den här saken är otroligt

Den bästa strandstolen kommer att hålla dig en decennium

Anonim

I en sådan bandig tung kategori gör Telescope Casual en av de sällsynta strandstolarna i vitt.

En bra, långvarig, bra strandstol har några grundläggande krav. Den ska vara lätt och lätt att bära. Kroppen ska vara tillverkad av metall, speciellt aluminium, som tar längre tid att rosta och ej uthärjas av salt. Och för komfortändamål bör den ha en bärkapacitet på minst 300 pund och mäta ca 20 tum från arm till arm.

Relaterade berättelser

Det bästa strandparaplyet är ett världskrig II-Era Beach Paraply

Och medan det finns några som uppfyller dessa nödvändigheter, är vår favorit överlägset Telescope Casual's Original Mini-Sun Chaise. Låt oss börja med företaget själv, en femte generationens familjeverksamhet som grundades 1903 här i New York City. Det är den äldsta, mest erfarna tillverkaren av strandstolar i Amerika (de flesta är gjorda i Asien), och de använder en unik teleskopprocess (därav namnet), vilket stränger aluminiumet och ger en starkare stol. Så stark att dessa stolar är kända för att vara ett decennium. Handtagen är handskuren trä och drar dem fram och tillbaka justerar stolen bland fyra lägen, varav den ena är helt platt. Medan stolen inte kommer med ryggsäckar, väger den bara sju kilo, så det är lätt att bära runt. Och äntligen, i en sådan bandig tung kategori, kommer den i den mycket sällsynta vita, medan solskyddskärpan (säljs separat) finns i 15 färger och mönster för blandning och matchning, om du föredrar en liten pop.

Det finns en sak, men vi måste adressera innan slutet: priset. Vid ungefär $ 150 är det här dyrt. Men som vi sa kommer det att vara ett decennium. Och det är värt att notera att Eytan Benzeno, som grundade en av de första online-strandenutslagen tillbaka 1999, beachstore.com, kallar detta Rolls-Royce för strandstolar. "När du har haft en, skulle du spendera pengarna igen, " säger han. "Det är verkligen för finsmakare." Eller, som vi gillar att säga, statusens strandstol.

Teleskop Casual Original Mini-Sun Chaise

Teleskop Casual Original Mini-Sun Chaise

Teleskop Casual Universal Shade Canopy

Runners-up

Tommy Bahama Ryggsäckkylare

När Bobby Graziose stängde på sitt hus i Rockaways lämnade hans mäklare honom en present: två strandstolar från Tommy Bahama. "När vi fick dem, var vi som, åh Gud, Tommy Bahama ", minns han. "Och då började vi gå och såg alla andra hade dem." Det är för att om du kan komma över "semesterpappa på Margaritaville", har den här stolen riktigt bekväma ryggsäckar och två stora ryggsäckar, varav en är en mycket sällsynt isolerad kylare som passar ca sex burkar. Ramarna är aluminium, så de kommer inte att rosta, den ligger helt platt och en dryck och mobilpåse hänger av armstödet, som kommer i antingen trä eller plast. Graziose var så tagen att när han öppnade sitt företag Beach Tripper, som erbjuder daglig strandstol och paraplyuthyrning hela Rockaway, gick han all-in och köpte Tommy Bahama stolar att hyra ut till sina kunder. "De är överlägset de bästa strandstolarna", säger han nu.

Rio Gear Ultimate Ryggsäcksstol med kylare

Den generiska versionen av Tommy Bahamas strandstol är Rio Beach stol. Rio är faktiskt det företag som tillverkar stolarna och licenser dem ut till Tommy. På grund av det måste deras stolar ha små skillnader, så du ser att den här har snör åt estetiska, men som Tommy, en eftertraktad svalare påse.

Foto: EYTAN / BEACHSTORE.COM

Struts 3N1 Beach Chair

Struts 3N1 är stranden stol som kan göra allt. Till skillnad från alla tidigare stolar i den här artikeln har den en justerbar fotstöd, så när du ligger helt platt igen, kommer din nedre halva också att få lite stöd. Mest speciellt, när du klappar upp huvudkudden finns det ett hål i stolen som du ser i massagebord, så att du kan ligga bekvämt i magen utan att klämma på nacken. De två hålen på stolens sida är så att du kan poppa dina armar också. Tänk dig: huvudet i massagekretsen, en bok på sanden och dina två armar klämmer fast för att vända sidorna. Självklart är den här stor, men den har en axelrem för att lättare kunna transportera.

Big Papa 17 tums Hi-Seat Beach Chair

Den senaste innovationen i kategorin är strandstolar som sitter högre av marken, så att äldre människor kan ha en lättare stund att sitta och stå. Medan den genomsnittliga stranden stol sitter mellan sex och tio inches av marken, börjar dessa vid 12 inches och går upp till 17 inches, som den stora pappan som visas här. Vad som är speciellt med den stora pappan är att det förr i tiden skulle tyget på dessa högre stolar skära av cirkulationen under knäna, men den här har en metallstång som böjer sig så lätt under knäet som på ditt ben, så du 'll sitta bekvämt i solen hela dagen. En stor framsteg på en marknad som inte ofta ser dem.