rekommenderas av experter

Den bästa dronen för varje nivå av flygfotograf, enligt experter

Anonim

Drone fotografering har aldrig varit mer populär eller utbredd. Det finns en bred uppsättning modeller tillgängliga över olika budgetnivåer, allt fler varumärken hela tiden och ett blomstrande utbud av funktioner och funktioner. Vilken drone ska du köpa då ">

Men först: Se till att du känner till kraven och eventuella begränsningar, innan du köper en drone. "Du måste registrera din drone med FAA om du ska använda den i USA och den väger mer än 250 gram - om en smörsticka", säger Josh Ziering, grundare av Kittyhawk, en drone companion app som berättar du om ditt luftrum är tillåtet att flyga in. "Att driva en drone på ett ansvarsfullt sätt betyder också att man har en situationell medvetenhet. Till exempel kan du aldrig flyga i vissa områden - till exempel Washington, DC - eller om det finns en "Tillfällig flygbegränsning." "" Du kommer säkert också att ha en drone med GPS och flygstabilisering. "Det gör det mycket lättare att flyga, " säger Ziering. "En drone utan flygstabilisering är som att köra en stötskiftbil medan du jonglerar." Med de rättvisa varningarna i åtanke är här dronorna att köpa.

Din ideal första drone

Blade Nano QX RTF Quadcopter

"Det första och viktigaste råd som jag kan ge en aspirerande droneägare är att inte bara gå ut och köpa en fullt fungerande drone; köpa en cheapo så att du kan lära dig att flyga dem först, säger Patrick Gavin, en journalist och filmskapare i Minneapolis. Dessa intranivådroner saknar vad Gavin kallar alla "riktiga klockor och visselpipor", och till och med en kamera, men det är poängen. "Du kommer absolut att krascha en drone någonstans eller någon annan, alla gör det, och mer än troligt, det kommer du bara att göra under din första veckan av att försöka dessa saker." Spendera en minimal summa pengar på något du är bekväm med dig brytning. Gavin rekommenderar Blade Nano QX RTF Quadcopter för jobbet för att lära sig grunderna att flyga en drone och fjärrstyrning.

Den bästa bärbara dronen

DJI Mavic Pro Collapsible Quadcopter Drone Essentials Bundle

Många drone användare vill kunna resa med sin drone, vilket betyder total storlek, vikningsfunktioner och vikt är alla faktorer att överväga. "Portabilitet är viktigt, och det finns ett antal vikningsdronor på marknaden just nu", säger Ziering. För det mesta säger han dock att du vill överväga drons vikt. "Bara för att det viks upp i ett litet område betyder det inte att det kommer att bli lätt. Om du är på resa med din drone, se till att du tar hänsyn till detta. "

Gavin letar efter bärbarhet när han tar sin drone till skott och använder DJI Mavic Pro. "Jag använder nu DJI Mavic Pro, som kan krympa ner snyggt när du vikar i benen", säger han.

DJI Spark, Fly More Combo, Alpine White

För att hålla både kostnad och storlek nere, har han ett annat förslag. "DJI Spark är ännu mindre, och även om det inte är en avancerad drone, är jag frestad att köpa det också, bara för dess bärbarhet", säger Gavin. "Kom ihåg att drone-flyger är relaterat till det ofta citerade axiomet om fotografi, " Den bästa kameran är den du har på dig. " Du kan ha den finaste dronen i världen, men om du inte faktiskt har den på dig för att du säger att den är för stor för att passa i en ryggsäck eller det är bara för mycket av smärta i rumpan, kommer du till miss skott efter skott. "

Den bästa dronen för fotografering

DJI Phantom 4 PRO Drone Quadcopter Bundle Kit

Tyson Wheatley, en kommersiell resfotograf som bor i Queens, har ständigt endast använt DJI-droner för sitt arbete. "De är de enda jag äger och flyger", säger han. "DJI Phantom 4 Pro är fortfarande troligen det bästa värdet / prestanda drone på konsumentmarknaden för seriösa fotografer, med bättre bildkvalitet, högre upplösning och flygstabilitet."

Kom ihåg att din drone egentligen är en kamera. "Jag tänker på droner som kameror - det är ett av flera verktyg jag har i mitt arsenal för att hjälpa mig att få ett projekt gjort, " säger Wheatley. "Jag använder dem för att ge mig ett annat perspektiv eller att nå platser som jag inte kan komma till fots eller en stege. Ibland använder jag dem bara som en plats-scouting verktyg. Jag har till och med använt dem bara för att få ett fågelperspektiv av vädret i horisonten när jag planerar min skott. "

Den bästa allround dronen

DJI Mavic 2 Pro Drone Quadcopter Med Fly Fler Kit Combo Bundle

Medan Wheatley är en stor fan av ovan nämnda DJI Phantom 4 Pro, påpekar han en nackdel. "Det är lite skrymmande, och ärligt kan vara en smärta att flyga runt när du reser, särskilt utomlands", säger han. Det är därför hans bästa övergripande val är DJI Mavic Air Pro 2. "DJI verkar ljusår framåt på konsumentens drone-marknaden, och dess senaste Mavic Air Pro 2 tog upp många bekymmer jag hade med tidigare Mavic, säger Wheatley. "Så mycket tror jag starkt att det är den bästa övergripande dronen på marknaden just nu - och definitivt den som jag skulle rekommendera till någon, amatörer och proffs." Wheatley citerar förbättrad batterilivslängd, användarvänliga kontroller, ombord minne, förprogrammerade flygvägar och oöverträffad portabilitet som anledningen till att han älskar Mavic Air Pro 2. "Det är ljust och litet; det viks ner i en form som du kan passa in i din kameratas tillsammans med ditt andra fotoutrustning ", säger han. "Det går långt för att bestämma om man ska packa en drone för ett projekt."

Den bästa dronsjukvaran

DJI Mavic Air, Fly More Combo, Onyx Black

Det finns alltid en överenskommelse att hitta, men om det ser för bra ut för att vara sant, kan det vara. Att välja ett ansedd varumärke som du kan lita på för pågående mjukvaru support och uppdateringar är avgörande. "Du vill ha en drone som skapats av ett företag för att stödja det, " säger Ziering. "Om exempelvis en ny version av telefonens programvara kommer ut, är ett" fly by night "droneföretag att uppdatera sina kommandon och kontrollera appen för att stödja den? Du förbinder inte bara hårdvaran, men också programvaran. "Ziering, som våra två fotografer, rekommenderar också DJI. "Deras programvara stöder iOS, Android, och de kan till och med flyga med program från tredje part som förbättrar funktionaliteten utöver vad DJI erbjuder, säger han.

Han föreslår en modell som Mavic Air. "Du borde förvänta dig att spendera minst $ 700 för en pro-grade drone, " säger Ziering. "Kom ihåg att du inte bara köper en drone, men du köper också en avancerad kamera."