underkläder vecka

The Best Boy-Short Tröjor för kvinnor på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Välkommen till Underkläderveckan, där vi pratar allt underkläder, från praktiska - som granny trosor eller röda mattan-testade osynliga underkläder - till det slag du bär med den speciella personen.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa kvinnans underkläder och övningsunderkläder , samt de bästa herrarnas underkläder och kvinnors kompressionshorts , har vi avrundat det bästa granskade kortsnygga underkläderna för kvinnor på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst bomullsbyxor

Hanes Invisible Premium & Sporty Cotton-Blend Boyshorts (6-Pack)

4, 1 stjärnor, 252 recensioner

"Som en plusstorlek är det svårt att hitta underkläder som är både söta och bekväma. Jag vägrar att bära "granny panties", så jag slutar slösa bort pengar med att köpa en massa söta trosor som bara inte är bekväma. Dessa var dock perfekta! Bra täckning fram och bak och benen är skuren lite högre framför, så de rullar inte upp på dig som några pojkshortsar brukar göra. Jag skulle definitivt rekommendera att ge dessa ett försök! "

B2Body Cotton Boyshort Brief Panties (5-Pack)

4, 1 stjärnor, 127 recensioner

"Älska dessa! Jag letade efter några bomullsunderlag som är bekväma, prisvärda och har också bra rumpa och skrottäckning. Det här är det! Jag älskar hur bred skiktets täckning är - inga fler dambitar kikar ut! "

Emprella Women's Boyshort Panties (10-Pack)

4, 1 stjärnor, 333 recensioner

"Älska dessa. Flera färger, passa som förväntat och söt. Jag kan inte komma ihåg när jag köpte dessa - för mer än sex månader sedan - men jag har inte upplevt ett hål, och jag har inte haft ett problem med att sjuka kommer att ångras. Färger är fortfarande ljusa efter många, många tvättar och användningar. Det här är min favorit. Jag köpte ett par förpackningar och har bytt ut de flesta av mina trosor med dessa. "

Bäst sömlösa pojkshorts

Maidenform Kvinnors Ren Genius Skräddarsydd Boyshort Panty

4, 2 stjärnor, 748 recensioner

"JA! Dessa lådor är otroliga. De släpper ut alla humpiga delar i midsektionen och de gör det utan att sänka cirkulationen, binda eller klämma. De är vad jag skulle tänka på "kompressionskortsljus". Jag kan andas, sitta bekvämt och tyget på benet rullar inte upp som det är fallet med många andra märken. Dessa shorts är nästan omärkliga under kläder, och de är helt blygsamma om en bris blåser din kjol upp. Jag är så nöjd med dem som jag beställde sex mer. "

Sofra Women's Seamless Mamia Boy Shorts (6-Pack)

4 stjärnor, 281 recensioner

"Dessa är de bästa. Jag har letat efter undies så här för alltid och planerar att köpa flera fler set. De är av ett spandex-y-material och täcker hela din rumpa och sedan några, till skillnad från så många andra pojke-korta stilar där ute. Bekväma, smickrande, mycket mindre uppenbara panty linjer, och inga ride-ups. Jag älskar att jag kan bära dem med inte bara jeans, utan även leggingar och stramare pennakjolar. "

Ruxia Women's Seamless Boyshort Panties (5-Pack)

4, 3 stjärnor, 123 recensioner

"De är super bekväma och väldigt snygga. Jag hade detta problem där mina byxor skulle gnugga mot mitt övre ben när jag hade regelbundna undies, och nu är problemet borta! Mycket andningsbart material, och de har stått upp bra mot min mans tvättning misslyckas. "

Bästa organiska pojkshorts

Boody Body EcoWear Women's Boyleg Briefs

4, 3 stjärnor, 198 recensioner

"Jag älskar dem! De är bekväma, andas och smickrande. Jag älskar också att de är gjorda av bambufiber, eftersom bambu är en hållbar växt. Jag måste få en massa fler par eftersom dessa nu är min favorit undies! "

Pact Kvinnors Organic Cotton Boyshort Panties (2-Pack)

4, 3 stjärnor, 141 recensioner

"Det här är de mest bekväma underkläderna jag någonsin har förtjänat! De är gjorda med smörjig jämn organisk bomull. De har exceptionellt låg profil sömnad för att undvika hudirritation. Sömmarna gräver inte in i huden eller orsakar chafing, även under intensiv fysisk aktivitet som långdistanslöpning. De är osynliga under kläder, så det kan användas för alla tillfällen. Tyget bleknar inte, sträcker sig eller krympas med slitage eller tvättning. Nu när jag har hittat dessa, vill jag inte ha något annat! Jag ser fram emot att ersätta alla mina irriterande syntetiska trosor av låg kvalitet med dessa - och jag är glad över att fortsätta att stödja detta fantastiska etiska företag medan de gör det. "

Bästa snöre pojke shorts

Hanky ​​Panky Kvinnors Signatur Lace Boyshort Panty

4, 2 stjärnor, 111 recensioner

"Jag har slitit Hanky ​​Panky thongs nästan uteslutande i flera år (för komfort) men bestämde mig för att försöka pojken kort. Först är de så vackra. De mår bra och ändå har de fortfarande de "inga trosorna" -kvaliteten som jag älskar om tångar. De kan tyckas dyrt men de kommer att vara långa, det är jag säkert, eftersom mina andra Hanky ​​Panky-föremål har slitit sig bra utan att piller eller fläckar - bra som nya. "

Barbra's Kvinnors Lace Boyshort Panties (6-Pack)

4, 1 stjärnor, 930 recensioner

"Jag är en snygg bomullsunderkläder", men min pojkvän uppgav att han tyckte om "lacy cheeky" -utseende medan vi var ute och shoppade för några veckor sedan (vad gör du inte?), Och jag var inte riktigt ivriga att spendera $ 9 på ett par från Victoria's Secret. Jag är glad att jag tog chansen på dessa. Spetsen är super mjuk, så det gör dem mycket mer uthärdliga än andra lacy-trosor som jag har stött på. Färgerna är korrekta och min röv ser fantastisk ut. Pojkvän mer än godkänner. Jag har faktiskt ens bär på dem på dagar att jag inte kommer att se honom, det är så bekvämt jag tror att de är. "

Bäst snöre-trimmade pojkshorts

Maidenform Kvinnors Microfiber Lace Boyshort Panty

4.4 stjärnor, 602 recensioner

"Jag älskar Maidenform-märket. Det är det enda underkläder som jag har köpt som både får mig att känna mig sexig och kan bäras under mina dagliga kläder. Borta är dagarna av sexiga underkläder som fastnat på min rumpa. Borta är grannyisternas dagar eftersom de bara är de som passar. Jag omvandlar mina systrar till varumärket och kommer fortsätta att föreslå dem till alla som frågar. "

Maidenform kvinnors dröm bomull snörning pojke kort

4, 2 stjärnor, 374 recensioner

"Som någon som bara bär pojkeshorts, letar jag alltid efter det perfekta paret. Jag har provat många olika märken av pojkeshorts, och jag har funnit att dessa är de mest bekväma. De är bomull, vilket är ett måste! De kramar allt snyggt och håller sig bekväma hela dagen (ingen bagage eller skift). De är en fin medellång bomull, men känner sig inte skrymmande. De är en medelhöjning, inte för låg som många pojkeshorts där ute som verkar göras för människor som inte har någon rumpa. "

Bästa plus-storlek pojkeshorts

Caramel Cantina Nylon Spandex Plus Storlek Hipster Boy Short Panties (6-Pack)

4, 3 stjärnor, 407 recensioner

"Som en kurvig tjej med en stor caboose har hipsters inte varit min vän. Oundvikligen är de för låga, sträcker sig inte på rätt ställen, eller rider upp så fort jag börjar flytta. Jag bestämde mig för att prova dessa av någon anledning som jag inte kommer ihåg, och jag är glad att jag gjorde det! De är bekväma, supersträckta (samtidigt som de håller sin form) och har hållit sig bra i tvätten. "

Bästa träningsbyxor

Bekväma Club Women's Modal Microfiber Boyshorts (2-Pack)

4 stjärnor, 132 recensioner

"Nej, det här är inte sexiga underkläder att bära på en" date night ", men de är de mest bekväma underkläder jag någonsin har bättrat. De gör bra träning underkläder under yoga och träningsbyxor också! De rider inte upp, rullar upp, kraschar eller rullar ner alls. Bra vardagligt slitage! "