Folkets val

De bästa Curling Irons på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa hårrätarna , pratade vi en viss viskningslöst hårtork och pekade på ett zebra-tryckt krusjärn som kan hjälpa dig att skapa Gisele-vågor, här packar vi ut ännu mer av de bästa krullningsstrykjärnen som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa Mini Curling Iron

Herstyler Curling Iron

4, 5 stjärnor, 642 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska den här trollen !!! Krullar väldigt vackert och ger den här snygga, stora, små krullen i slutet som en ombre. Den enda con är att det är väldigt, väldigt varmt så var försiktig när du lockar ditt hår eftersom du kommer att bränna dig själv och det kommer att skada dig. Jag lärde mig det svåra sättet. När den är inkopplad, sätt på den och bli varm mindre än 30 sekunder. Jag skulle säga att det går upp till 450 grader och inte mindre eller högre. Jag rekommenderar det till alla som är intresserade av att köpa den. "

Den bästa 1 "Curling Iron

Sänghuvud 1 "Curlipops Curling Wand With Glove

4, 3 stjärnor, 1 032 recensioner

"Så lätt att använda, med otroliga resultat. Se till att du låter munstycket värmas upp helt innan du använder det. Se också till att hålla håret på plats tillräckligt länge. Jag drog bort det från muren för snabbt ett par gånger och krullen var inte lika bra. När det är gjort korrekt är krullen vacker och vågig. Så naturlig. Och igen - så enkelt! Jag är inte en "hårperson" så jag var glad över att hitta ett verktyg som jag faktiskt kunde använda. Utmärkt kvalitet för priset. Markera rekommenderat. "

Den bästa 1, 25 "Curling Iron

Anjou 1, 25 "Curling Iron

4, 3 stjärnor, 683 recensioner

"Jag har använt massor av curling strykjärn - från high-end till low-end. Jag köpte den här baserat på tidigare recensioner; Jag är glad att jag gjorde det. Trots det låga priset har detta krusjärn funktionerna och hanteringen av ett avancerat krulljärn: snabb uppvärmning, keramikplatta, temperaturinställningar i steg i 10 grader, svängkabel och coolt spets. Det griper håret snyggt (inte för hårt för att lämna ett veck, vilket har varit min erfarenhet med flera Hot Tools-märkesbågar). Tunneln är längre än på ett normalt krusjärn, vilket är fantastiskt för medelstort och långt hår. Jag har använt den i flera dagar nu och har inte hittat någon nackdel. Rekommenderas starkt!"

Redaktörens anmärkning: Om du letar efter något lite bredare, kommer det här järnet också i en 1, 5 tums fat.

Den bästa 0, 75 "-1" avsmalnande krullningsjärn

Herstyler Grande Curls Tourmaline Curling Iron

4, 2 stjärnor, 829 recensioner

"Älska det här järnet! När det kom, trodde jag att lådan var väldigt snäll men vid första anblicken såg krullarna jätte bra ut. Men det fungerar verkligen fantastiskt! Mitt hår håller inte fast vid det eller luktar skraj efter att du använt det. Håret glider allvarligt av det. Jag ska också köpa nästa storlek också. Skulle rekommendera. "

Den bästa 1 "-1, 5" koniska Curling Iron

Conair Infiniti Pro Ceramic Tourmaline 1-1 ¾ "Curling Iron

4, 3 stjärnor, 1 483 recensioner

"Mitt hår är poker rakt. Normalt om jag curl mitt hår, det är poker rakt inom 30 minuter. Jag gav nästan upp med att försöka ge mig de stora supermodellkronorna när min syster berättade för mig om denna trollstav. Första gången jag försökte det var mitt hår så krökt att jag var tvungen att dra ner det för ett tag för att lossna krullarna. Efter lite övning lärde jag mig inte göra det så krusigt; Jag föredrar de större locken än de snäva. Jag ville se hur länge krullarna skulle sluta utan någon produkt, så jag tänkte inte med viljan att skölja mitt hår i 5 dagar. KURLORNA VARNA I MIN HAIR! Jag använde aldrig ens hårspray eller något. Jag kunde inte ta det längre och tvättade mitt hår men jag är övertygad om att de skulle ha stannit lockigt för evigt om jag inte tvättade det. Jag skulle vilja köpa det här i större fat för att göra det lite lättare för mig att få de stora krullarna. Om du har svårt att locka hår, så kommer det att fungera bra för dig. "

The Best Deep Wave Crimping Iron

Bed Head Wave Artist Deep Waver

4, 1 stjärnor, 4, 332 recensioner

"Kärlek Kärlek Kärlek. Detta förtjänar fem stjärnor. Jag har superfina hår och inget ger mig vågigt hår som det här verktyget. Och jag har provat dem alla. Så värt det. "

Den bästa automatiska hårkrullen

Kiss Products Automatic Hair Curler

4, 3 stjärnor, 1 108 recensioner

"Jag är curling-utmanad. Jag äger en vanlig curling järn, och misslyckas med att använda den spektakulärt. Mina krullar med det järnet är ful och håller inte; det samlar bara damm. Så jag bestämde mig för att ge detta ett försök till fabbröllopshår. Helig. Skit. Det är fantastiskt. Ingen ansträngning alls. Jag gjorde en provkörning natten innan för att se hur svårt det var och de kom ut vackert !! Det är alldeles så lätt - och jag gör aldrig någonting till mitt hår annat än att torka det. "

Den bästa Travel-Size Curling Iron

Resor Smart av Conair 1 "Keramisk Curling Iron

4, 2 stjärnor, 324 recensioner

"Det här är det snabbaste värmekretsen jag någonsin har ägt. Jag älskar hur det krullar så fort att jag inte behöver lämna det på mitt hår väldigt länge och krullarna sist. Det är bara rätt storlek för resor och det har ett snap-on-skydd så att du kan sätta ner den direkt när du är klar utan att bry dig om att bränna räknaren. Det är attraktivt att titta på också. "

The Best Curling Iron Brush

Phoebe 1 "Curling Iron Brush

4, 6 stjärnor, 171 recensioner

"Phoebe är precis det stylingverktyg jag letat efter. Fuktighet gör mitt hår frizz, men klämman på curling irons fungerade inte bra för mig. Phoebe är ett variabelt temperaturstyrt curlingverktyg, vilket innebär att jag inte behöver välja mellan bara "höga" och "låga" inställningar. Borsten håller mitt hår på plats och producerar snabbt den typ av mjuk kröning som jag vill ha. Det är välbyggt och lätt att använda. Jag tycker också om att det är dubbelspänning eftersom jag ofta reser utomlands. Jag har redan rekommenderat Phoebe till min syster. "

Den bästa Multi-Wand Curling Iron

Xtava 5 i 1 Professionell Curling Iron Set

4, 3 stjärnor, 1 429 recensioner

"För det första är detta rimligt prissatt och ett fantastiskt allt-i-ett-verktyg! Det blir super varmt ganska snabbt, och det gör ett bra jobb för att skapa underbara vågor! Den kommer i en söt väska om du reser med uppsättningen. OCH företaget donerar delar av sin försäljning till kvinnors välgörenhetsorganisationer som gynnar kvinnor över hela världen. Vad finns det att inte gilla?"

Den bästa Skinny Curling Iron

Lee Stafford Chopstick Styler Curling Wand

4, 4 stjärnor, 481 recensioner

"Jag är kär i denna trollstav. Jag var rädd att det var en knockoff, men älskling när jag använde den, OMG det gjorde inte besviken. Det värmer upp riktigt trevligt. Jag slår på den, vänta minst fem minuter för att vara säker på att det är varmt och då börjar jag jobba. Du behöver inte ta extremt små sektioner för att få den fulla effekten, håll bara i tio sekunder och splittra sedan krullen för snabba salongformade, skräddarsydda krullar. Snabb leverans och bra förpackning. "