Folkets val

De bästa kolanderna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa skärbrädorna och den bästa salladsspinnaren , plus granskat en viss MoMA-värdig kolander , har vi här avrundat de bästa kolanderna överallt på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa mikroperforerade kolander

Bellemain Micro-perforerad Rostfritt Stål 5-Quart Colander

4, 8 stjärnor, 2 855 recensioner

" Wow börjar inte beskriva denna kolander. Jag har några saker i mitt liv som får mitt liv att känna mig fullständigt: min fru och mina barn, mitt hem, och nu denna kolander. Från det sättet att det är perfekt runt så har det lika många hål som det finns stjärnor på himlen, det är verkligen perfektion. När jag har något som jag behöver tvätta, går jag direkt till kassan och drar ut den här kolven. Det sätt som vattnet går igenom hålen är verkligen magiskt. "

Bästa plastkolare, totalt

Chef Craft, 5-Quart, Deep Colander, Vit, 11 av 5 tum

4, 3 stjärnor, 480 recensioner

"Denna kolander är underbart stark, tung och säker att hålla. Förra kolander hade jag tyvärr haft små hål i gitterformation som försvagades och bröt över tiden och därmed besegrade syftet. Även om hålen är ganska stora, fungerar det bra för mig. Den är idealisk för att tvätta och skölja frukt och grönsaker. Du kan lägga en sil i det för att undvika nudlar från att glida genom hålen. "

Bäst rostfritt stålkolander med fötter

OXO Good Grips Rostfritt stål Colander

4, 6 stjärnor, 382 recensioner

"Det här är en riktigt snäll colander och jag är glad att jag gick med det här märket och storleken. Det är robust, och jag gillar hur det ser ut och fungerar. Den har mycket fina handtag med ett bekvämt grepp också. Jag gillar att jag kan lägga den i diskbänken och botten berör inte diskbänken. Pastan dränerar väl i den. "

Bästa plastkolv med fötter

OXO Good Grips Colander

4, 5 stjärnor, 181 recensioner

"Jag är helt kär i denna kolander! Jag är en av de picky människor som får brutto ut genom att sätta min colander i min handfat, även om min handfat är rent, så det här har verkligen varit till hjälp för mig. Eftersom det är handsfree, behöver jag inte oroa mig för att bli bränd när man häller varmt vatten ut. Oavsett vad jag har i kolven är det gratis att sitta där på hörnet avtappning utan rädsla för att den glider tills jag behöver den. Det tvättar lätt och kan också gå i diskmaskinen! "

Bäst klipp-på-colander

Kök Gizmo Snap 'N Strain Strainer

4, 5 stjärnor, 1 566 recensioner

"Det här är den bästa köksapparaten jag har köpt på länge! Jag har provat det på flera storlekar krukor och kokkärl och det har fungerat bra varje gång. Det är så mycket lättare än en traditionell colander !! Även min skeptiska make älskar det nu. Vi använder det så mycket att vi nyligen köpte mer som gåvor eftersom det har blivit vår go-to-artikel. Jag använder det nästan varje dag och det håller bra. "

Bäst colander med handtag

9 "Kök Fine Mesh Strainer Med Robust Handtag och Bredare Hook

4, 8 stjärnor, 415 recensioner

"Mycket välbyggd köksfilm. Jag älskar det. Och jag är glad att nätet är mycket bra. Jag lagar ofta musslor, och när jag skjuter dem, fångar den här silan det mesta av sanden i musselsjuice. Jag hatar att kasta bort musselsjuice, så det här är viktigt för mig. Fin, fin kvalitet metall och nät. "

Bäst kollapsbar kolv

Colander Collapsible över tvättstället med handtag

4, 5 stjärnor, 813 recensioner

"Denna kolander är tillverkad av tjockt, kvalitetsmaterial. När den expanderas, har den gott om djup för tillräckligt med pasta för att mata en familj på sju eller en tjock italiensk rörmokare. När den kollapsade, förvaras den snyggt inuti en kökslådan. De utskjutande handtagen är en fin touch. Det gör det möjligt att sträcka större sänkor och eftersom den är försedd med gummiplastning, kommer den inte att glida. Rengöring är enkelt eftersom det inte sitter något på silikon. Jag kommer inte sakna att rengöra metallkolven eller hur mycket utrymme det tog upp i mitt skåp. "

Bästa breda kolander

Utopia Kök Stainless Steel Colander

4, 1 stjärnor, 189 recensioner

"Olika proportioner från de flesta kolandrar och små hål. Denna kolander är flera inches djup, men har en bred, platt snarare än en rundad smal bas. Riktigt bra för sköljning av ris och lager. Högt rekommenderad."

Bästa mini colander

Culinary Elements 6-tums Mini Colander med dubbla handtag

4, 1 stjärnor, 218 recensioner

"Dessa är så söta och ett stort värde! Jag älskar den ljusgröna. Kollare är tillräckligt stor för att skölja en stor servering bär (min nr 1 användning) eller en hel burk bönor, så jag tycker att det är en bra storlek. Det är en hårdare plast, som förmodligen skulle spricka lätt om det föll, men hittills inga problem. Det lagras enkelt och rensar väl i diskmaskinen. "

Bäst övertäckare

LiveFresh Över Sink Micro-perforerad Stainless Steel 4-Quart Colander

4, 3 stjärnor, 142 recensioner

"Denna sil fungerar bra. Jag älskar att kunna använda den direkt över min handfat, särskilt med något tungt som potatis eller skrymmande som sallad. Min favorit fördel med denna sil kan använda spolslanganslutningen på min handfat. Mina frukter och grönsaker är helt rena när de gör det till mitt bord. "

Bäst av rostfritt stål kolanderuppsättning

HÖLM 3-bitar rostfritt stålmask med mikroperforerad silikatuppsättning

4, 7 stjärnor, 181 recensioner

"Utmärkt uppsättning kolandrar. De är jättebra. Jag kan se att jag inte har slösat bort mina pengar. Jag gillar särskilt det faktum att det inte finns några ytterligare ställen för mat att gömma under rengöringsprocessen, men konstruktionen är tung. Maskinen i rostfritt stål är liten nog för att hålla små livsmedel från att falla igenom, men tillräckligt stark för att hantera tunga livsmedel och tillåter fortfarande vatten att fly undan lätt. Jag är mycket glad över den här produkten. "