Folkets val

De bästa öronproppar och öronhörlurar på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som pennor ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Även om vi har skrivit om de bästa trådlösa hörlurarna , trådlösa hörlurar för under $ 150 , trådlösa hörlurar till audiophilen , även hörlurar för barn , dykar vi djupt i de bästa öronproppar och hörlurar som du kan köpa på Amason. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet).

Bästsökta öronproppar

Panasonic ErgoFit In-Ear Earbud Hörlurar RP-HJE120-A

4, 2 stjärnor, 54, 397 recensioner

"Jag älskar dessa hörlurar! Jag har alltid en mycket svår tid att hitta bra öronproppar som håller sig i mina öron. Dessa är bokstavligen fantastiska. De passar snyggt i mitt öra och faller aldrig ut, även när jag bär dem och kör. Ljudkvaliteten är också utmärkt, jag har haft mitt par i ungefär två år nu och har inte haft några problem med dem. Jag har köpt fler par till vänner, jag rekommenderar starkt dessa öronproppar och kommer definitivt att köpa mer. "

Bäst ljudisolerade öronproppar

Symphonized NRG 3.0 hörlurar

4, 2 stjärnor, 2 341 recensioner

"Jag har varit på jakt efter öronproppar som kan" eliminera "ljudet av människor som pratar när jag försöker lyssna på musik eller podcast. För det ändamålet har jag spenderat upp till $ 199 för Sonys ljudisolerande öronproppar och har gått så lågt som $ 29 på en handfull olika märken, varav ingen har kommit nära buffert eller eliminerar ljudet av samtal. Dessa gör dock ett bra jobb och för ett så lågt pris. För att helt eliminera ljud över vad jag lyssnar på måste jag sätta volymen hela vägen upp, vilket i allmänhet inte är en säker sak att göra på lång sikt. Med en rimlig volym gör dessa ett bra jobb att leverera podcasts musik utan distraktion. Jag är så glad att jag äntligen hittat ett par som uppfyller mina behov, och jag kan avsluta min sökning! "

Betron YSM1000 hörlurar

4, 2 stjärnor, 593 recensioner

"Jag ville vänta med att granska dessa tills jag fick chansen att testa hur robusta de är. Ljudkvaliteten är utmärkt för öronproppar: mycket bassy. Ljudisoleringen fungerar ganska bra, men du måste förstå att allt som verkligen betyder är att öronproppar själva formas i stort sett som stora öronproppar. Därför rekommenderar jag dem inte till personer med små öron. Kabeln är snygg [men] den är inte vävd. .

Nu, för den goda delen: Tvättade jag av misstag dem. De jobbar fortfarande bra. De kom ut ur torktypen, men det var lätt att fixa med hårtork. .

Så de passerade tvättmaskinprovet. Jag är glad!"

Bäst ljuddämpande öronproppar

Bose QuietComfort 20 hörlurar för ljudstörning

4, 3 stjärnor, 1 674 recensioner

"Jag kommer aldrig att vara utan ljuddämpande hörlurar. Jag fick en tidigare version av dessa Bose QuietComfort in-ear-brusreducerande hörlurar som en present för några år sedan; Jag köpte dessa som en ersättare. Dessa är en sann spelväxlare för resenärer eller någon som vill stänga ut världen och fokusera. Jag föredrar in-ear vs de stora över-öronversionerna eftersom de tar upp mycket mindre utrymme i min väska och de är lättare att sova i på plan och jag kan flytta mitt huvud mycket lättare. Jag kommer att säga att titta på var tråden möter batteriet. Efter ett par år av lindning och avlindning av mitt ursprungliga par av dessa hörlurar, slitade gummit runt ledningen ner på batteripackens hörlursida och exponerade metalltråden. (Det är förmodligen den enda punkten som blir böjd och rörd mest.) Annat än det, älskar jag dem. "

Bästa trollfria öronproppar

Betron DC950 hörlurar hörlurar

4, 3 stjärnor, 370 recensioner

"Om jag kunde ge dessa öronproppar sex stjärnor, skulle jag. Dessa öronproppar har helt överträffat Mina förväntningar, och jag rekommenderar dem starkt. Först har de fantastisk ljudkvalitet. .

Eftersom ljudkvaliteten är så bra och tydlig, finner jag att jag kan sänka volymen i halva det jag normalt brukade lyssna på tidigare andra öronproppar. Det här är bra, eftersom jag inte vill skada mitt öra genom att behöva skruva upp volymen för att ha en behaglig lyssningsupplevelse. Jag använder dessa när jag tränar, i ett bullrigt rum. Jag hör inte ljudet från gymmet, och jag behöver inte skruva upp volymen på hörlurarna för att "drunkna" ut annat ljud. Under tiden får jag den stora kvaliteten på ljudet som spelas. .

Den trådlösa funktionen i ledningen är legitim. Jag har inte haft något problem än, och jag har redan använt dem mycket. Det suger striderna; det är inte ett problem med dessa hörlurar. Sammanlagt skulle jag absolut rekommendera dessa öronproppar. För boot, priset är en stjäl. Jag har aldrig varit mer glad att spendera $ 10 på ett par öronproppar. "

Bäst hörlurar för ljudböcker

Vogek Bass In-Ear Headphones

4, 3 stjärnor, 121 recensioner

"Jag använder dessa mycket bekväma öronproppar på min Samsung-telefon för att lyssna på ljudböcker. Ljudkvaliteten är utmärkt och jag gillar särskilt de platta (fettuccinliknande) sladdarna, som aldrig försvinner. För mina behov är de perfekta på alla sätt: form, funktion, längd, passform och pris. De är också attraktiva. "

Bäst bas öronproppar

Sony MDRXB50AP Extra Bass Earbud Headset

4, 2 stjärnor, 3 352 recensioner

"Jag har haft dessa hörlurar i över en månad nu och jag älskar dem. Jag använder dem på jobbet för att lyssna på musik, och idag lyssnade jag på en sång med ljud som var så realistiska, jag var tvungen att ta en hörlursuttag och titta runt för att se att jag skulle få någon omkring mig att spela en video. Utmärkt basljud och bra för att lyssna på nästan vad som helst. "

Bästa träningspass

SENSO Bluetooth-hörlurar

4, 1 stjärnor, 27, 788 recensioner

"Jag har haft dessa i ungefär 14 månader och är inte minst försiktig med hur jag använder dem. Jag bär dem medan de tränar (och blir super svettiga), kramar dem och rippar dem ur min väska och ibland av misstag lämnar dem på. Med tanke på att dessa hörlurar har hållit sig mycket väl! Jag har precis köpt ett andra par för att min man ska ha på sig körning. De kommer inte av under tyngdlyftning, handstands, gymnastik etc. Ljudkvaliteten är kanske inte lika stor som Bose, men de är kristallklara för Bluetooth-hörlurar (och speciellt för priset). Bluetooth fungerar bra inom cirka 25 till 30 fot, även med ett fodral på min telefon eller om det finns i min ficka eller påse. Lätt att para, och håller laddning ganska länge (kan vanligen komma igenom en veckas träningspass, vilket är ungefär åtta timmar). Få dessa! "

Bästa halsband öronproppar

Mpow Jaws V4.1 Bluetooth-hörlurar

4, 2 stjärnor, 13, 015 recensioner

"Det här är de bästa Bluetooth-hörlurarna jag någonsin har använt för mindre än 60 dollar. De är utmärkta om du är i telefon eller lyssnar på musik på en fullsatt plats som tågstationen. De har ett galen bra utbud! Jag kan gå upp till cirka 40 meter och några väggar innan de börjar robot-ut på mig. Avgiften varar ganska mycket hela dagen. Jag har inte haft en dag med mindre än åtta timmars batteri, och många dagar med mer. Jag älskar hur bekväm de är för att cykla och svara samtal på jobbet. Det här är det andra paret jag har köpt och jag köpte bara ersättaren eftersom jag trodde att jag hade förlorat mitt första par, men de visade sig och nu har jag ett inomhus- och utomhuspar. "

Mpow Jaws Gen-4 Bluetooth-hörlurar trådlösa

4.3 recensioner, 2.578 recensioner

"Jag älskar att ha på sig dessa på jobbet. Det är lätt att dämpa musiken och höra vad som händer runt omkring mig. Jag kan även svara på min telefon med dem. De håller sig bra och passar perfekt för öronen. Jag älskar verkligen de magnetiska hörlurarna. Jag tar dem bara ur öronen, och de klämmer fast på plats och de svänger inte bara runt min nacke. "

Bästa Bluetooth-öronproppar

SoundPEATS magnetiska trådlösa örhängen Bluetooth-hörlurar

4, 0 stjärnor, 4 197 recensioner

"Jag bytte till dessa efter att jag fick iPhone X. Det här är mitt första par Bluetooth-hörlurar. Jag köpte dem över ett halvt år sedan, och de har gjort sitt jobb perfekt. Jag använder dem dagligen på väg till och från jobbet. Ljudkvaliteten är riktigt bra. Det kan hända att du justerar utjämnaren lite beroende på vilken ljudapp du använder. De passar öronen bra och kommer med massor av olika storlekar för öron i alla former och storlekar. Magneten är också ganska användbar när de hänger runt nacken. "