Det bästa. verkligen.

The Best Cold Brew Coffee Makers, enligt baristas och roasters

Anonim

Hemligheten om kall brygga är att det faktiskt inte är så komplicerat att göra, även om ett glas kostar $ 5 i din favorit kafé. "Det tar bara tid och rätt verktyg", säger Claire Chan, ägare till Elk i Manhattans West Village. Och som våra kollegor på Grub Street har visst påpekat, är det billigaste sättet att få din korrigering med hjälp av en kallbröd kaffebryggare hemma. För att hjälpa dig att behärska konsten att göra din egen hemma (och kanske spara lite pengar medan det fortfarande är iskoffisäsong), pratade jag med sju New York City-baristas, rostare och kaffebutikägare om sina favoritkallbryggare och iced-kaffe-making metoder. Dessa är de bästa för hembrödare av vilken nivå som helst.

Bästa kaffebryggare med kallt brygga

Filtron Cold Water Coffee Concentrate Brewer

Shaak Shatursun, chef för detaljhandeln på Café Grumpy, gillar Filtron-bryggeriet. "Jag äger personligen en och använder den för att göra kall bryggning på sommaren, speciellt precis innan du går på en vägresa", säger han och tillägger att du kan fånga Filtron-bryggerier i Café Grumpy själv. Det är så att de gör koffeinfri kakao. Mike Jones, detaljhandelschef på Variety Coffee Roasters, rekommenderar också Filtron. "Filtron är väldigt lätt och mycket konsekvent, vilket är viktiga faktorer för att brygga gott kaffe hemma."

Plus, du behöver inte allt så mycket redskap för att få det att fungera. "Det finns mätlinjer för hur mycket vatten du vill lägga till baserat på hur mycket kaffe du använder (12 ounce eller ett pund), " Shatursun förklarar ", vilket innebär att du inte behöver använda en skala." Glaskaraffen där du brygger också som en förvaringsbehållare.

Toddy Cold Brew System

En annan populär och kostnadseffektiv, kallbröd kaffebryggare är Toddy. Vid älgen är det vår föredragna metod eftersom vi gör så stora mängder, och Toddy-behållaren och filtren gör inte bara våra liv enklare, men det producerar också en mycket konsekvent produkt ", förklarar Chan. Steven Sutton, VD för Devoción i Williamsburg, gillar denna metod för rund, balanserad kaffe. "Det kommer att extrahera i timmar (beroende på batchens storlek, var som helst från 7 till 16 timmar) och är förmodligen din vanligaste metod där ute."

Toddy Filter (2-Pack)

Var noga med att få filter för din Toddy också.

Bästa kaffebryggare med kylda bryggor för stora partier

Cold Pro 2 Commercial Brewing System - Komplett kit

Brewersna på Sweatshop i Williamsburg använder Brewista-systemet, säger co-owner Luke Woodward. "Det är bra eftersom det har ett filter i rostfritt stål, vilket minskar avfallet, och har också ett extrafilter inbyggt i spigoten som ger en andra filtreringsprocess för att ge den renaste kalla bryggan vi kan producera." Den enda nackdelen med Brewista Cold Pro för hemmabryggare är att den är stor och gör flera gallon åt gången. Men då, för vissa människor, kan det faktiskt vara en bra sak.

Bästa kyl-brygga kaffebryggare för komplex smak

Yama Glass 6-8 Cup Cold Drip Maker Straight Black Wood

Om du använder sällsynta bönor med enstaka ursprung eller bara önskar en mer komplex smak rekommenderar Sutton of Devoción att investera i en Kyot-stil kallbrödsdroppe. "Denna metod droppar kallt vatten i kaffet istället för att nedsänka kaffet i vatten", säger han. "Resultatet är en kaffe som du inte behöver klippa med vatten och är extremt komplex i smak." Denna trä-och-glas droppkall-bryggare från Amazon, som ursprungligen rekommenderades av författaren Sierra Tishgart, är en liten splurgy, men kommer säkert att hjälpa dig att tillverka de mer nyanserade smakerna.

Bästa iced-kaffebryggare för människor som inte gillar kallt brygga

The ColdWave

Men för alla hype om kallt brygga fanns det ett par experter som hävdade att det inte var det bästa sättet att njuta av kallt kaffe. "Många kaffebryggare tror på fördelen med kallt brygga är det en tendens att vara" mindre sur "men vi tror faktiskt att det är en negativ av kall brygga", säger Kris Wood, kaffechef på Black Fox Coffee. "Acid ger kaffe sin underbara karaktär av fröet av en frukt som det är". Därför rekommenderar både Wood och Lance Schnorenberg, medgrundare och huvudrödare på Sey Coffee, ColdWave.

"Det som vi rekommenderar till våra kunder är att brygga kaffe varmt i ett litet koncentrat - ett förhållande på 1:15 [för grunder till vatten] - för att få en fullständig extraktion med en något högre hållfasthet", säger Schnorenberg. "Därifrån, svalna det så snabbt som möjligt för att minimera mängden oxidation, vilket resulterar i välutdraget ooxiderat kaffe." Det är där ColdWave kommer in. Du häller kaffet i den frusna ColdWave som kyler ner det snabbt . "Genom att omedelbart kyla det heta kaffet kan du smaka på de fantastiska smakerna som kaffe har - men kallt", säger Wood.