första dagen 2018

The Best Beauty Stuff (From Strat-Approved Brands) på försäljning för Prime Day

Anonim

Den fjärde årliga premiärdagen är här - om du behöver en uppfriskning om vad Amazons försäljningsbonanza handlar om, kolla vår förklarare - och än en gång kommer vi att arbeta för att hjälpa dig hitta de faktiskt bra erbjudanden du vill känner till (och inte "till salu" mixer som faktiskt är billigare på Bed Bath & Beyond). Här avrundar vi de bästa skönhetsprodukterna som säljs på Amazon Prime Day. Obs! Du måste vara en premiärmedlem för att fånga alla erbjudanden.

Braun Silk-épil 9 Epilator för Kvinnor och Bikini Trimmer Bundle

Författare Fiona Byrne ranade om hennes Braun-epilator: "Smidigheten, ni, smidigheten! Det känns som att dina ben har aldrig ens vuxit hår. "Denna uppsättning sammanfogar epilatorn, bikini trimmeren och rengöringsborstar.

Remington Wet 2 Straight Hair Straightener

En av våra favorit hårrätare på Amazon, det här keramiska järnet kan användas på vått hår.

Remington Pro 1-1½ "Curling Wand

Om du går på strandiga vågor, gillar vi också den här curlingstaven för att skapa lös, naturliknande lockar.

Paulas Choice Skin Perfectioning 2% BHA Vätska Salicylsyra Exfoliant

En kultfavorit hos hudvårdsmedicinare, Paula's Choice akne-clearing formler säljs sällan.

DHC Deep Cleansing Oil

Enligt vår skönhetsförfattare Rio Viera-Newton, "Denna guldstjärnans favorit kan hittas i nästan alla japanska apotek, " och båda tar bort smink och släcker sig från blackheads.

R + Co Most Wanted Set

Ingår i denna tvådelade uppsättning är R + Cos High Dive moisturizing cream, en av frisyrens favoritprodukter för lufttorkande hår.

Baxter av Kalifornien Citrus och Herbal-Musk Deodorant

Eftersom det är fritt från alkohol och aluminium, kommer killar med känslig hud att älska denna naturliga deodorant.

Baxter av Kalifornien Efter Rakning Balm

Vi gillar också Baxters kylning efterskärmsbalsam, med aloe vera för att lugna huden.

Baxter av Kalifornien Clay Pomade

En mer för killarna är Baxters hårpomad författaren Max Berlingers val för styling kort, tjockt hår. "En liten del av detta hjälper mig att mögla det utan att det ser ut och känner sig fet, " sa han.

Färg Wow Root Cover Up

Rio plockade upp detta hårpulver för att hjälpa sin mamma att täcka upp sina grå rötter i mellan uppmaningarna - med stora resultat: "Inom några sekunder var hennes ljusgråa rötter helt och hållet dolda, utan några bevis på att de någonsin fanns."

MDSolarSciences Mineral Crème Broad Spectrum SPF 50 Solskyddsmedel

Denna naturliga solskyddsmedel är en av våra val för känslig hud. Som en Amazon-granskare skrev, "Jag älskar bara hur det känns på min hud. Jag kommer aldrig använda någonting annat. "

Mustela Gentle Cleansing Gel

Det kan vara för spädbarn, men Mustelas linje med oerhört skonsamma skönhetsprodukter fungerar lika bra för känslig vuxen hud. Vår författare Alison Freer älskar sin solskyddsmedel.

Supergoop! Antioxidant-Infused Sunscreen Mist

Supergoops SPF-inställningspulver är en av våra bästa sommarval, och denna solskyddsmedel har också kraftfulla antioxidanter som vitamin C för ännu mer solskydd.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

Rio älskar det här franska micellära vattnet. Hon sa: "Inte bara tar det hela min smink, det gör egentligen ett bra jobb att lugna min hud, särskilt efter en natt ute." Obs: Rabatten tillämpas vid kassan.

Foto: Emilie

Sensibio Moisturizing Eye Contour Gel Cream

En annan av Rios favoriter säger hon att denna ögonkräm är "fantastisk för djupt fuktgivande mina under ögonen och prepping det så att min concealer glider på perfekt efteråt."

Philips Sonicare DiamondClean tandborste

Vår favorit elektriska tandborste är nu 40 procent av. Författaren Stephen Haskell sa att "borstning känns som en munmassage."

Junetics Pure Energy Day Serum

Från Amazons inhemska skönhetslinje har detta serum en imponerande blandning av ingredienser, inklusive hyaluronsyra för fukt och koppar och aminosyror för hårdare hud.

Cosrx Balancium Comfort Ceramid Cream

Förutom markdowns erbjuder Amazon också Prime-medlemmar exklusiv tillgång till nya produktlanseringar. Vi är glada över denna fuktkräm från K-beauty fave - och tillverkare av de bästsäljande plåsterna - Cosrx.

Tarte Prime Pretties Färgsamling

En annan lansering exklusiv till Prime-medlemmar, denna Tarte-set innehåller en läppglans, eyeliner och mascara perfekt för snabba uppslag. Rio är ett fan av Tarte concealer.

NYX Studio Perfekt Primer

Denna NYX-primer utspelar hudstruktur för smidig sminkapplikation. Vi är redan fans av linjens prisvärda under-eye concealer och röd läppstift.

Jane Iredale Lip Fixation i Passion

Medan man letade efter den kvintessenta röda läppstiftet, hittade Strat-författaren Lori Keong denna ljusa nyans, rekommenderad av makeupkonstnären Brie Leach. Leach sa, "Det är det perfekta mitten av århundradet, pulserande, coolt rött för oliv hudtoner. Och det kommer inte att smetas. "

Clarisonic Mia 2 2-Speed ​​Facial Sonic Rengöringsborste

Vi gillar ett bra skönhetsverktyg, och denna Clarisonic rengörings ansiktsborste är en klassiker - i en sällsynt sett djup rabatt.

Clarisonic Mia Fit 2-Speed ​​Sonic ansiktsrengöringsborste

För ett mer kompakt alternativ är den resavänliga Mia Fit borsten nu långt under $ 200.

Clarisonic Deep Pore Facial Cleansing Brush Head Replacement

Eller om du redan har en Clarisonic, plocka upp några nya borsthuvud på mer än 40 procent av.