Folkets val

The Best Compost Tumblers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

It 's Green Week vid, där vi ska prata med miljölevande experter och skura Internet för de bästa produkterna som lämnar ett ljust fotavtryck och löser små hushållsproblem.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om massor av papperskorgar i köket och pratat med miljöexperter om kompostkorgar , har vi gått djupt här på de bästa komposttorkarna till din uteplats eller trädgård som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Topprankad komposttorkare

Yimby Tumbler Composter, Svart

4 stjärnor, 2 063 recensioner

"Yimby Tumbler Composter är ganska lätt att sätta ihop (när jag kom fram att jag hade benen satt ihop på fel sätt) och lätt att ladda. Komposten bryter ner snyggt. Jag fyller på "Lägg till" sidan och förväntas börja lägga till den andra sidan, men när den nästa belastningen är klar att gå in, lägger de tillagda punkterna ner och jag har fortfarande kvar utrymme. Jag har lagt till sedan augusti men har fortfarande inte helt fyllt första sidan. När våren kommer, kommer jag att ha bra kompost redo för mina växter. Jag skulle rekommendera Yimby för alla, men speciellt om du inte har styrkan att manuellt vända komposten. Yimby kan lätt roteras, även av den här äldre kvinnan. Tre kompletta varv blandar de nya gröna eller bruna med komposten som redan bryts ner. "

Bästa komposttumlare med två kamrar

Bra idéer CW-2X Kompostguiden Dueling Tumbler

4 stjärnor, 388 recensioner

"Jag älskade att det var absolut ingen montering som behövs för detta - dra bara lådan till trädgården, dra ut komposten och sätt ner den på marken. Det största jobbet var att avgöra var vi ville säga det! Älska de dubbla kamrarna och hur lätt det är att snurra; min 9-åriga dotter ÄLSKAR att göra det och kan enkelt hantera det jobbet. Det enda problemet är hur snabbt vi verkar fylla det. Vi kanske behöver en annan för att börja fylla innan vi får kompost från detta. (Vi städade ut vår trädgård, så vi hade mycket organiskt material att arbeta med.) "

Bästa mini-komposttumlare

Envirocykel Mini Composting Tumbler Bin, 17 Gallons

4, 5 stjärnor, 607 recensioner

"För det första är det förtjusande! Komposter är vanligtvis så fulda, och när du har en liten trädgård som jag gör kan det förstöra det övergripande utseendet. Det är verkligen lätt att använda, och lätt att rulla av banan till var du än behöver den. Jag uppskattar det faktum att varje gång du ger det en spinn, stannar den med omslaget uppåt, för enkel användning. Jag rekommenderar starkt denna produkt. "

Bästa stora komposttumlare

Spin bin komposter, 60 gallon

4, 1 stjärnor, 145 recensioner

"Av alla de kompostmaskare som jag har tittat på personligen, och i jämförelse med en jag blev för länge sedan, är den här väldigt robust. Basen är en av de bättre konstruktionerna (enligt min åsikt), och tumören själv är av stark kvalitet. I kombination med priset säger jag att det här är en bra kompostkorg, speciellt om du bara börjar. Min make satte den i sig själv, så jag hade inte den kampen, men han verkade inte heller kämpa. Han hade det tillsammans om ett par timmar, så jag kan inte riktigt kommentera montering. Min favorit om den här rutan är att staven inuti har stavar som sticker ut som hjälper till att bryta ut komposten när du tumlar den. De flesta mönster har bara en stång som går genom mitten, lite mer tänkt och uppfinningsrikhet sattes in i den här. Det är mycket lätt att vrida, lätt att öppna och lätt att använda överallt. "

Bästa komposttorkare av rostfritt stål med isolering

Jora Composter Tumbler

4, 4 stjärnor, 120 recensioner

"Jag har bott med det här några månader nu, och jag är bortom imponerad! Den här saken förändras magiskt 3-5 liter köksskrot om dagen - ja, du läser det rätt, en dag - till den vackraste komposten du kan tänka dig. Jag är en kock, så jag tar hem en fem gallon skopa varje dag från jobbet, plus det vi genererar hemma. När en kammare för det mesta är full, bryts den tillräckligt över natten för att lägga till en annan hink nästa dag. Det tar ungefär 1, 5 månader att fylla en sida till kapacitet innan du flyttar över till nästa kammare. När kammaren fylls är den första kammaren helt uppdelad i jet-svart kompost. Jag är fortfarande orolig för hur snabbt och komplett detta fungerar. Du ser att ångan rullar ut öppningarna varje dag, även under vintermånaderna. Materialen är mycket hög kvalitet, och de passar perfekt samman. Jag är inte säker på varför folk har svårt med församlingen, det är väldigt enkelt och enkelt. Det tog mig bara en timme. Jag var lite leery om kostnaden, men nu tycker jag att det är värt vartenda öre. "