arbetsvecka

The Best Desk Decor, enligt stilfulla professionella

Anonim

Klockorna föll tillbaka på söndag, vilket innebär att vi alla vaknade lite lättare än vanligt på måndag. För att fira "extra timmen" satsar vi denna vecka på arbete och produktivitet. Välkommen till arbetsveckan.

Skrivbordet av TJ Zafarana, konstdirektören på Poppin.

Det är inte nödvändigt att ha en bra skrivbordskonfiguration för att hålla ett jobb, men rätt hemtrevligt och visuellt intressant tillbehör kan åtminstone göra ditt kontor - den plats där du spenderar de flesta dagtidarna - mer inbjudande och (vem vet "> inredning för ditt skrivbord-scapes.

Stationära verktyg och knickknacks

Nina Cho för Souda Wave Visitkortshållare

Det är alltid en bra idé att hålla ditt visitkort på ett framträdande sätt, speciellt om du möter kunder hela tiden. Här är en korthållare som inte ser ganska så corporate ut, en designad för Brooklyn-hemdörrarna Souda, som kommer rekommenderas av Brooklyn-baserade möbler och inredningsdesigner Leah Ring. "Det är minimal och elegant och kommer att ge ett bra intryck på alla som råkar gå vid ditt skrivbord."

Areaware Paper Clips

För att zhuzh upp dina filer rekommenderar Ring också att investera i trevligare pappersklipp. "Fancy pappersklipp är inte för alla, men om du jobbar på ett fält där du avlevererar hårda kopieringsleveranser till dina kunder eller projektpartner tror jag att du lägger lite stil med intressanta pappersklipp, som dessa från Areaware, är en trevlig Rör!"

Ellepi Klizia 97 häftapparat

Vi rekommenderar nästan denna hundformade häftapparaten om du vill ha något kokare för ditt skrivbord: det är en mycket känd design-häftapparat från det italienska varumärket Ellepi, ett kontorsleverantör baserat utanför Milano.

Hay Phi saxar

Och vi tror att det här paret med gyllene sax från danska varumärket Hay (en strategistisk favorit) är väldigt snygging - tänk på hur trevligt det ser ut att kika ut ur en skrivbägare.

Futagami Brass Tape Dispenser

New York-baserad inredningsdesigner Kelly Behun åtnjuter perusing East Village butik Nalata Nalat, som säljer handgjorda varor från övervägande japanska artister, för kontorsmaterial. I synnerhet, "Jag gillar karaktären hos Futugami-mässingsbitarna. Banddispensern är charmig och har en bra häft till det. "

Brev

Utnämnd veckoprojekt

Stephanie Michaan, en inbyggd inredning i New York och grundaren av inrikeslivet, tycker om varumärket Appointed for stationery, för att hon finner sin minimal och funktionell. "Jag rekommenderar starkt det här varumärket för att hålla skrivbordet organiserat." Här är en skrivbordsplanerare som är utan krusiduller, med utrymme att notera noteringar och korsa upp uppgifter.

Ito Bindery A6 Pappersplatta

Ännu mer minimal är dessa japanska Ito Bindery papperskuddar som Michaan tycker om att skrapa ner anteckningar, skissera eller använda som en anteckningsbok. "De är rena, organiserade och vackert gjorda, plus kommer i en mängd olika neutrala toner."

Utnämnd 2019 Desk Calendar

Michaan gillar också den här självständiga kalendern från utnämnd för att den inte tar upp för mycket utrymme på skrivbordet.

Dekorativa föremål

Rose Quartz Gem Pyramid

Jac Cameron, medgrundare och kreativ chef för AYR, ser till kristaller för att dekorera sitt skrivbord och trumma upp god energi. "Jag har en miljon kristaller runt mig. Bredvid ljuset på mitt skrivbord finns det en ametistkristall. Jag gillar, energiskt, vad det gör för mig. Det finns också labradorit. Det har en iridescens, och det är bra för den kreativa processen. Och bakom mig på vindrutan finns det några stycken rosenkvarts. "

Annan rottingljus

Cameron säger att hon älskar att belysa ljus på kontoret eftersom de hjälper till med sitt kreativa flöde, och togs särskilt med Le Labos Santal 26 på en punkt. "Nu prenumererar jag på en ljusabonnement som kallas Scent, och de skickar mig ett ljus var tredje månad." Om du är alla Le Labo-ed, kan vi föreslå det här söta sandelträet och gult duftljuset från Österrike ( som just landade på vår lista över nästa status ljus) för att lägga lite mer färg.

AYTM Marmorbordsklocka

För något som är en del pappersvikt, delbordscentral och deltidshållare, Ben Kicic - senior inredningsarkitekt hos GRADE arkitektur och inredningsföretag - rekommenderar denna marmorbordssklocka från AYTM: "Det är inte det mest praktiska när det gäller att tala om tid, men det har stor vikt och närvaro. "

Anna Karlin Handblown Glass Carafe

Eftersom hydratiseras alltid är en kamp, ​​gillar Michaan den här skulpturala Anna Karlin glaskaraffen för sitt staplingsbara glas (vilket fördubblas som locket). "Om du sitter större delen av dagen, det är trevligt att ha en karaff med vatten och ett glas i närheten att vara hydratiserade", säger hon och tillägger att det också fungerar som en vas för blommor.

Golden Devil's Ivy, Pothos 4 "Pot

Även någonting så enkelt som ett husplanta kan lysa upp ett utrymme. Konstdirektören hos Poppin, TJ Zafarana, har en av dessa gyllene djävlar, som han säger hjälper till att göra sitt kontor mer känsligt: ​​"Att ha grön på en arbetsplats gör det lyckligare och mer inbjudande."

Abbott Collection Classic Pillar Candles, 3 Pack

Eftersom duktiga stearinljus kanske inte är välkomna på din arbetsplats på arbetsplatsen, kan du välja en unscented i stället. Juan Carlos Pagan, medgrundare av kreativ innehållsstudio Sunday Afternoon, gillar dessa minimala vita Abbott-ljus eftersom han tycker att ljuset är mer inbjudande än hårda overhead när han arbetar på natten. "Saker börjar klickar sent på kvällen, och [en] hård glödlampa kan vara själssugande, så jag ska arbeta med stearinljus. Jag brukar göra doftlös eftersom det är mest för ljus och humör, så jag håller det grundläggande. "

JustNile Quiet Creative Wall Clock

Om du vill gå analogt och undvika klockan på din bildskärm eller telefon, håller Stephen Olmstead, VP för designpartnerskap för InVision App, ett par av dessa på sitt kontor. "Det är svårt att hålla tidszoner raka när du arbetar med anställda över hela världen, så jag köpte och hängde dessa väggklockor för att enkelt bestämma vilken tid det är i New York, London och Israel."

Timglas

Eller gå ännu mer old-school med en timglas. Pagan håller en av dessa på en hyllning på sitt kontor. "För några år sedan kom jag in i horologin och jag är verkligen nördig om tanken på tid, men jag tror att en timglas är ett vackert sätt att mäta tiden."

Hård Silver Metal Aluminium Musmatta

Och om du letar efter en snygg mousepad rekommenderar Kicic den här han köpte för att ersätta en årig neopren. "Det ser bra ut bredvid min dator och det fungerar som en dröm. Det är fantastiskt om du någonsin gör något slags arbete som kräver delikatess. Det är mycket trevligare att glida musen på den här [än på] en träyta eller ett gummiliknande tyg. "

Metaflora Faux Fan Palm + Anthurium Bouquet

Även några fauxblommor i en fin vas, som den här trendiga Metaflorabuketten, kan lägga till lite välkomstfärg. New York designredaktör Wendy Goodman har denna pärlpappa-geraniumväxt från The Green Vase på hennes skrivbord.

Futagami Komagata Bookends

Även från Futagamis mässingslinje rekommenderar Behun dessa gyllene pyramider för att lägga upp böcker på kontoret.

Arrangörer och catchalls

Blush Poppin Medium Accessory Tray

För att organisera alla kvitton och papper som kan ackumuleras på ditt skrivbord, kan något som detta Poppin-fack lägga till färg och en känsla av organisation. Jeanie Engelbach, grundare av ApartmentJeanie (som hjälper kunderna skapa ett mer polerat arbets- och hemutrymme), använder dem för att hålla sina visitkort och sedlar och älskar att "de kommer i alla olika fantastiska färger".

Jasper Morrison Rotary Tray i Mint Green

I den venen äger vi detta Jasper Morrison catchall (som kommer i en rad lugnande pastellfärger). Det är trevligt att visa små prydnadsföremål och även skönhetsprodukter.

Hasami Porslin 3 ⅓ in. Planter

Vi är en stor fan av det japanska varumärket Hasami här, och om du föredrar dämpade färger kan du använda några av sina bitar för att kompensera din inredning. Michaan gillar denna eleganta planter för att integrera grönska på ett skrivbord eller användas som en pennahållare.

Hender Scheme Leather Bowl

"Jag gillar verkligen alla läderbitar från Hender Scheme - från deras urklipp till deras skrivbordspad som dubblar som en jätte musmatta - för sin färg och vackra känsla. De är väldigt taktila och bara ett nöje att använda, säger Behun. Hon gillar att använda denna läderskål av deras för att lagra pappersklipp.

Russel + Hazel Acryclic File Box

För fil arrangörer föredrar Ring den genomskinliga effekten av akryl: "Om jag ska stirra hela dagen, behöver den ha lite personlighet!" Hon handlar för vintage stilar på Etsy, men vi hittade en här som är snäll att titta på också.

Russel + Akryl Bloc Collection Desk Storage

Eller prova en komplett skrivbordssats, om du vill.

Arkivdokument förvaringslådor

Och om du föredrar stängt lagringsutrymme för att dölja några fula saker, är dessa gråarkivslådor diskreta och få jobbet gjort. Engelbach använder dem för att lagra sitt papper, "så det verkar inte som att jag lagrar alla mina arbetsmaterial här."

Chen Chen & Kai Williams I-strålar

Kicic äger också en av dessa I-strålformade fångstkavlar för att hålla pennor och pennor, i linje med att arbeta hos ett arkitektfirma. Han säger att det "skapar ett trevligt ögonblick i ögonen".

Mint Poppin 3-lådor Låsning Stow Filing Skåp

Om du inte har mycket utrymme för förvaring ovanpå ditt skrivbord, kan du också investera i ett mini-filskåp. Zafarana håller en av dessa mintfärgade genom sitt skrivbord, vilket fördubblas som sittplatser. "Det är ett sätt att uppmuntra impromptu möten när någon vill dra upp en plats."

Ankaren

Du kan också installera en liten krok under den (som den här väskklämman vi har täckt förut) för att hänga upp saker. Olmstead säger om ankret han äger: "Det är ett roligt litet tillbehör som sitter på undersidan av ditt skrivbord och låter dig hänga saker som hörlurar - jag hänger mitt Gear VR-headset och MH40-hörlurar på den."

Belysning

Minimalistisk massivt trä bordslampa sängbordslampa

Bra atmosfär kan också göra stor skillnad i ditt arbetsflöde, speciellt om du arbetar i ett område med liten naturlig belysning. Olmstead har en av dessa lampa-skugga bordslampor, som kastar mer av ett gult ljus på sitt skrivbord.

Ikea Forsa Arbetslampa

Pagan föredrar denna prisvärda arbetslampa från Ikea eftersom han säger att ljuset är lite mjukare för sketching. "Det bara hänger över bokhyllan över mitt skrivbord för att ge mitt område mer ljus om jag behöver det."

Luxo L1 arbetslampa med klämma och armvit

Och bland arkitekter vi pojkade om den bästa skrivbordslampan var den tydliga favoriten denna Luxo L-1-lampa, designen som inspirerade Pixar-maskoten.

Anglepoise Mini Ceramic Bordslampa

Kicic har tittat på denna bordslampa för sitt lilla hemkontorsutrymme. "Det har ett litet fotavtryck, så det tar inte mycket utrymme, och skuggan blir genomskinlig när du slår på den. Den har en stor vridning mot den och en vacker klassisk form. "