Folkets val

De bästa färgpennorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa pennorna , en författares favoritpenna och de bästa bärbara datorerna , har vi avrundat de bästa granskade färgpennorna på Amazon, precis i tid för shopping till skolan. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande färgpennor

Prismacolor Premier Färgpennor, Soft Core, 72-Count

4.7 stjärnor, 14 533 recensioner

"Dessa pennor är överlägset det bästa jag någonsin har använt! Pennorna är ganska lätta att skärpa i en mängd olika skärpmedel. Pennkärnan har en medelhård mjukhet åt den. Färgerna är väldigt levande och ljusa på flera typer av papper som jag har använt dem på. Jag har gjort jämförelse färgning med fyra olika märken, och Prismacolor Premier pennor var bäst överlägset. Jag rekommenderar starkt dessa pennor till nybörjaren och den mest avancerade färgkunden på grund av den höga kvaliteten. Jag har också använt flera blandnings- och skuggningstekniker, och dessa pennor gjorde ganska bra. "

Bäst färgpennor för förskolebarn

Crayola Mina första Easy-Grip färgpennor

4, 3 stjärnor, 123 recensioner

"Så glad jag hittade dessa färgpennor !! De är utmärkta för min 2-årige. Hon kan hålla dem mycket enklare än de mager, runda färgpennorna. De bryter inte som kritor och de markerar lättare. Dessa pennor markerar bra även när de är tråkiga. Skärpa lätt också. Som några granskare har påpekat är de lite kortare än vanliga färgpennor, men för små händer tror jag att den kortare längden fungerar bra. Jag har köpt tre förpackningar hittills och kommer förmodligen att köpa mer. De har också söta bilder av olika djur. Rekommenderas starkt!"

Bäst färgpennor för barn i grundskolan

Crayola Twistables färgpennor

4.4 stjärnor, 1.064 recensioner

"Mina barnbarn och jag gillar verkligen dessa Twistable-färgpennor. De behöver aldrig skärpa, tipsen bryter inte med lite tryck, och den klara tunnan låter dig se både färgen och hur mycket penna som finns kvar. Med 30 färger har du ett fint urval för de flesta färgprojekt. I fallet de kommer in har en färgpunkt ovanför blyertsplatsen, så att du kan behålla färgerna i samma ordning som de kom fram till. Detta hjälper till med att hitta en specifik färg, precis som färgerna ligger bredvid varandra. Jag rekommenderar dessa Twistable färgpennor för barn i åldern fem till vuxna. Detta är en underbar uppfinning! "

Scentco Colored Smencils 10-Pack med doftfärgpennor

4, 6 stjärnor, 165 recensioner

"Jag köpte dessa för att sätta in en prislåda för mina elever och de älskar dem bara! Alla dofter är extremt potenta och det finns en fantastisk variation.

ingen av dofterna går "oönskade" och de luktar läckra i flera månader! Jag älskar att dessa är färgpennor och färgerna matchar deras dofter. De är mycket pigmenterade och lätta att använda och skärpa. "

Bästa mekaniska färgpennor

Pilotfärg Eno 0, 7 mm automatisk mekanisk penna 8-färgsats

4, 2 stjärnor, 407 recensioner

"Jag älskar fullständigt dessa färgpennor. Som matematik måste jag grafera en hel del funktioner, och i dessa pennor kan jag skilja mellan icke-kontinuerliga linjer och linjetransformationer på ett graf på ett roligt och distinkt sätt, men jag kan radera om jag gör ett misstag. En fördelen med Eno-ledningen är att den alltid skriver, oavsett hur ofta jag tar bort något, till skillnad från Crayola-raderbara färgpennor. Crayolaerna raderar väl, men då kommer ledaren ibland inte att hålla sig kvar i papperet längre på den platsen. Dessa Enos bryr sig inte hur mycket eller hur ofta jag raderar, de lägger ner en annan rad, inga problem. "

Juni guld 72 diverse färgade mekaniska pennor

4, 3 stjärnor, 261 recensioner

"Jag vet inte hur jag någonsin skulle färga utan dessa pennor. Jag använder sällan någonsin min Verithins nu eftersom dessa pennor är mycket bättre, enligt min mening. Jag använder dem för alla de små detaljerna i hela mitt arbete. Jag har färgat en hel sida med dem, bara för att verkligen sätta dem på provet. De fungerade som en dröm. De blandar väl och pigmentet är vackert. Jag har inte en enda negativ sak att säga om dem, förutom fler färger tack! Om du är en seriös färgist eller en inte så seriös färgist, kan du inte gå fel med dessa pennor. Du kommer inte bli besviken. "

Bästa färgpennor för vuxna färgböcker

Crayola färgpennor Förskärmad 50-grader

4, 1 stjärnor, 1 566 recensioner

"Enligt min mening, för priset är dessa de bästa vuxna färgpennorna. Tät, rik färg. Inte vaxaktig som andra billiga pennor. Poäng kan göras ninja-skarpa och bryter inte lika lätt som andra. För någon ny att färglägga, är detta en perfekt startsats. Femtiotal färger är mycket att ta dig på. "

Prismacolor Premier Verithin Colored Pencils, 24-Count

4 stjärnor, 1 803 recensioner

"Min favorit. Jag har provat alla typer av färgpennor sedan jag kom in i färgläggning av vuxna färgböcker, och dessa är bäst överlägset. Egentligen kan jag inte gå tillbaka nu när jag har hittat dessa. Jag köpte en liten handsparare, så jag kan ha skarpa tips hela tiden. Dessa hårda pennor ger bra färg och nyans bra. Färgerna är vackra. Till skillnad från vissa företag får du faktiskt olika färger i varje penna. Andra pennor jag har märkt kallar deras pennor olika namn, men färgerna är faktiskt samma. "

Bästa metallfärgade pennor

Faber-Castell Metallic Colored EcoPencils

4, 1 stjärnor, 427 recensioner

"Jag köper dessa pennor tre lådor åt gången. Jag älskar att använda metallik när man färgar mandalas och för vissa ramar etc. Jag försökte alla olika märken av metallpennor, men har bestämt mig på dessa som de bästa. Det här är mycket mjuka pennor, men du kan verkligen inte blanda dem. Dessa är en stor del av min färgrepertoar som jag inte kunde färga utan dem. Jag föreslår att du definitivt bör göra ett färgschema över dem eftersom färgen på själva penna inte är väl representerad av färgen på pennan. När du väl känner till pennans färg tror jag att du också kommer att älska dem! "

Crayola 8-Count Metallic FX färgpennor

4, 4 stjärnor, 337 recensioner

"Du kan aldrig gå fel med Crayola färgpennor! Dessa metallpennor är släta och vibrerande och har lite glans blandat, vilket gör att dina sidor av vuxna färgböcker ser mer glamorösa ut. Dessa är bra för båda barnen som bara börjar och expertkunsten. De är lätta att skärpa och har inte haft några problem med att göra det. Jag använder dem personligen i vuxna färgböcker och älskar dem, och skulle köpa dem många gånger som gåvor. "

Bästa akvarellfärgade pennor

Derwent färgpennor akvarell

4, 5 stjärnor, 515 recensioner

"Jag älskar absolut dessa pennor! Detta har varit det bästa köp jag någonsin har gjort genom Amazon. Jag älskar att rita och måla, men teckning känns alltid lite tråkig, och målningen ger mig inte den kontroll som jag behöver. Kombinerat har jag dock allt jag kan önska. Färgerna är djärva redan innan de lägger vatten på toppen av dem, men efter att vattnet har applicerats är det omöjligt att berätta att färgen torkades på, det ser bara ut som en högkvalificerad akvarellmålning. Denna penna uppsättning lämnar inget att önska. "

Artistens Choice 72-Pack Akvarellpennor

4.4 stjärnor, 538 recensioner

"Detta är ett underbart urval av akvarellpennor i ett förpackning. Jag har använt dessa pennor många gånger i min karriär. Jag gillar det här valet för sitt utbud av färger, användarvänlighet och omvandling till ett färgtillstånd. Det fungerar bra för tvättar och detaljer. Jag jobbar för närvarande på en serie djurmålningar, och jag gillar hur dessa tillåter mig att gå in i en målning och skapa detalj, men sedan tillbaka igen genom att lägga till vatten på ett beräknat sätt, men ändå behålla detaljerna jag önskar! Det här är ett bra köp, speciellt när du överväger hur dyra konstleveranser kan vara. Jag tycker att det här är en stjäl! "

Bäst utbytbara färgpennor

Prismacolor Col-Erase Erasable Colored Pencil, 24-Count

4 stjärnor, 1 125 recensioner

"Dessa är överlägset de bästa färgpennor jag någonsin har köpt. Jag använder dem för nästan allt konstnärligt och började nyligen använda dem för skiss, snarare än färgning. Dessa pennor levererar verkligen! De är värda varje öre. Att de är lätta att radera gör dem fem stjärnor i min bok. Jag kommer definitivt att fortsätta att använda dessa i framtiden, och jag rekommenderar dem till vilken artist som helst. De skulle också vara bra för barn också. "

Bäst färgpennor för artister

Faber-Castell Polychromos färgpennor i metalltenn, 60 stycken

4, 8 stjärnor, 329 recensioner

"Jag har officiellt försökt varje färgpenna på marknaden, från Crayola till Prismacolor, och slutligen biten kulan och köpte den här uppsättningen Polychromos. Dessa är, för mig, händer ner det bästa som finns. De är vansinnigt välgjorda och känns otroliga i din hand. Ledningarna bryts inte in i axeln, och eftersom de är oljebaserade, blommar de inte senare med den yucky vita vaxfilmen. Det här är ett bra kit till att börja med, med ett bra utbud av färger. "