Folkets val

The Best Copper Muggar på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om plastvineglas , vinkarafförer , och till och med grillade bartenders om deras must-have-cocktailglasögon , har vi gått djupt här på de bästa kopparkopporna som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Best-rated uppsättning koppar muggar

Avancerad Mixology Moscow Mule Present Set (Set of 4)

4.9 stjärnor, 1 221 recensioner

"Dessa Moskva-mulda muggar är helt enkelt vackra. De är mycket välbyggda och är så vackra, jag hatar att dölja dem i skåpet. Drycker i dessa muggar blir kalla snabbt och håller sig kalla. Och de är inte bara för Moskvas mull. Varje cocktail jag har haft i dessa muggar smakade skarpa och kalla och läckra. Jag sökte på Amazon för en massa koppar muggar, och många hade dåliga recensioner. Jag är så glad att jag hittade Advanced Mixology muggarna.

Jag rekommenderar denna produkt till alla som gillar sina drycker som serveras kalla i en vacker mugg. "

Bästa par koppar muggar

Morken Barware Moscow Mule Muggar - Set of 2

4, 8 stjärnor, 626 recensioner

"Jag har letat efter ett år för den perfekta muldyrbägaren, och jag hittade äntligen den. Jag älskar koppens form och speciellt handtaget. De flesta handtagen är kvadrade, så jag gillar verkligen de rundade handtagen på dessa koppar. Kopparna har minimal svettning och håller mina mulor kalla och välsmakande! "

Bästa hammare koppar mugg

PureCopper koppar rånar för Moskva Mule

4, 8 stjärnor, 390 recensioner

"Köpte fyra av dessa som en julklapp till min svärson, som, samtidigt som han påminde om sin farfar, påminde omtänksamt den gamla människans rustika handhammade kopparmugg, ett föremål som hade försvunnit efter gammans död. Det här är en viktig gåva från en nostalgi och personlig mening, troligen den mest personliga gåvan jag ger denna jul, så det var viktigt att få det rätt, och det fanns så många val, men jag valde den rätta. Väsentlig vikt, löddad handtag, inga naglar, ingen mässing, ingen foder, fin finish. Trevligt förpackad för presentgivande. "

Bäst kopparmugg med rostfritt stålfoder

Krown Kitchen Hammered Moscow Mule Koppar Mugg - Set med 4

4, 8 stjärnor, 335 recensioner

"Detta är en riktigt snygg uppsättning muggar och har många trevliga extrafunktioner att gå med. Jag var imponerad av kvaliteten. Jag ville också ha den rostfria stålfodrade versionen av dem, och de skulle vara mer hållbara över långa sträckor. Det här är ett stort värde för priset: Du får de fyra muggarna, kusten, receptboken, skötglaset och rengöringsduken, alla förpackade i en mycket snygg box. Denna uppsättning skulle också göra en fantastisk present. "

Bäst solida koppar muggar med handtag av rostfritt stål

Sertodo Koppar CMM-18-4 Moscow Mule Mugg Set

4, 8 stjärnor, 268 recensioner

"Dessa är bra koppar muggar och jag skulle (och har) köpa dessa igen. De är äkta koppar utan foder eller plastliknande yta på utsidan. dessa kommer patina bra med tiden och användningen. Jag upptäckte Moskvas mulor medan jag bodde i Denver och märkte att vissa smakade bättre än andra. Efter många smaksprövningar (och jag menar många ) i olika barer runt om i staden, insåg jag att de bästa mulorna kom ut ur de gamla äkta kopparkruvorna. Du kan faktiskt smaka en skillnad i drycken beroende på vilken typ av kopp det serveras av. Enligt min mening gör dessa Sertodo-muggar dryckerna smaka utmärkt och ser bra ut. "

Bästa koppar muggar med mässing handtag

Kockens Star Set av 4 Handgjorda Hamrade Koppar Moscow Mule Mugla

4, 1 stjärnor, 186 recensioner

"Dessa är ljusa och attraktiva med det typiska handtaget som du hittar på Moskva-mulda muggar. Jag har en annan uppsättning som smälter snabbt, vilket är ett tecken på koppar, men jag ville ha en annan uppsättning som skulle vara glänsande och attraktiv, som dessa verkar vara så långt. De är förmodligen inte koppar, med tanke på mållinjen, men det var det jag köpte dessa för och jag är nöjd med dem. Jag gillar det hamrade utseendet. De passar bra i frysen och är alltid redo för underhållning. Ser fram emot att ha fler Moskvas mulor i vår framtid! "

Bäst slät koppar rån

Koppar rånar för Moskva Mule - Solid Smooth Pure Koppar

4, 7 stjärnor, 200 recensioner

"Prisvärd, för en krus, men än en gång skulle jag säga 90 procent av tiden, du får vad du betalar för. Verkar mycket välgjorda och anlände i tid och i god form, vilket jag blev förvånad med eftersom de två jag beställde fanns också i en låda som skickade en 25-pund väska med hundmat. Den beskrivna produkten var exakt vad jag fick. Det gör verkligen kyla extremt bra, och hustrun använder henne för nästan alla kalla drycker! .

Åh, var noga med att du handsköter dessa barn också. Behandla dem med respekt. Jag gör, eftersom de är överlägset de dyraste drinkkopparna vi äger. "

Bäst präglade koppar muggar

Kamojo Moscow Mule Koppar Muggar

4, 9 stjärnor, 310 recensioner

"Jag beställde dessa till min fru, för vår sjunde bröllopsdag, som är koppar. Hon älskade dem absolut - det faktum att de var koppar, det handgjorda mönstret, som hade hjärtan till det. Det var en stor bonus att min fru har mycket koppar i vårt kök och att det passar rätt in i vår sjunde årsdag. Jag skulle verkligen rekommendera muggarna. De är verkligen trevliga övergripande. "

Bäst koppar rånar med matchande koppar sugrör

Moscow Mule koppar rånar Set med 2 med koppar sugrör av Artisans Anvil

4, 8 stjärnor, 158 recensioner

"Dessa muggar är vackra! Vi har använt dem ett par gånger nu, och de håller din Moskva-muldyr super frostiga och kalla. Jag älskar verkligen också kopparröret - en bra bonus som inte kommer med någon av de andra uppsättningarna jag tittade på. Vi älskade vårt första par så mycket att jag beställde ytterligare två uppsättningar. En för oss och en som en gåva för våra vänner att ha en fest i helgen. De kommer mycket snyggt boxade, så de är perfekta för gifting. "