Folkets val

De bästa Dash-kamerorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om våra favoritbatterier , de bästa Wi-Fi-anslutna uttagen och externa hårddiskar , och till och med en komiskt lång telefonladdare , har vi hittat de bästa granskade dashcamsna för din bil på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa mini-dash-cam

Accfly Mini Dash Cam 1080P

4, 9 stjärnor, 117 recensioner

"Genom att följa anvisningarna och använda de kostnadsfria verktyg som ingår i beställningen är det enkelt att installera det på min bil. Den här mini-dash-cam är verkligen mini, det tar inte mycket plats, och blockerar inte alls min syn alls. Videon är klar och visionen är tillräckligt stor för mig. Förresten, just hänt igår - jag körde min vän att äta middag tillsammans; han såg det i min bil och frågade mig priset. Han blev förvånad över mitt svar, eftersom det han gissade var två gånger det verkliga priset! Bäst för priset. Älskar det!"

Bästa dashkamera för $ 100

Rexing V1 Car Dash Cam

4, 3 stjärnor, 5, 685 recensioner

"Rexing V1 dash cam är verkligen en fantastisk kamera. Först och främst är det mindre än andra dashkammar, så det kan enkelt gömma sig bakom backspegeln, så det tar inte upp någon vindruta fastighet.

Denna kamera kan fästas på två sätt: direkt på glaset med en platt monteringsenhet som den medföljer (rekommenderas) eller en sugkopp (köps separat). Jag har ägt flera bilkamrar, och alla skakar och låser inspelningar för stötar på vägen eftersom berget skakade. Fästet på glaset håller [denna dash cam] från skakning och falska lås eftersom den är direkt på glaset, det är också lätt att ta bort kameran från fästet.

Menyn på den här kameran är lätt att förstå när du är van vid det. Välplacerad och lätt att navigera. Knappar är lätta att använda på framsidan och sidan, ingen hård mosning för att få den att förändras. Spela in knappen blinkar rött för att säga att det är inspelning. Olika skärmlägen för fram- och bakkamera, [och] 170-graders vy på framkamera täcker hela huven på bilen och mer. "

Bästa dash-cam under $ 100 med Wi-Fi

Roav av Anker Dash Cam C1

4, 2 stjärnor, 839 recensioner

"Funkar bra; Jag gillar att mjukvaran kan uppdateras enkelt via telefonen och har inte haft några problem med anslutningen mellan kameran och min nyare Android-telefon. En annan sak jag gillar är den kompakta förpackningen. Den är monterad utom synhåll (bakom passagerarsidan av backspegeln) och stör inte alls med synfält. Definitivt erbjuder bra stämning för priset, och [Jag] överväger att köpa en annan identisk för den andra bilen. Det har fungerat felfritt under de senaste subzero tempsna. Det kommer vara en stund innan jag vet hur bra det handlar om värme, men jag är optimistisk. "

Bästa dashkamera under $ 50 med LCD-förhandsgranskning

YI 2, 7 "Screen Full HD 1080P60 165 vidvinkel Dashboard-kamera

4, 3 stjärnor, 2, 071 recensioner

"Awesome dash-kamera för priset. Bra videokvalitet och brett synfält. Jag gillar verkligen appen som du kan ladda ner och kontrollera de flesta inställningar och ladda ner video direkt till din telefon om det behövs. Det låter dig välja ett videoklipp och sedan skära en del av videon du vill spara, och sedan kan du även dela den med andra om du väljer. Underbar kamera, kan inte gå fel. "

Bästa dash-cam under $ 50 med inbyggd Wi-Fi

Pruveeo F5 Dash Cam med Wi-Fi

4, 3 stjärnor, 862 recensioner

"Denna sak är stor; det är litet och enkelt, och Wi-Fi-anslutningen är utmärkt. Videokvaliteten är också mycket bättre än vad jag förväntar mig för priset. Jag har inga klagomål om videokvaliteten. Jag köpte en 5V regulator och hårdkopplad den bakom bindestrecket. Jag känner mig mycket mer självsäker bakom rattet och vet att jag har bevis på vad som kan hända mig. "

Bästa dashkamera för högkvalitativ video och foton

KDLINKS X1 Full HD 1920 x 1080 165-graders bredvinkel Dashboard-kamera

4.4 stjärnor, 3 647 recensioner

"Jag kan inte säga tillräckligt om hur stor den här kameran är! Kvaliteten och användarvänligheten är bara fantastisk. Jag har haft kameran i över ett år nu, och jag kan inte tänka mig att köra utan det. Lyckligtvis har jag inte haft behov av att använda den i en olycka än - men jag har kunnat fånga några vackra solnedgångar, åskväder och min körning ner Mt. Washington. Med bilden klarhet känner du att du är i bilen. Jag gillar funktionen att kunna slå på och av mikrofonen, liksom att kunna rotera kameran vilken som helst sätt du behöver.

Jag rekommenderar starkt den här kameran till den som söker en dash-kamera. Visningsfältet, användarvänlighet, kundservice och kvalitet runt är värt mer än fem stjärnor. "

Bästa dashkamera med GPS

WheelWitness HD PRO Dash Cam med GPS

4, 3 stjärnor, 1 351 recensioner

"Jag är lastbilschaufför och har använt ett annat dash-kamera de senaste fem åren. När den där dog, började jag leta efter en ersättare och hittade WheelWitness HD Pro med GPS.

Kameran var lätt att ställa in. Jag hade en fråga för teknisk support som besvarades på mindre än 24 timmar. Videokvaliteten är utmärkt. Uppspelning är lätt, antingen från den medföljande kortadaptern eller från själva kameran. Det är lite svårt att ta bort kameran från sugkoppsfästet, men om du tar din tid glider den rakt ut. GPS-funktionen är stor. Det finns en länk till en app som du kan använda för att visa dina videoklipp. Med GPS aktiverad kan du se på en karta exakt var ditt fordon befann sig och hur snabbt det var på resande fot. Detta kan vara till nytta om du behöver tävla om en biljettförsäljning. Med tanke på att jag betalade $ 300 för mitt gamla dash-kamera för fem år sedan (ingen GPS-funktion), och den här var bara 124, 99 dollar, tror jag att den här kameran levererar mycket för pengarna. Sluta läsa detta och köp det! "

Bästa dashkamera utan GPS

Z-Edge Z3 3 "Skärm 2K 2560 x1080 Ultra HD Car Dash-kamera

4 stjärnor, 2 063 recensioner

"Som en långdistanshandlare har jag köpt över fem olika dashkammar [över] de senaste sex åren. Den här kameran är överlägset bäst än. Bildkvaliteten för priset är utmärkt. Det gör bara en sak, och det gör det bra. Med ingen GPS eller annan (vad jag kallar) bloatware spelar den video mycket bra. Ambarella-processorn lägger till ett fantastiskt högdynamiskt intervall, utmärkt bild utan märkbar artifacting som du ser i billiga kameror. Den svaga krökningen i bilden är knappast märkbar, med tanke på linsens vidvinkel. Bildfärgen är lite övermättad, men gör en snygg bild. Ljudet är känsligt och tar upp samtal och det minsta ljudet. Med min radio på kan ljudet låta övermoduleras, men det är inget problem. Fästet är stabilt och lätt att använda. Strömkabeln är tillräckligt lång för att nå någonstans i min rigg.

Jag köper en annan till mitt hem för att starta med bara rörelsedetektering. Menyalternativen är lätta att se och ändra. Vilken bra kamera för priset. "

Bästa lättanvända dashkamera för körning dagtid

OldShark 3 "1080P Dash Cam med 32GB-kort

4.1 stjärnor, 1 171 recensioner

"Den här kameran har verkligen förvånat mig. Det spelar in mycket tydligt och är lätt att använda och räkna ut. Videokvaliteten liknar min GoPro 3 i 1080p. Produkten kom också med ett minneskort (SanDisk) som fungerar bra i kameran eller min telefon. För priset, förväntade jag mig inte att kvaliteten var så bra som den är. Den enda nackdelen är att det inte verkligen har ett nattinspelningsläge. Nattläget har det inte gör någonting jag kan se. Dock registreras det fortfarande bra på natten, och om det finns ljus kan du se allt i hög kvalitet. Jag har också fångat flera trafikincidenter sedan jag hämtade upp kameran. Absolut ett bra köp! "

Bästa tvåkanals dash-kamera med fram- och bakkamera

Rexing V1P

4, 1 stjärnor, 899 recensioner

"Den här dash-cam är fantastisk. Bilden är mycket tydlig, vilket gör det inte konstigt varför de har en sekundär PC-kameraanvändning för den. Inställningen är ganska lätt. Snören som går från framsidan till baksidan är väldigt lång, nästan för lång för min lilla Impreza. Att kunna använda ett 64 GB micro-SD-kort innebär att spara mycket video, så man behöver inte verkligen oroa sig för rymden. Bakre kameran kommer inte från vindrutan när den är fäst, men den är väldigt diskret, så det blir inte det enklaste målet för tjuvar att se. Totalt sett är jag väldigt nöjd med den här produkten och kan inte rekommendera det nog. "

Bästa dubbla kamera dash-kamera för inspelning av bilinredning

Pruveeo MX2 Dash Cam fram och bakre dubbelkamera för bilar

4, 3 stjärnor, 312 recensioner

"Okej, så jag har använt det i över en månad nu. Kör för Uber och Lyft för att göra lite extra pengar och ville ha en av dessa för mitt skydd.

Fantastisk bild! Allvarligt en bra bild. Lätt att använda och konfigurera. Dubbla kameror - i bilen och utifrån om du vill - eller vad du vill! De är justerbara! .

Har ett internt batteri, så det kommer att spara vilken video du arbetar på innan den stängs av. Spela in över gammal video, så du behöver inte ta bort kortet för att radera gamla grejer.

Ljudet är inte så bra. Det är okej, men det kan vara mycket bättre. Jag köpte inte detta för ljudet, men så är allt bra. "