Gurus

4.4 stjärnor, 4.551 recensioner

"Jag har använt denna skala varje dag i ett par veckor nu, och jag älskar det. Om du letar efter en skala som är lätt att ställa in och synkronisera via Bluetooth till din telefon, är det här skalan för dig. Inställningen uppnås med hjälp av gratis telefonappen, och det var en vind att installera med min iPhone. En av mina favoritfunktioner är att appen kan ansluta till Apple HealthKit, så all denna data kan synkroniseras med andra hälso- och fitnessapplikationer (MyFitnessPal, Fitbit, etc.). Du kommer inte hitta en bättre skala för priset, det gör allt som den andra, dyrare "märkesnamn" vågar gör till en bråkdel av kostnaden. "

Bästa Bluetooth-skalan under $ 50

1byone Bluetooth Body Fat Scale med IOS och Android App

4, 1 stjärnor, 2 670 recensioner

"Jag letade efter en skala som skulle tillåta mig att enkelt spåra min viktminskning framsteg på min telefon, och denna skala gör exakt det. Det spårar exakt vikt, procent fett, procent muskel och procent vatten samt beräknar ditt BMI varje gång du går på skalan. Det var väldigt enkelt att ställa in och länka till min iPhone. Bluetooth-kommunikationen mellan skalan och telefonen är väldigt pålitlig och kräver ingen extra ansträngning efter att den är ihopkopplad med telefonen. Totalt sett är det ett bra redskap till en rimlig kostnad. "

Bästa bärbara skalan

NewlineNY SBB0718M-NYBK Step-on Mini Travel Badrumskala

4, 2 stjärnor, 527 recensioner

"Jag är på viktvaktare. Jag har förlorat för närvarande 70 pund. Jag är en daglig väger. Det hjälper mig att vara medveten om hur mina dagliga val påverkar min vikt. Jag reser mycket, och vissa hotell har inte skalor i sina gym. Den här lilla bärbara skalan fixade det problemet för mig. Jag älskar denna skala och rekommenderar den till mina Weight Watchers vänner som reser. Det verkar också mycket exakt i jämförelse med min hemskala och min officiella vikt vid viktvaktarnas vägar. "