Folkets val

The Best Beach Carts på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Vi har skrivit om de bästa tillbehören till stranden som paraplyer , tält , kylare och stolar , men nu behöver du ett sätt att ta allt med dig. Nedan hittar du de bästa strandvagnarna som gör din sommar schlepping en bris. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa strandvagnen för wheeling barn

Radio Flyer Ultimate EZ Folding Wagon för barn och frakt

4, 4 stjärnor, 1 100 recensioner

"Jag tar detta överallt, jag går när jag inte vill ta min barnvagn. Perfekt för långa promenader i parken, stranden eller nöjesparken. Jag använde det också för att rocka min baby att sova hemma. Jag använder den för att lagra leksaker i sitt rum när vi inte använder den. Levereras med två säkerhetsbälten i varje ände. Min son delar en tur med sina små kusiner ibland. Jag använder en växelplatta på den med ett monterat ark för vadderad komfort på långa åkattraktioner. "

De bästa upprätt strandvagnarna

Tommy Bahama All Terrain Beach Cart

4, 1 stjärnor, 376 recensioner

"Jag kunde passa allt som inkluderade mitt svalare, åtta-tums paraply, strandpåse (packad med kudde, handdukar, läsmaterial, hattar, BeachBub, sandspade), min drottningstvätt som går under allt på sand och min stora hopfällbara solstolar och hade fortfarande plats för många fler saker om jag skulle ha haft andra med mig. Det krävde lite energi att dra den genom den fina, torra sanden, men det var lätt att göra. Inte liten, med tanke på att jag är en liten 60-årig granny! De stora bakhjulen rullar ganska bra när du drar din last till din dagliga torg på stranden fastigheter. "

Rio Brands Deluxe Wonder Wheeler Wide

4, 3 stjärnor, 942 recensioner

"Jag var osäker på om det var värt pengarna att bära saker till stranden. Vi åkte till Ocean City förra året och min fru och jag kämpade för att bära alla våra saker. Eftersom våra barn är under 6, var vi tvungna att bära allting. Vi såg andra människor som använder den här enheten och trodde vi skulle få en för det här året. Jag trodde att detta skulle vara för skrymmande att lagra i lastbilen och skulle ta upp för mycket utrymme, men jag hade fel. Den viks ner till ca 7 tum tjock och är lätt att öppna och stänga. Priset är väl värt det. Trots att vårt hotell ligger på strandpromenaden och vi bara måste gå ca 100 meter för att nå vattnet, gör det här mycket lättare. Vi hade omkring 60 pund saker och det tog sig lätt. Med mina tillbaka problem kommer det att gå med oss ​​varje semester nu. "

De bästa vagnvagnarna

Mac Sports Heavy Duty Foldbar Folding All Terrain Utility Beach Wagon Cart

4, 4 stjärnor, 490 recensioner

"Den här lilla vagnen gjorde vår strandresa en helt annan upplevelse. Andra personer hade vagnar med de tunna, greppade hjulen, och de hamnade ihop i mjuk sand. Denna vagn är gjord med breda, släta hjul, med två smala framhjul som glider över även den mjukaste sanden. Så mycket som jag älskar stranden, är det ett träningspass som går genom mjukt sand och att dra stolar, kylare, filtar, strandpåsar, korgskivor etc. kan verkligen vara ett krångel som är fysiskt utmattande. Vår strandresa var problemfri. "

Timber Ridge Folding Camping Wagon

4, 5 stjärnor, 295 recensioner

"Tog denna vagn till stranden idag och det var bättre än vi förväntade oss baserat på de andra recensionerna. Vi hade inte den i super-djup sand, men det gjorde AMAZING över en till två inches av lös sand vi reste igenom. Inte dra! Vi laddade upp en Pack 'n Play, kylare, popup canopy och blöja väska. Detta är allvarligt den bästa vagnen som finns tillgänglig. Den viks upp väldigt liten och har ett skyddsskydd. Detta är en väldigt välgjord vagn. Det är inte superljus, men det är robust, och hjulen ger det en jämn körning. "

Mac Sports Heavy Duty Foldbar Folding All Terrain Utility Beach Wagon Cart

4, 4 stjärnor, 254 recensioner

"En av mina bästa köp av året. Jag är en (familj) fotograf och behöver skifta redskap liksom rekvisita till alla typer av platser (mitt i öknen, gårdar, parker, fruktträdgårdar, stad) och den här vagnen fyller perfekt upp i min bil och sätter upp och håller allt jag behöver köra runt med mig. Jag älskar längden på botten (det känns högre än andra vagnar, så jag behöver inte böja mig för långt för att nå saker) och jag älskar hela den övergripande designen. Välbyggd och användarvänlig. Min familj använder det också på stranden (hjulen är gjorda för sand) eller att gå till Little League-fältet eller en picknick. Den här saken bär en galen mängd saker, även med barn som sitter ovanpå allt. "

Mac Sport Heavy Duty Foldbar Fällbar All Terrain Utility Wagon Beach Cart

4, 3 stjärnor, 124 recensioner

"Jag forskat och undersökt olika vagnar och läser recensioner som försöker hitta en som skulle fungera bäst på sanden, för en strandresa. Denna vagn är säkert en vinnare. Dra mycket lätt på torr eller våt sand! Det var perfekt för att packa upp saker från vår bil för att ta stranden condo, matvaror att ta tillbaka och ta med alla våra strandartiklar till och från stranden. Kommer säkert att använda för andra saker, men är definitivt ett måste för en familj på en strandresa! "

Den bästa strandvagnen med bord och kopphållare

Mac Sport Heavy Duty Foldbar Fällbar All Terrain Utility Wagon Strandvagn med bord

4, 5 stjärnor, 123 recensioner

"Jag kunde inte vänta med att prova på saken ute på stranden. Jag fyllde den med fyra solstolar, handdukar, strandutrustning, tält, kylare och några andra saker. Den var packad ungefär tre meter över toppen. Att dra det längs den mjuka sanden var en bris. Jag passerade flera andra personer som drar småhjulsvagnar som kämpar över sanden, några tippar över. Inte den här! Stranden var trångt, så jag var tvungen att väva in och ut runt andra, och det blev snällt utan att tippa. Det rullade lätt över sanden. Jag trodde inte att jag skulle bry sig om bordet, men det är ganska bekvämt faktiskt och kopphållarna är praktiska. Vi packade upp i slutet av vår dag och fastnade ännu fler saker i vagnen och drog ca 100 meter över den mjuka sanden tillbaka till bilen. Den viks upp med nollansträngning och bandet håller det i det vikta läget, vilket är trevligt. Kvaliteten, stabiliteten och kapaciteten var viktiga för mig, men mestadels är de stora hjulen differentieraren eftersom de faktiskt arbetar i mjuk sand. "