Folkets val

De bästa sladdlösa vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa robotdammsugarna , handhållna dammsugare , dammsugare överallt och till och med ett visst Dyson-sladdlöst dammsug , här rundade vi upp alla de bästa sladddammsugarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa billiga sladdlösa dammsugare

Bissell Fjädervikt Stick Vakuum Lätt Väska Väska, Blå

4, 2 stjärnor, 684 recensioner

"Jag är så imponerad av Bissell-stötvakuumet. Jag letade efter något som skulle hämta kattskräp på en matta och en golv och även löpare som finns på min trägolv. Detta passar räkningen perfekt. Denna lilla maskin är inte bullriga och plockar upp bra. Jag kastade min gamla, högljudda, sladdlösa Black & Decker hand vac. Kabeln på den här enheten kunde ha varit längre, men hej, vi har uttag överallt. Så om du letar efter en bra liten vak, så är det här. "

Bästa trådlösa vakuum under $ 200

Hoover Linx Sladdlösa Dammsugare, BH50010

4 stjärnor, 9 505 recensioner

"Vi har haft vår Linx Cordless Vac i över två år. Det gör allt vi förväntade oss och mer. Vi har haft andra uppladdningsbara vakuum tidigare, men inget varade som denna litiumbatteri-drivna Linx. Självklart har den inte kraften i en stor sladdlös, men det gör ett utmärkt jobb för att vara sladdlös. Det stiger upp 80 procent plus damm och smuts och det är mycket bekvämt för rengöring av ytstoft som ackumuleras över två eller tre dagar. "

Bästa trådlösa vakuum under $ 300

Shark IONFlex DuoClean Ultra-Light Cordless Vacuum

4, 2 stjärnor, 260 recensioner

"Jag har en boxare (kort hår, skur mycket). Jag dammsugade min nylonplyscha, vägg-till-vägg-carpeted hallway (vilken hunden kommer åt många gånger per dag) först med en Dyson DC41 upprätt och dammsuger sedan samma hall med Shark IONFlex på maximal effekt. IONFlex fyllde sin smutsbägare även efter dammsugning med Dyson. Detta är det första sladdlösa vakuumet som drar upp smuts från en plush matta samt ett sladdvakuum. Batterilivslängden är bra, även vid maximal effekt. Jag kan dammsuga hela mitt sovrum på en enda laddning med ström till extra. "

Lättaste sladdlösa vakuum

Dyson V8 Dammsugare för dammsugare

4.4 stjärnor, 846 recensioner

"Dyson V8 är fantastisk. Det är lätt att använda och fungerar bättre än vår Dyson upprätt. Vi älskar särskilt det för lövträ och kakelgolv. Men det fungerar också bra på mattor, trappor och dammsuger våra bilar. Det är mycket tystare än väntat och håller en avgift tillräckligt lång för att städa bottenvåningen och på övervåningen av vårt tre sovrum hus (2.000 kvadratmeter). Vi har haft det i två veckor och har använt det varje dag! "

Bästa trådlösa vakuum för svåråtkomliga platser

eufy HomeVac Lätt, sladdlös, upprätt-stil dammsugare

4, 2 stjärnor, 1 324 recensioner

"Dammsuget är lätt, smidigt att rengöra och montera; tar men bara några minuter, verkligen! De har byggt den här juvelen, en stabil ram etc. Handlängden är längre än de andra - du behöver inte böja när du suger. Svängaren är fantastisk. Basen blir 180 och kommer lätt i hörn och under sängar, etc. (där det är svårt att komma till, särskilt med stora vacs). Det är en dröm för mig, en gammal man med funktionshinder.

Jag rekommenderar det starkt. "

Bästa trådlösa vakuumdammsugare för husdjursägare

Black & Decker Power Series Pro Trådlös Lithium 2in1 Pet Stick Vakuum

4 stjärnor, 149 recensioner

"Jag har hundar som kasta hundhår över hela huset, så dammsugare i det förflutna har blivit täppt upp. Detta vakuum verkar ha tillräcklig kraft och en direkt väg för att håret ska komma in i skopan utan att bli igensatt. Jag dammsugade hela mitt hus (över 1700 kvadratfot) och vakuumet var inte ens helt laddat. Detta vakuum gör ett riktigt bra jobb vid att dra skräp bort från väggar och hörn. Slangen för användning med verktygen är lång och smidig, så det är lätt att manövrera med. Tvättbart filter är en annan geni-del. Skopan som rymmer all skräp är avtagbar för att ta isär och tvätta också. "

Bästa LED-sladdlösa dammsugare

Roomie Tec sladdlös dammsugare, 2 i 1 handhållen vakuum

4, 1 stjärnor, 441 recensioner

"Jag köpte det här två-i-ett-vakuumet för att ersätta min gamla sladdnavigatör eftersom det är för tungt på min handled. Den här är nästan den lättaste från min sökning. Sugkraft är tillräckligt stark för att plocka upp min katts hår på mattan, så jag är väldigt nöjd. Jag brukar sluta städa tre sovrum och ett vardagsrum, med batteriindikatorlampan fortfarande i mitten. Jag använder också det handhållna vakuumet för att rengöra min bil. Totalt sett en ganska bra upplevelse med det. "

Bästa LED-sladdlösa vakuum med ett HEPA-filter

tineco A10 Hero Trådlös dammsugare

4, 1 stjärnor, 110 recensioner

"Den övergripande kvaliteten och prestanda är fem stjärnor. Verkar mycket lätt att hålla, jag gillar att låsa på strömbrytaren också, så du behöver inte klämma avtryckaren hela tiden. Inga utbytbara pappersfiltral att beställa, allt är tvättbart och passar intelligent tillsammans. Rengör mattor och golv mycket bra. LED-lamporna är bra, vi stänger av alla lampor och LED-lamporna visar dig där all smuts är. Totalt sett fem stjärnor. "