Folkets val

Den bästa duvet täcker på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om kasta-filtar , lakan och täcken , och till och med bett inredningsarkitekter att dela med sig av sina favoritdukdäck , har vi gått djupt här på de bästa täckdukarna och duvet-täcker du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst i solidfärgat bomullsdukdäck

Susybao 3-Piece Duvet Cover Set

4, 3 stjärnor, 371 recensioner

"Duvet täcken är väl gjord, passar perfekt och tyget är smidigt och tätt. Jag älskar att det är 100 procent bomull till ett bra pris. Jag var så glad att jag omedelbart beställde en andra uppsättning för en annan talsmann. Jag skulle definitivt rekommendera det till en vän - faktiskt har jag redan! "

Bäst geometriska mönstrade bomullsdukdäckssatser

Royal Hotel Coral och White Meridian Full / Queen 3-Piece Duvet Cover Set

4, 6 stjärnor, 479 recensioner

"Mycket mjukare än vad jag väntade på priset. Min fru och jag är ganska picky om, ja, många saker. Det här är en mördare. Vi har några nya kuddar här på Amazon också, och de nya kuddarna i kombination med de mjuka bomullsöverdragen har helt förvandlat vår säng. Du kommer inte bli besviken. Du kan enkelt spendera $ 200 för något liknande detta och skulle inte vara något lyckligare. "

VClife Queen / Full Duvet Cover Set

4, 3 stjärnor, 129 recensioner

"Jag köpte två av dessa och mina barn älskar den här täcken! Det har gjort sitt rum ser ljusare ut och gladare. Jag älskar den geometriska designen och de söta lilla roliga kuddarna. Det verkar som om det skulle gå bra med någon inredning. Omslagssetet ser inte ut som billigt eller spetsigt alls! Perfekt kvalite!"

Bäst floralmönstrade bomullsdukdäckssatser

Ord av dröm 250TC 100 procent bomull Floral-Print Duvet Cover Set

4, 6 stjärnor, 543 recensioner

"Jag köpte nyligen en ny fullstormad säng, och jag hade fått nya kuddar och ett lakan för det, men jag saknade fortfarande ett fint lock och skum för det. Det var något om utformningen av detta som jag gillade. Färgschemat tycktes gå med ungefär vad som helst och det var glädjande för ögonen. Jag bestämde mig för att prova, och jag blev inte besviken en bit. Omslaget ser underbart ut. Det har också en dragkedja i ena änden, som är dolt bra när du är på sängen, så att du kan lägga på fyllmedel för extra värme under de kallare månaderna. Att vara all bomull känns så mjuk och bekväm. Det är en av de omslagsuppsättningar där du en gång har krypt inuti, du vill aldrig gå ut. Så var förberedd för snuggling med ett leende. "

Wake In Cloud Botanisk duvet omslagsuppsättning

4, 5 stjärnor, 616 recensioner

"Jag tvekade innan jag köpte det här eftersom det låga priset gjorde mig orolig för kvaliteten, men jag älskar den. Inte säker på trådräkningen, men det är tillräckligt högt för att vara mjukt och inte skrapigt. Dragkedjan i botten är så mycket bättre än knappar (jag hamnar alltid med att poppa bort dem med mina fötter) och gör det super lätt att tvätta det. Banden på insidan håller min duv snyggt på plats. Det är lite smalt för en kung säng, men inte så mycket så att det är ett problem. Jag överväger att köpa tillägg med andra utskrifter. "

Bästsänkbara mönstrade bomullsdukdäckssatser

Swanson Beddings Leafy Vines 3-Piece 100% Cotton Bedding Set

4, 4 stjärnor, 143 recensioner

"Det här är den andra uppsättningen av sängkläder från Swanson Bedding Leafy Vines som jag beställt, och jag är väldigt nöjd med det! Det håller sig bra i tvätten och ser vackert ut på vår säng. Jag älskar det faktum att duvet har en dold dragkedja på ena sidan (i stället för irriterande knappar), såväl som inre band i alla fyra hörnen och i mitten. Duvet är helt reversibel, så beroende på vem som gör sängen, har den en helt annan look-jag föredrar blommans sida, medan min man älskar ränderna. Det har varit svårt att hitta en sängsats som vi båda gillar, och det reverserbara mönstret var den perfekta lösningen. "

PinkMemory Queen Duvet Cover Bomullsängsats

4, 7 stjärnor, 204 recensioner

"Jag blev positivt överraskad när jag fick det här täcken idag! Härligt bomullsmaterial, supermjukt. Slipsarna är ett trevligt tillägg och hjälper till att hålla min duntäckare på plats. Jag var också skeptisk till kvaliteten på prissättningen, men hantverket och kvaliteten är mycket bra. "

Bäst abstrakta mönstrad bomullsdukdäckssats

Vougemarket 3-Piece Duvet Cover Set Med 2 Pillow Shams

4, 5 stjärnor, 500 recensioner

"Jag väntade två veckor innan jag skrev en recension. Jag tvättade det fyra gånger. Jag älskar absolut det! Färgerna är ljusa, texturen är mjuk och bekväm. Det är bomull! Det är andningsbart, det är naturligt. Efter tvätten bleknade färgerna inte. Definitivt kommer att köpa fler av dessa uppsättningar med olika mönster. (Vår katt älskar det också - jag skulle säga för mycket. Ibland måste vi tvinga honom ur vår säng.) "

Bäst mönstrad egyptisk bomullsdukdäckssats

Pinzon Paris Tryckt Egyptiskt Bomull Sateen Duvet Set - Full / Drottning, Ljusgrå

4, 6 stjärnor, 507 recensioner

"Nu när jag har det och sov med det på vår säng - jag är hooked !!!! Jag barnar dig inte, jag sov bättre än jag någonsin har. Jag vaknade och tänkte: Wow !!!! Jag älskar den här täcken Det är inte supermjukt och snyggt, det har bara en lyxig känsla av kvalitet som på något sätt gjort mina lakan ännu bättre! Den är lätt men har ändå en tung känsla utan att göra dig varmare. Denna täcke har bara en typ av kvalitet, lyxig känsla för det som är fantastiskt när du sover i den. Det var inget annat i min sömnrutin än att ha detta täcke på min duntäcke. Älskar det!!"

Bäst tvättade bomullsduksdäckssatser

Doffapd Duvet Cover Queen, Tvättad Bomull Duvet Cover Set

4.7 stjärnor, 498 recensioner

"Älska tyget! Jag är den person i en butik som måste känna av lakan innan jag köper dem eftersom jag är super picky om hur de ska känna sig. Jag lyckades verkligen köpa detta utan att känna tyget före handen. Också i min lägenhet är mitt sovrum synligt från entrédörren, så det var viktigt för mig att ha ett skarpt rent och snyggt täcke. Jag får så många komplimanger på min säng nu. "

Face Two Face 3-Piece Duvet Cover

4, 2 stjärnor, 322 recensioner

"Jag älskar det här locket! Banden inuti är perfekta för att hålla dynan på plats och materialet är fantastiskt! Jag trodde att det skulle vara för varmt först, eftersom det är bomull, men det anpassar sig till rummets temperatur. När vi har fläkten på för att hålla rummet svalt absorberar det brisen, så vi blir inte för varma under omslaget. Färgen är perfekt och materialet är extremt mjukt! "

Bästa linne duvet-lock set

Enkel och Opulence 100% Linne Duvet Cover Set 3-Piece Solid Wash

4, 3 stjärnor, 194 recensioner

"Jag är verkligen ÄLSKAD med denna linneduv. Den är mjuk och snuggly. Det är vackert och så inbjudande. Jag älskar det utseende som denna duvet ger. Utseendet jag åkte på var luftig och beachy, bekväm, avslappnad och mysig. Det är definitivt allt ovan. Denna duvet ser även bra ut när sängen inte är gjord. Det är mycket skrynkligt, vilket jag älskar. Vi bor på stranden och det ger den perfekta luftiga, beachy looken. Våra barn älskar att snuggla upp i sängen för att titta på filmer i vårt rum på grund av hur mjuk vår nya duv är. "

Bästa bambu-blandad duvet täckt set

Zen Bamboo Ultra Soft 3-Piece Bamboo-avledad Rayon Duvet Cover Set

4.1 stjärnor, 1 147 recensioner

"Fast köp! Jag har köpt bambu lakan från ett annat företag och de är fantastiska, men jag betalade ett rejält pris för dem. Vi gav detta ett skott baserat på en väns förslag och priset. Vi har gått igenom några täckdukar, och det här är överlägset det bästa, billigaste och mjuka. Den har också en blixtlås, inte en knapp. Det håller också fjädrarna från oss ner i stället för att flyga runt i rummet. Sammantaget tycker vi verkligen om det. "

Bäst solida mikrofiberduvskyddsaggregat

Nestl sängklädsel täcke täcke set

4, 2 stjärnor, 4 456 recensioner

"Jag har haft det vita kungstora locket i ungefär en månad eller så och jag är glad över det. Jag tänkte att för priset skulle det inte vara ett stort hjärtbråk om det var dålig kvalitet. Men wow, det är bra. Den är väldigt mjuk, täcker min duntäcke och skyddar den från all skräp som kommer med daglig användning. Detta är överlägset en av de billigaste locken jag har ägt, men jag kommer definitivt att få massor av användning ut ur det. Jag har en liten hund som snuggles upp på det regelbundet och jag är inte orolig för att den rippar eller rivit alls. Bra hitta! "

HC Collection 3-Piece Duvet Cover Set

4.1 stjärnor, 8 683 recensioner

"Det här är ett bra täcke! Jag köpte den i aubergine och färgen är den mest rika, vackra lila du någonsin sett. Tyget är väldigt mjukt och slitstarkt och även om det inte finns några band på insidan för att binda i en täcke, min håller sig på plats mycket bra utan dem. Jag är alltid het när jag sover, och även om det inte är så varmt, det är väldigt varmt. Det blir trevligt på vintern. "

Bäst floralmönstrade mikrofiberduvskyddsuppsättning

Utopia Sängkläder Skrivet Duvet Cover Set

4, 3 stjärnor, 3, 217 recensioner

"Wow! Detta täcke är bara vackert; så bra material och så mjukt. Färgerna är väldigt levande och storleken är perfekt. Min säng ser så söt ut än elegant och jag har fått komplimanger om hur söt det ser ut. Denna duvet är värt vartenda öre och jag rekommenderar det helt. "

Bästa hotellstil Microfiber duvet-kåpa set

Hotel Luxury 3-Piece Duvet Cover Set

4, 2 stjärnor, 566 recensioner

"Jag är så kär i denna uppsättning! Du får täcke och två örngottar. Det känns bokstavligen bättre än att sova i ett hotellbädd. Det är den mjukaste duvet jag någonsin har köpt. Du smälter bokstavligen in i dina kuddar och sängar med den här uppsättningen. Jag beställde drottningens storlek och dess mycket generösa med rummet de ger dig att få din täcken inuti. Ingen kämpar med att fastna trollaren i ett litet utrymme. Öppningen är dragkedja för enkel täckning. Jag har en drottningstvätthjälp och det är inga problem att få locket på och av för att tvätta. Det är överlägset min favorit uppsättning jag äger. "

Bästa geometriska mönstrade mikrofiberduk-kåpset

Coastal Comfort italienska Luxury Quatrefoil Duvet Cover Set

4, 5 stjärnor, 275 recensioner

"Älska det här täcken! Materialet är mjukt. Har en dragkedja att stänga och binder i hörnet för att säkra dyne eller täcken. Lägg det genom tvätten med en gång, och det fanns ingen färgfärg eller färg [som] blöde i det vita. Så glad jag gjorde detta köp! "

Bäst texturerat microfiber duvet-lock set

Beckham Hotel Collection Lyxigt Mjukt Borstat Mikrofiberduvtäcke Set med Präglat Diamantmönster

4, 1 stjärnor, 224 recensioner

"Jag är så imponerad av denna duvet !! Det är mjukt, har ett vackert elegant utseende, tvättar bra och är super billigt !! Jag tänker på att köpa några så att jag kan byta färg i mitt rum lite och ha lite variation. Diamantmönstret är underbart - lägger till en fin konsistens och en modern, men stilfull känsla - och är inte för upptagen eller störande. "

Bäst flannell duvet-lock set

Pinzon 160 Gram Plaid Flannel Duvet Cover - Full-Queen, Blackwatch Plaid

4, 5 stjärnor, 184 recensioner

"Detta täcke är mjukt och varmt, perfekt för kalla nätter. Vi sover i Euro-stil, med bara en täcke i ett täcke och inget övre ark. Ett flanneldukskydd är ett måste på vintern. Den här är perfekt, mycket snuggly och mjuk. Jag gillar knappens stängning (jag har sett lock med snäpplåsningar och de stannar inte). Det har inga band i hörnen, men inte min tröstare, så jag bryr mig inte. Men om du letar efter en med band i hörnen, så är det inte det. Platsen är attraktiv. "