Folkets val

De bästa hundbäddarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa hundkläderna , de mest lockande hundleksakerna och även de sötaste hunddräkterna , eftersom ungar kan vara mycket speciella om vilka sängar de graviterar, här bryter vi ner de bästa hundbäddarna du kan hitta på Amazon, för varje storlek hund och varje föredragen stil av snoozing. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa billiga walled hund sängen

ASPCA Microtech Dog Bed Cuddler

3, 8 stjärnor, 921 recensioner

"Min hund väntade ängsligt av lådan medan jag öppnade detta. Hon har aldrig haft en formell säng (annat än min) eftersom jag har ägt henne. Jag var inte säker på vad hon skulle tänka på det. Hon krypade omedelbart och somnade. Jag har haft det i nästan ett år nu, och det är fortfarande i otrolig form. Jag har tagit den över hela landet och hon har definitivt hävdat det som sin säkra zon. "

Denna säng kommer i en storlek, 28 inches by 20 inches, vilket är tillräckligt stor för extra små till små / medelstora hundar. Observera att många granskare var missnöjda efter att ha satt sängen i tvättmaskinen, som vi inte skulle rekommendera - annars borde det vara bra.

The Best Suede Dog Bed

Majestic Pet Stone Suede Bagel Dog Bed

4, 5 stjärnor, 1 537 recensioner

"Min senior Doberman är besatt av den här sängen. För ett år sedan stannade vi på en Airbnb där de hade denna exakta Majestätiska sängen. Han var luxuriating i det hela resan: rullande runt, stønnad lyckligt. Jag kände mig faktiskt dåligt för honom när vi lämnade och tog en bild av etiketten som tänker få en för honom. Det tog mig nästan ett år, men pojke jag är glad att jag köpte den. Så snart vi unboxed det, var han i det, stannar lyckligt igen. Han har en Tempur-Pedic säng, men jag tycker att det som är tilltalande om den här är stötarna / stötdämparna runt. Det hjälper till att stödja mer av honom (han lägger inte bara på något men också mot det) - han har alltid varit en smalare. Han har för närvarande några stora tillväxter som veterinären inte rekommenderar att försöka ta bort vid sin ålder, så jag oroar mig alltid över obehag. Den här sängen låter honom placera sig så mycket mer bekvämt. Som referens är han en 100-pund Doberman, och jag köpte honom den 52-tums sängen. "

Denna säng kommer i storlekar från 24 till 52 tum .

The Best Shag Dog Bed

Bästa Vänner av Sheri Luxe Shag Faux Fur Donut Cuddler

4, 6 stjärnor, 287 recensioner

"Jag är inte en att skriva recensioner, men den här sängen har förändrat mitt liv. Vi har tre hundar, varav två lyckligtvis sover i sina egna sängar hela natten. Den tredje hunden? Vi har kämpat honom i flera år nu hela natten och sparkade honom ur sängen, för att finna att han hade återvänt varje gång. Vi har en Deep Dish-säng för vår 18-pounds hund att denna 40 pounds hunden fortsatte försöka passa in i. Så jag köpte det närmaste jag kunde hitta för sin storlek. Låt oss bara säga att det var kärlek vid första ögonkastet när den här nya sängen anlände. Han wiggled i det och smooshed hans ansikte i det och vägrade att flytta för lite. Vi har bytt ut sitt sovrumsbädd till vardagsrummet, och jag har nu tillbringat hundar utan hundar. Jag vaknar varje morgon och han är väldigt nöjd i en egen säng. Han är en superkattig hund, så jag antar att han bara ville ha en säng med nässtil eller något som skulle "krama" honom. "

Denna säng finns i två storlekar mellan 23 och 30 tum .

Den bästa Microsuede Dog Bed

Brindle Soft Memory Foam Dog Bed med avtagbart tvättbart lock

4, 2 stjärnor, 2 084 recensioner

"Min fråga efter att ha haft 104 hundsängar: Kan jag tvätta omslaget om och om igen, och kommer inredningen att behålla sin densitet? ja! Hunden älskar det eftersom den är kusig och comfy. Jag älskar det eftersom mitt hus inte luktar som hund. Jag valde medelstorleken så Beagle kan sträcka ut och titta på hennes favorit-TV-program, och hon var så nöjd med det, hon bad att jag beställde en annan till sin kista. Mediet är en snygg passform för kassen, men fungerar bra. Tjockleken på kudden har säkert gjort en skillnad i hur hon kan gå upp efter att ha ljugit länge. Återigen, och viktigast av allt, kan jag hålla det rent. Omslaget kan lätt dammsugas och lossas för tvätt. "

Denna säng kommer i storlekar från 17 inches till 52 inches .

Den bästa Shearling Dog Bed

Bästa Vänner av Sheri OrthoComfort Deep Dish Cuddler

4, 4 stjärnor, 2 189 recensioner

"Vår hund älskar det! Han var åtta pund när vi fick det här för honom. Han är nu över 20 pund vid fyra månader och älskar fortfarande det. Det passar bara honom, men det är flexibelt, så han krusar sig i det eller ligger på det men han passar. Vi köpte en större säng till honom, men han ligger fortfarande i den här lika mycket som den andra. Det är väldigt slitstarkt eftersom vår hund försöker tugga allt från varandra. Detta har inte fallit ihop alls. Mycket förvånad över hur hållbart det är! Var fint och fluffigt material när vi köpte det. Med tiden är det fortfarande mjukt men väldigt matt. "

Denna säng kommer i en 20-tums storlek .

Den bästa hund soffan

FurHaven Orthopedic Dog Couch

4, 3 stjärnor, 1, 992 recensioner

"Jag antog en medelålders tysk herde och köpte den här sängen för honom. Sängen kom samma dag som jag plockade upp honom från skyddet. Han är en avskyvärd, så han förstod inte riktigt vad det var. Efter att han hade samlat honom och låg på sängen med honom blev han kär i den. Nu har jag svårt att få honom ur det, om det inte är matningstid. Jag köpte jumbo storlek eftersom han är 60 pund och kraftigt underviktiga. Han har gott om utrymme för att röra sig som han trivs och ligger fortfarande bekvämt när han börjar gå upp i vikt. Ruger är tacksam för sin säng, och jag är tacksam för god kvalitet till ett rimligt pris. Om mina andra hundar bestämde sig för att sluta förstöra allt i sikte, köper jag också lite för dem! "

Denna säng kommer i fyra storlekar från 20 inches till 44 inches .

Den bästa hunden Chaise

Big Barker Orthopedic Dog Bed med Kudde-Top

4, 9 stjärnor, 3 060 recensioner

"Mina två gropstjur ÄLSKAR deras nya Big Barker Beds! Mycket stödjande och väldigt bekväm för sina gamla ben (13 och 10 år). Kvalitet hund sängar och så lätt att packa upp och sätta upp. Omslag passar bra och snyggt. Mina hundar älskar huvudstödet och använder det ganska ofta. Andra femstjärniga recensioner: Kvalitetsbyggnaden, skumstöd av amerikansk kvalitet, handgjord i den goda USA, och en underbar tioårsgaranti på skumstöden sålde mig på Big Barker efter att ha forskat på flera andra hundbäddar. Flera hundbäddar är billigare - och ja, det kostar mer i början - men i längden (tio års garanti) Big Barker är överlägset den bästa kvalitetens ortopediska hundbäddspengar kan köpa. Det gör mitt hjärta bra att se våra älskande hundar vilar på det allra bästa och sover (SNORING!) Så bra !!!! "

Dessa sängar är gjorda speciellt för större hundar, så storlekarna kan sträcka sig från 48 till 60 tum .

Den bästa hundtältet

Husdjurstält

4, 4 stjärnor, 1 285 recensioner

"Jag var väldigt tveksam till att köpa detta sängtält för min hund efter att ha läst recensionerna. Jag var rädd att det skulle vara för litet. Jag valde solbränna som trodde att den bredare öppningen skulle vara säkrare. Sängen anlände idag och jag älskar det. Bilderna på Amazon gör verkligen inte rättvisa. Jag beställde extra stora och det är verkligen den perfekta storleken från min hund Oliver. Han är en Jack Russell terrier blandning. Han väger ca 17 eller 18 pund; han är 22 inches lång och 12 inches lång. Han har gott om plats i det där och han älskar det! Bra kvalitet och välgjorda. Förpackas snyggt och det häller inte in på sidorna. Golvväven är inte avsedd för mycket slitage med kudden ovanpå. Kudden är mycket fluffigt och bekvämt. Det ser mysigt ut. Jag önskar att jag kunde krypa in där! "

Denna säng kommer i storlekar från 16 till 19 inches, för mindre husdjur.

The Best Cube Dog Bed

K & H Djurprodukter Cuddle Cube Pet Bed

4.4 stjärnor, 907 recensioner

"Storleken är mycket stor, med extra utrymme för sprawling och hans leksaker. Det tog honom ungefär sex veckor att värma upp till det. Först skulle han bara ligga på sängen om den låg på soffan, ottoman eller precis bredvid mig. Nu föredrar han sängen i soffan. Jag var orolig att han inte skulle använda den, eftersom han tycker om att ställa sin haka upp på kanten av sina tidigare hundbäddar. Detta var inte ett problem alls. När han är kall krular han sig upp i en liten boll i mitten och kubben puffar sig upp omkring honom; han verkar verkligen tycka om det. När han är varm sprutar han över den i alla vinklar. Vi köpte detta till jul, och fyra månader senare håller den fortfarande sin form och densitet. "

Denna säng finns i tre storlekar från 24 till 32 tum .

Den bästa skumfyllda hundbädden

K & H Pet Products Ortho Bolster Pet Bed

4, 3 stjärnor, 872 recensioner

"Jag har spenderat hundratals dollar som försöker alla olika sängar, och jag tror att det här är det bästa jag hittills har försökt (som betygsatt av min hund). Min hund får bara boning privilegier genom inbjudan, så jag har letat efter rätt säng för att göra "hennes utrymme". Min hund är en 45-pund hund-shepherd-blandning, och den "stora" storleken passar henne bra. Den har en förstärkare på ena sidan, så hon kan luta sig på den eller rulla in i en boll om hon vill, och den är öppen på andra sidan så att hon kan sträcka sig bekvämt och sova på hennes sida större delen av tiden. Omslaget är lätt avtagbart och är ganska litet, så det är lätt att kasta i tvätten när det blir täckt i hunden (ett annat stort plus!). "

Denna säng kommer i storlekar från 20 till 50 tum .

Den bästa polyesterfyllda hundbädden

MidWest Deluxe Bolster Pet Bed

4, 1 stjärnor, 9 674 recensioner

"Jag älskar den här sängen! Jag har en hyperaktiv fyra månader gammal Yorkie som åtnjuter att förstöra saker på fritiden. Hon lyckades tugga genom två av sina sängar, vilket resulterade i att hon fick sova i sin lådan utan en säng några nätter. Jag tyckte inte att hennes sängar skulle ta upp så mycket av hennes rum, eftersom hon är väldigt hyper och gillar att leka med sina leksaker när hon är i kistan. Jag behövde en säng som hon inte kunde sänka sina små tänder i och riva ihop inom en vecka, och hittills har hon inte kunnat göra det med den här sängen! Hon gillar att kasta tantrums när hon tror att hon har felaktigt fängslats i sin kista och försöker tugga genom hennes säng utan framgång. Detta är en vinnare i min bok! Hon verkar bekväm på natten och använder även kanterna som en kudde ibland. Hoppas det här varar längre än de andra sängarna! "

Denna säng kommer i storlekar från 18 inches till 54 inches .

Den bästa bomullsfyllda hundsängen

BarksBar Grey Orthopedic Dog Bed

4.7 stjärnor, 2.099 recensioner

"Vi har svårt att hitta kvalitetshundbäddar i vårt hus. Vi har två stora hundar (80 pund plus hund) och kostnaden för sängar från stora butiker som PetSmart kan vara skandalöst. Vi älskar Amazon i vårt hus, så ser här ut som det naturliga valet. Sängen anlände snabbt och i bra form. Instruktionerna säger att det tar ett tag för skummet att fluffa upp, men jag fann att det utvidgades om några minuter. Kvaliteten på blixtlås och tyget är stor. Jag tycker också om att det skulle vara lätt att ta ifrån sig och tvätta (har inte behövt ändå), eftersom det bara är några stycken. Det viktigaste är att mina hundar älskar det, så mycket att vi planerar att köpa en annan. De har två andra sängar, och med valet väljer de den här hela tiden. Sammantaget är det här en bra säng till ett bra pris, och vi skulle definitivt köpa igen. "

Denna säng finns i två storlekar från 32 till 40 tum .

Den bästa Memory-Foam Dog Bed

Milliard Premium Memory Foam Dog Bed

4, 6 stjärnor, 1 964 recensioner

"Vi har bara haft den här sängen i mindre än 24 timmar, men jag har redan märkt en skillnad i hur min lilla tjej står upp ur sängen! Hennes säng innan hon tappade sin kudde och med sin artrit, höll hon sig ur sängen. Det blev så dåligt att jag trodde att hon skulle bryta benet när de kom upp. Efter otaliga timmar av forskning slutade jag att välja den här sängen, och jag är så glad att jag gjorde det. Det hjälpte inte bara hennes artrit på mindre än en dag men jag sparade mycket pengar med andra sängar upp till $ 100 plus. Hennes limping är nästan borta och hon älskar sängen! Hon är en 13-årig, 13-pund råttterrier, och jag valde att få henne mediet så att hon skulle ha mycket utrymme för hennes filt och leksaker. Hon skulle ha varit helt bra med en liten också. Jag skulle definitivt rekommendera detta till alla mina vänner med äldre hundar! "

Denna säng kommer i storlekar från 24 inches till 48 inches .

Den bästa vändbara hunden sängen

Reversible Paw Print Bed

4, 5 stjärnor, 1, 723 recensioner

"Jag fick det här för min valp när han utbröt sin äldre säng. Det är väldigt vackert, älskar färgerna, mjuka, enkla att tvätta och det bästa är att valpen ibland tuggar på sängen eller filten eller leksakerna och inte en enda sträng kom bort från den här sängen. Jag har tvättat det flera gånger tills nu och ingenting har förändrats, så i princip bra kvalitet. "

Denna säng kommer i storlekar från 18 inches till 54 inches .

The Best Cooling Dog Bed

Coolaroo Förhöjda Djurbädd med Strikkad Tyg

4.3 stjärnor, 11 306 recensioner

"Jag köpte en av dessa för nästan två år sedan och det är fortfarande i utmärkt skick idag. Det har varit året runt i sol, vind, kyla och massor av snö. Jag har två sibiriska huskier och en tysk shepherd-boxer mix. De använder alla sängen dagligen, ibland alla samtidigt, och det visar inget tecken på att böja, slingra, riva osv. De lurar på den, de använder den som en trampolin och fungerar ofta som säkerhet under tagspel . Jag har inte haft samma tur med de andra utomhusbäddarna jag har köpt, och hundarna väljer alltid Coolaroo över de andra sängarna ändå, så jag har precis köpt en annan. Dessa sängar är väldigt lätta att sätta ihop - det tog fem minuter från det att jag bar lådan in i huset tills jag bar upp den samlade sängen ut till gården. "

Denna säng kommer i storlekar 21 till 59 inches .

Den bästa uppvärmda hunden sängen

K & H Lektro-mjuk utomhus uppvärmd säng

4, 5 stjärnor, 2, 421 recensioner

"Köpte denna kudde i storlek stor för våra utvändiga hundar förra året. Används hela vintern förra året i sitt stora hundhus och hade glada, varma valpar. Unplugged för sommaren och kvar i hundhuset. Gick ut i morse och dra in det för att se om det fortfarande fungerade.

JAPP! Tillbaka ut till hundhuset gick det och de sitter redan på föruppvärmd kudde (från provning inuti). Jag är så nöjd med denna kudde, den hålls perfekt till tre hundar som ganska mycket har sönder allt från varandra som vi ger dem (filtar, sängar). Jag känner mig så mycket bättre när våra temperaturer faller in i tonåren och vet att våra ungar har det här för att hjälpa till att hålla kroppsvärmen. Kommer att köpa igen när den här dör.

hittills går två år starkt! Sidanotat, det är varmt hela tiden, inte tryckreglerade, men det har inte ökat vår elräkning med mer än 3 USD per månad och erbjuder våra valpar en varm oas när som helst de behöver det under vintern. Tack för en fantastisk produkt! "

Denna säng kommer i storlekar från 18 inches till 36 inches .