Folkets val

De bästa Champagneglasögonen på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi skrivit om vinkaraffer , plastvinglasögon , en snabb vinkylare , en vinbricka för badet och Joanna Goddards favoritvineglas innan vi har gått djupt här på de bästa Champagne-glasögonen - inklusive plast och stampfri champagne flöjter - du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa par kristall Champagne flöjter

Bella Vino Crystal Champagne Flöjtglasögon

4, 6 stjärnor, 205 recensioner

"Extra special i utseende och skulle vara den perfekta" toastflöjten "för bröllop, vid evenemang eller [partier]. Ett par gånger om året arrangerar jag händelser och firar med Champagne och älskar att lägga till dessa i min samling. En extra snygging och jag älskar dem bara. Förutom den härliga formen är denna uppsättning flöjter gjorda extremt bra. Sitter på alla vackra och nivåer och är väldigt lätta, vilket jag verkligen kan uppskatta. Samtidigt är de långt ifrån bräckliga. Mycket lång och mycket snyggt. Jag skulle gärna lägga till några fler i min samling och definitivt rekommendera till andra. "

Bästa par av isolerade, stamlösa Champagne flöjter

Eparé Champagne Flöjter, Isolerad Stemless Glass Set

4, 5 stjärnor, 254 recensioner

"Dessa Champagne glasögon är ett mycket sött och unikt sätt att skåla eller bara njuta av ett glas champagne - eller till och med mousserande cider. Dubbelväggen ger glaset ett annat utseende än ditt standardglas, men tillåter insidan att hålla temperaturen längre än ett vanligt glas. Glaset själv har en bra vikt åt det men är inte alltför tungt. Det verkar inte tunt och bräckligt som ett vanligt Champagneglas. Den cylindriska formen möjliggör en enkel grepp som passar snyggt i handflatan. Det har emellertid en mycket slät yta, och det finns inget att hålla det från att glida ut ur någons hand - om de säger att de redan hade en för många. Personligen håller jag den med min pinky under botten för säkerhet. "

Bäst uppsättning av fyra kristall Champagne flöjter

Schott Zwiesel Tritan Crystal Glass Pure Stemware Collection Champagne Flöjt med Effervescence Points, 7, 1-Ounce, Set of 4

4, 5 stjärnor, 377 recensioner

"Det här är vackra glasögon som har en bra vikt för dem och känner sig speciella i handen. Den enda sak som jag inte tänkte på när jag köpte dem var det, trots att de är diskmaskinskydda, de är för långa för att passa i min diskmaskinens övre skåp. Champagnen bubblar snyggt i dem.

Som sagt skulle jag köpa mer av dessa, om jag behövde dem. "

Bästa uppsättning av fyra dekorativa kristall Champagne flöjter under $ 25

Godinger Dublin Crystal Champagne Flöjter, Set of 4

4, 4 stjärnor, 160 recensioner

"Jag köpte en uppsättning av dessa kristall Champagne flöjtar nyligen, och var så glad och glad när jag fick dem! De ser ut som de kostar så mycket mer än de gjorde! De är så vackra! Dessa Champagneflöjder gör att du känner dig lite speciell när du använder dem! Jag skulle definitivt köpa dem för en bröllopsgåva eller en inflyttningsgåva! "

Bästa uppsättning fyra dekorativa kristall Champagne flöjter under $ 50

Marquis av Waterford Omega Flute, Set of 4

4, 5 stjärnor, 142 recensioner

"Jag köpte vinflöjderna som en bröllopsdusch present, de var underbara, så jag hade också köpa en uppsättning för mig själv. Så, med de vackra Champagneflöjderna och en trevlig flaska Champagne hade jag en mycket härlig bröllopsdagsgåva för under $ 50. "

Bäst uppsättning av fyra plaststemplösa Champagneflöjter

Govino Go Anywhere Champagne Flöjt, 8-uns, Pack of 4

4, 1 stjärnor, 263 recensioner

"Jag köpte både vin och Champagne flöjter. Var orolig att de skulle se billigt och ful - de gjorde inte! Vänner är chockade att de inte är glas. Lättvikt, perfekt för våra boozy konsertbiljetter i DC, där ingen vill ge upp form för funktion. Tvätta inte i diskmaskin och de kommer att hålla en lång, lång tid jag tror. Just köpt två uppsättningar (vin och champagne) för två vänner och jag är positiv att de kommer att älska dem lika mycket som jag gör. "

Bäst uppsättning av 12 glasöstlösa Champagneflöjter

Libbey Stemless Flute Glasses, 12 Piece Set

4, 3 stjärnor, 308 recensioner

"Fantastiskt för underhållande. Jag fick dessa för NYE och har också använt dem för mimosas under brunch. Mycket bättre än glasögon med stammar för gäster. De är bara mer stabila och mindre benägna att gå och flyga med en partis uppror. Jag vill inte servera fina drycker i plastkoppar - ostört vin och Champagne glasögon är allvarligt det bästa alternativet för en fest! Jag får alltid komplimanger på min och så vill du! "

Bäst uppsättning av 12 plast Champagne flöjter

Premium Kvalitet Plast 5-oz. Champagneflöjt, uppsättning av 12

4, 7 stjärnor, 173 recensioner

"Jag köpte dessa för en båtresa och de var perfekta. Jag är inte en för att ge 5 stjärnor men dessa flöjter förtjänar det. Det var snyggt packat när det kom. Glaset är robust, ser elegant ut och perfekt för alla evenemang. Jag har köpt Champagne-glasögon som dessa tidigare men andra märken behöver montering. Ingen montering krävs för dessa! Du kan också återanvända dessa glasögon. Även om dessa flöjter är disponibla, är de av sådan hög kvalitet! Du vill inte ångra att inte köpa dessa glasögon. "

Bäst uppsättning av 12 stamplessa Champagne-flöjter

TOSSWARE 9-oz. Flöjt, uppsättning av 12

4, 6 stjärnor, 600 recensioner

"Perfekt för ett utomhusbröllop. De är robusta så jag behövde inte oroa mig för att de tippade över från vinden eller någon som stötte på ett bord. Och eftersom de var disponibla, gjorde det efter uppvärmningen mycket lätt. "

Bäst uppsättning 96 plast Champagne flöjter

Finlinjeinställningar 2106 - 5 Ounce Flairware ClearOne Piece Champagne Flöjt 96 stycken

4, 5 stjärnor, 118 recensioner

"Jag trodde att dessa var utmärkt värde för bara ett ton av attraktiva festglasögon. De ser bra ut i person. De är robusta, som, robusta nog att om du ville att du kunde använda dem igen. Vi kunde bygga ett litet torn med dem. De är mycket klara, de är färglösa (jag hade varit orolig för att de skulle ha en gul tinge) och de höll bara riktigt bra. Jag är verkligen nöjd med köpet. "

Bäst Champagne Bong

Chambong

4, 6 stjärnor, 355 recensioner

"Jag älskar absolut Chambong! Jag köpte min ursprungliga Chambong före semestern och låt mig berätta för dig, det börjar verkligen festen! Min första bong var tillbaka beställd två gånger så jag var super glad att hitta den här på Amazon Prime. Jag måste också berätta för er hur imponerande förpackningen är. Wow! Det är hälften av anledningen till att jag köpte den andra bong som en present till min Champs-lovin-vän. Hon gick nötter för det! "