Folkets val

The Best Butcher-Block Islands och Kitchen Carts på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa barvagnarna , skärbräda , även minikylskåp , här har vi avrundat de bästa slaktblockerna och köksvagnarna som du kan köpa på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa naturliga träslaktare med en låda

Winsome Wood Single Lådor Köksskåp Förvaringsvagn, Natural

4, 3 stjärnor, 924 recensioner

"Det här är en fantastisk produkt och mycket givande att montera. Vagnen är fast slaktblock överallt och kommer att ligga i många år utan vridning. Passar bra i lägenhetstil, små kök. Dörrarna öppnas för att ge en enkel förvaringsvolym för stora pannor (t.ex. woks). Det finns inget främre vertikalt mittstöd mellan dörrarna, så stora föremål passar lätt. På grund av den fasta konstruktionen behövs inget mittstöd. Den övre hyllan är också mycket solid och avtagbar. Den här vagnen är inget som möblerna i populära rabatterade butiker som har plastlaminatytor och använder pressade kompositskogar som så småningom snurrar. "

Bästa naturliga träslaktare med två lådor

Hemstilar 5216-95 Solid Wood Top Köksvagn, Naturlig Finish

4, 4 stjärnor, 204 recensioner

"Sammantaget är vi fortfarande mycket nöjda med den här vagnen, det hjälper verkligen med diskutrymmet i vårt lilla kök. För priset är det svårt att hitta en vagn av denna storlek som är bättre - dessa typer av vagnar tenderar att bli väldigt dyra med de större storlekarna eller modellerna med flera lådor och hyllor. Byggkvaliteten är ganska fin, den har stöd på alla rätt ställen, så det känns väldigt solid, jag skulle inte vara rädd att stå på den (även om jag inte har försökt det!). Efter ett år av missbruk har finalen hunnit snyggt, och när det städas ser det ut så bra som när jag lägger det ihop. Jag tycker att ytorna är alla platta och vinklade, vilket gör det ännu enklare att rengöra, men gör det lite mindre elegant för vissa, antar jag. "

Bästa bambu slaktare-ö med metallram

Trinity EcoStorage Bamboo Kitchen Cart

4, 6 stjärnor, 164 recensioner

"Ah, hyra liv, där diskutrymme är knappa. Vi behövde mer utrymme för matberedning och förvaring i vår nya lägenhet. Denna vagn är utmärkt! Det tog ungefär tio minuter att montera. Slaktblock är trä av god kvalitet och avlägsnas enkelt för tvätt. Förvaringshylsor är tunga och håller en juicepress, brödrost, mixer och kaffebryggare på en hylla! Lätt att rulla runt, mycket användbart för "underhållande" som ett annat serveringsområde. Sammantaget älskar jag det, och det var värt priset på händerna. "

Bästa metallkorgvagn med avtagbart slaktblock

Whitmor Supreme Köksvagn med hjul, trä och krom

4, 5 stjärnor, 2 821 recensioner

"Jag älskar denna bakers rack! Den är lätt att montera, lätt nog att justera platsen när den är tom, och skärbräda är avtagbar för enkel rengöring. När jag använde min mixer på det var det bara en lätt vibration på hela stället, och jag känner att det är väldigt robust. Detta har varit den perfekta lösningen för mina bakbehov. "

Bäst trä köksvagnsvagn med pullout skärbräda

Winsome Wood Utility Cart, Natural

4, 6 stjärnor, 466 recensioner

"Jag älskar den här vagnen. Det lade till mycket trångt utrymme och hyllor till mitt lilla kök. Det var inte otroligt svårt att montera, och hittills är det bra. Jag har haft det i över ett år nu, och det har gått igenom ett drag. Det låses på plats, så det kommer inte att röra sig bort från dig. Det är lite wobbly, så jag föreslår inte att jag gör för mycket kraftig skärning, men alla funktioner är bra. Jag älskar utdragsskärbrädet och knivblocket. Räcken på ena sidan är perfekt för att hänga en diskhandduk också! "

Bästa slaktbockar köket utan hjul

Hemstilar The Orleans Kitchen Island

4, 3 stjärnor, 337 recensioner

"Familjen och jag älskar denna kök ö! Det är super robust och väldigt snyggt !! Min 20-något son lade den ihop med bara några svärord, och det tog honom bara ett par timmar. Jag har silver S krokar (även på Amazon), och vi hänger våra krukor och kokkärl under, vilket visade sig vara mycket praktiskt. Även med stekpannorna som hänger där, kan jag fortfarande passa ett par apparater på den nedre hyllan, till exempel min Crock-Pot och mixer. Det visade sig vara större än många köksöar jag har sett på nätet, men för kvalitet och ren underbar faktor är jag glad att jag fick det! Den stora bänkskivan ger oss massor av extra utrymme att förbereda och äta måltider. Alla har bara fått lära sig att gå runt det! "

Bästa mörkträ rullande slaktblockö med en låda

Winsome Mali Kitchen Cart

4, 3 stjärnor, 902 recensioner

"Jag älskar den här vagnen. Det är snyggt, enkelt att sätta ihop och har gott om lagring. Lådan är perfekt för trivets och andra diverse saker som går vilse i mina kökslådor. Överdelen är väldigt robust och är lätt att hålla ren. Handdukshållaren på höger sida är också en fin touch. Det kan enkelt flyttas om det behövs.

men det har också lås för att hålla det på plats. Den mörkbruna färgen ser bra ut i min lägenhet också. Jag är super glad med den här vagnen och önskar att jag inte hade väntat så länge att köpa den. "

Bäst mörkträ rullande slaktblockö med två lådor

Hemstilar 4528-95 Dolly Madison Köksvagn, Svart Finish

4, 3 stjärnor, 337 recensioner

"Viktigt funktionellt föremål i mitt kök. Det är smalare än jag trodde, men dimensionerna är sanna. Lådorna och dörrarna fungerar bra. Magnetlåset håller dörrarna stängda. Jag följde råd som jag hittade och lade två extra hjul i mitten av ön. Extrahjulen ökade öns stabilitet. Jag skar upp grönsaker på det hela tiden utan att jag slingrar! "

Bästa vitrullande slaktkockens köksö

Crosley Möbler Rolling Kitchen Island Med Natural Wood Top

4, 2 stjärnor, 381 recensioner

"När detta är sammanlagt, skulle de flesta inte gissa att det var plattt packat. Det ser fantastiskt ut i vårt kök, och jag gillar hur skåpets höjd är densamma som våra inbyggda bänkskivor. Det kom mycket väl förpackat - ingenting var skadat.

Alla förborrade hålen var perfekta och behövde inga justeringar. Tack och lov, för det handlar om det sista jag någonsin vill ha när jag sätter ihop möbler. Jag skulle rekommendera detta till vänner som letar efter en kök ö. "

Bästa vita slaktare-köket utan hjul

Casual Home Kitchen Island Med Solid American Hardwood Top, White

4, 5 stjärnor, 213 recensioner

"Det här är en utmärkt produkt, speciellt för priset. Det var lätt att montera med allennyckeln. Ön är väldigt robust, har gott om förvaring på de två nedre hyllorna, och toppen är ett stort och bra arbetsområde.

De två nedre hyllorna är underbara för att hålla saker som Crock-Potter, stora krukor och kokkärl och min riskokare. Och lådan är perfekt för mindre saker som måste vara tillgängliga när du lagar mat. Färgen är perfekt, och hela stycket har en mycket "stuga" känsla, vilket är en del av anledningen till att jag köpte den. Rekommenderas starkt!"

Bästa träkökö med dropblad

Hemstilar 5004-94 Köksön, Distressed Oak Finish

4.4 stjärnor, 436 recensioner

"Vi har haft denna ö i ungefär sex månader nu, och det har varit ett femstjärnigt köp från dag ett. Först och främst, under alla mina år med möbelmontering, var detta en av de enklaste bitarna någonsin (särskilt tack vare den hex-borr som de innehåller).

Ön själv är mycket god kvalitet, mycket tung och robust. Det ser så skarpt ut som bilderna.

Jag hade detta på min Amazon-önskelista i nästan två år, och jag är glad att jag äntligen gjorde köpet. Priset är definitivt ett fynd för denna kvalitetsmöbler. "

Bäst trä köksvagn med granit topp

Linon Kitchen Island Granit Top

4, 6 stjärnor, 406 recensioner

"Jag önskar att jag hade köpt för år sedan! Gör vårt lilla kök ser jazzier ut och är ett mycket bekvämt och snyggt granit skärbräda! Ger ytterligare lagringsutrymme och diskutrymme för de som är korta på båda. Det tog mig ungefär en och en halv timme att sätta ihop, men för att vara rättvis kan det bli mycket snabbare för någon annan! Anvisningarna kan vara lite tydligare, men totalt sett är jag väldigt glad. "

Bästa rullningsvagnen

Sevilla Classics Industrial All-Purpose Utility Cart

4, 6 stjärnor, 454 recensioner

"Jag flyttade till en galen liten lägenhet. Det finns mycket lite räknareutrymme, så om jag lämnade sex saker på den såg hela området rörigt ut. Detta passar mig perfekt. Det är väldigt robust och attraktivt. Jag lägger ut de saker jag brukar använda på den övre hyllan (kaffe, skedar jag använder för matlagning, kryddor, en bunke handdukar etc.), sedan den nedre hyllan jag använde för krukor och kokkärl. Det hjälpte verkligen den röriga looken på disken. Att samla saker som detta skrämmer mig, så jag hade en [vänns] man kom över, och han hade det satt ihop i 30 minuter utan att svära. Jag är stolt över det. Mitt kök ser snyggt ut. "

Bäst rostfritt stål bord med hjul

Sevilla Classics Rostfritt Stål Professionellt Köksbordsskärbord

4.5 stjärnor, 1.051 recensioner

"Nytt kök hade ingen diskutrymme direkt bredvid spis, så jag köpte den här lilla vagnen för att passa det öppna utrymmet och lägga till en extra yta. Det här var en bra budgetvärd vagn, och jag gillade hur det rostfria stålet skulle ge det en fin, ren "nytta" look i mitt kök. Vagnen passar mitt utrymme snyggt och är en bra extra yta (det är rostfritt, vi behöver inte oroa oss mycket om att du ställer heta saker på den), och det gav oss en del bonusutrymme med korgen (som kan glida in och ut) och hyllan nedan. Vagnen var väldigt lätt att montera och gav möjlighet att lägga till hjul på botten eller inte. "