Folkets val

De bästa ljusen på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om det bästa snygga ljuset som inte är obscenely dyrt , de ljus som kända personer verkligen tycker om , plus det bästa semesterljuset (som granskarna på den här listan älskade också), skulle gåva säsongen inte vara komplett utan en skura av de bästa ljusen på Amazon, för varje typ av tillfälle och mottagare. Visst, när du stumpar på presentidéer kan ljus tyckas vara det mest oinspirerade och opersonliga alternativet du kan välja (en säkert dömd för listan över vita elefanter), men dessa superfan-testimonialer kan övertyga dig annars. Nedan kan du välja bland de bästa konversationsstartade, dekorativa och gudomliga dofterna som du kan köpa på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa sojastearinljus

Lulu Candles Luxury Scented Soy Candles

4, 5 stjärnor, 163 recensioner

"Jag älskar det här ljuset! Det är mycket doft, så du kan faktiskt lukta doften av ljuset när det brinner - det fyller rummet. Förpackningen är så enkel och elegant att det går bra med någon typ av inredning. Jag uppskattar också att det kommer med ett lock - jag har slutat köpa ljus utan lock eftersom röket från att blåsa ut dem är inte kul precis efter att du har bottat i doften. "

Bästa eteriska oljeljus

Chesapeake Bay Candle Mind & Body Medium Scented Candle

4 stjärnor, 800 recensioner

"Detta ljus luktar så bra och brinner också super långsamt. Jag somnade och lämnade den brinnande i åtta timmar, och wick hade knappt ens gått ner när jag vaknade. Det får dig definitivt att känna dig avslappnad och välbalanserad. Lukten är så avslappnande och du känner de positiva vibbarna i ditt vardagsrum eller vart du placerar det här ljuset. STORA KÖP !!! "

Bästa julstearinljus

"Lukter som ett julgran är i huset. Färskt, rent och underbart. Jag älskar lukten så mycket att jag går igenom dem var tredje vecka med daglig användning, ungefär fem timmar om dagen. "

[Redaktörens anmärkning: Writer Jillian Mapes anser även detta som det mest giftiga ljuset vid semestertiderna: "Jag vet att ett snyggt ljus verkar som den minsta personliga presenten som kan tänkas, men den här är bara den härliga - starkt doft så att du inte behöver bränna det hela natten, men inte överväldigande så, på grund av dess komplexitet dofter (tall ljus kan verkligen cloying). Jag kommer att gråta om de någonsin slutar göra detta ljus. "]

Thymes Frasier Fir Candle

Nest Holiday Classic Candle

4, 3 stjärnor, 226 recensioner

"En underbar doft! Jag kan inte säga tillräckligt bra saker om detta ljus. Det brinner långsamt och stadigt; Jag har tänt det nu flera nätter i rad, och det har knappt gjutits i ljuset. Jag tror att livslängden kommer att bli bra. Doften är underbar, luktar precis som semestern, och är inte överväldigande. Har fått komplimanger från vänner som har slutat när jag brinner. "

Bästa stora ljuset

Bath & Body Works, White Barn 3-Wick Candle

4 stjärnor, 232 recensioner

"Detta är min FAVORITE ljusdoft och jag var så glada att hitta den här. Det finns inget blommigt om det, det är bara en utsökt maskulin doft som alla har älskat när de har luktade det. När det har blivit tänt i några minuter kan du lukta det hela huset. Kärlek, kärlek, älska detta ljus. "

Bästa lyxstearinljus

Diptyque Baies Candle

4 stjärnor, 142 recensioner

"Dessa ljus kostar en ganska öre, men en sådan unik kombination av doft och är ganska långvarig och potent. Jag får alltid komplimanger på ljuset när de tänds i mitt hem. Detta har en fin, mild ros, svarta vinbärs doft som folk hänvisar till som en "starter" doft från Diptyque. Plus, när det brinner ner, har du en härlig liten burk för dina sminkpärlor, pennor eller vad har du! "

Bästa pelare ljus

Homesick Scented Candle, New York

4 stjärnor, 292 recensioner

"Ljus luktar AMAZING. Köpt det här som en present men älskar doften så mycket jag vill köpa en för mig själv, även om jag inte är från New York. "

Bästa koniska ljusstrålesatsen

Root Unscented Collenette Candles

4, 6 stjärnor, 174 recensioner

"Jag fick ursprungligen dessa som en present och har sedan köpt fler lådor för mig själv. Dessa brinner längre än något annat ljus jag har provat, även ren bivax Den tjockare formen och texturen ger mer närvaro i hållaren och på bordet. Regelbundna taprar ser nu "svaga" ut i jämförelse. Flamen är ljus och stor (jag önskar att jag hade haft dessa under orkanen Sandy). Jag har haft gäster frågar mig om dessa ljus, eftersom de verkar så mycket bättre än de vanliga. Naturligtvis önskar jag att de var billigare, men det är livet. "

Bästa votive ljusuppsättning

Trapp Signature Home Collection nr. 8 Fresh Cut Tuberose Votive Scented Candle, Pack of 4

4, 4 stjärnor, 684 recensioner

"Jag har alltid lite flimmerflimmer i mitt hem för att få det att känna mig som ett mysigt reträtt. Jag har provat varje ljus och detta rosenljus är den mest doftande jag har haft nöjet att belysa. Det är på den lilla sidan, men det packar en kraftfull stans och levererar en härlig arom. Jag planerar att få en för var och en av mina flickvänner till jul. "

Bästa ljusgåvan uppsättning

Anjou Scented Candle Gift Set

4 stjärnor, 103 recensioner

"En annan julklapp som var väl genomtänkt. Ljus du kan inte riktigt gå fel med. Dessa är en stor storlek och förpackas snyggt - de ser bra ut. De luktar också riktigt snyggt - inte för kraftigt men inte heller för lätt, så du kan knappt luktar någonting. "

Bästa flamlösa ljus

"Den här uppsättningen är fantastisk. Du får totalt nio LED-ljus som ser så riktigt ut, det är svårt att säga att de inte är om du inte tittar på veken. De är gjorda av riktigt vax, så när du har dem på skärmen ser de ut verkliga. De är perfekta att gruppera i en fantastisk skärm eller att dela upp i mindre grupper. Du kan också välja ljusnivån du vill ha ljusen, eftersom det finns en ljusstyrka från dim till ljus som du kan använda. "

Comenzar Flameless Candles Set