Folkets val

The Best Egyptian-Cotton Sheets på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Och även om vi har pratat med designers om deras favorit lakan att somna in och de bästa lakan på sommaren , vaxade poetiska om linneark och kammade Amazon för de bästa sängkläderna av allt material, här går vi djupt på bästa egyptiska bomullslakan, enligt folket. För att göra det lättare att jämföra, har vi bara utgått med queen size-uppsättningar nedan, men alla dessa uppsättningar är tillgängliga i andra storlekar. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa 400-thread-count egyptisk bomullslakan

Pinzon 400-Thread-Count Egyptisk-Bomull Sateen Hemstitch Sheet Set - Drottning

4, 1 stjärnor, 622 recensioner

"Stora lakan för priset. De är mjuka och silkeslen och blir mjukare när du tvättar dem. De har en bra tjocklek åt dem. Jag är en picky sheet köpare, och jag är nöjd med dessa. Jag beställde den ljusgrå färg och de ser nästan mer av en ljusblå. .

Jag har tvättat dem många gånger, och de är fortfarande perfekta. Jag måste tvätta mina lakan varannan dag eftersom jag har en baby och hundar. Efter att ha beställt många andra bomullslakan från Amazon, är de överlägset bäst! "

Bästa 600-thread-count egyptisk bomullslakan

Mayfair Linen 600-thread-count 100-procent-bomullsark

4, 2 stjärnor, 1 228 recensioner

"Jag fick min Mayfair Linens 600-thread-count queen sheets förra veckan. Det första jag gjorde var att tvätta i varmt vatten och hittade ingen krympning alls. Lakorna passar perfekt på min höga madrass, och kvaliteten är precis vad jag hoppades det skulle vara: en fin tjock bomull med en lyxig sateens känsla. Jag tror ett mycket bra köp för pengarna. Jag tror inte att någon skulle bli besviken över detta köp. "

Tråd Spread 600-Thread-Count 100-procentig bomullsplattor Rent White Queen Sheets Set

4, 2 stjärnor, 1 102 recensioner

"Levereras snabbt, lakan är vad jag förväntade mig som är mjukt och andningsbart. Tvättade bara en gång så långt, men jag såg inte någon piling. Jag är glad på grundval av kvaliteten till kostnaden, dessa verkar vara ett utmärkt värde för att komma in i 100 procent egyptiska bomullslakan. Jag har haft mjukare, silkierark i det förflutna för mer pengar men du kan inte slå priset på dessa, det är ett stort värde. Jag förväntar mig att de fortsätter att mjuka upp med varje tvätt och bara fortsätta att bli bättre. Av någon anledning hade hustrun polyesterplåtar på sängen och jag värmde upp på natten och när jag upptäckte de nya lakorna var polyester jag beställde dessa; dessa lakan fixade det problemet och mår bra. "

De bästa 800-thread-counten egyptiska bomullslakan

Chateau Home Collection 800-Thread-Count Egyptisk-Cotton Queen Sheet Set

4, 2 stjärnor, 2 236 recensioner

"Lyxig. Ersatte några Chaps-märkesark, och skillnaden var anmärkningsvärd. Rekommendera tvättning innan du lägger på sängen. Varje tvätt har visat en ny nivå av komfort. En ganska tjock tyg men verkar andas. Den monterade underplåten har gott om djup och bra elastik. .

Kan inte vänta med att känna lakan efter ett dussin eller mer tvättar. "

Bästa 1 000-tråd-räkna egyptiska bomullslakan

Tråd Spread True Luxury 1000-thread-Count Fyra Piece Sheet Set

4, 2 stjärnor, 2 716 recensioner

"Exakt som beställt. Anlände tidigare än förväntat. Mycket snygg känsla och perfekt passform för min madrass. Vi blir aldrig kalla eller heta med dessa lakan. De verkar kunna andas och vara friska som nya hela tiden. Ingen byte av textur eller passform efter tvättning. Vi har fyra andra uppsättningar av egyptisk-bomullslakan som köpts på varumärkesbutiker och dessa är lika bra och mycket billigare än de andra! Kan inte vänta med att köpa mer av dem via Amazon. "

Bäst egyptiska bomullslakan med broderad kant

Pinzon 400-Thread-Count Egyptisk-Cotton Sateen Hotel Stitch Sheet Set - Drottning

4, 2 stjärnor, 182 recensioner

"Ja det är 100 procent egyptisk bomull, du kan känna skillnaden och vi älskar dem! Det är inte det 1000-tråden som vi brukade köpa (ville inte spendera $ 150-200 för dem just nu) och det är inte de skratta $ 20 arken som gör värmen värre och du kasta och vrida hela natten. Denna Texas-värme är brännande, och när du går och lägger dig på kvällen efter en kall dusch, hälsar dessa lakan dig med en cool, andningsbar och något silkeslen känsla. Inget mer svettning på grund av [dåliga] lakan, det här är bra enligt min åsikt. "

Bäst egyptiska bomullslakan med pläterad ben

Pinzon 400-Thread-Count Egyptisk Bomull Sateen Plisserad Hem Sheet Set - Drottning

4, 2 stjärnor, 164 recensioner

"Jag var väldigt tveksam till att köpa dessa lakan eftersom" 400-thread count "inte verkar vara mycket högt när du överväger alla marknadsföringstaktik som brukar användas vid annonsering av egyptisk bomullslakan. .

Jag är glad att rapportera att ingen av dessa saker var problem för mig. .

Dessa Pinzon-plåtar var tjocka och hade stor vikt åt dem men behöll inte värme (även i den höga värmen vi har haft i sommar). Dessa blad var mycket bekväma och jag är glad att jag bestämde mig för att ta risken och köpa två uppsättningar medan de var på försäljning (Prime Day). Vi har både mocka, som är en fin, ren, skarp beige samt dammig blå, som är en ljus, dämpad blå färg. Jag tror att dessa rynkor lite efter tvätt, men våra lakan är täckta av en talsän 90 procent av tiden så vem kan se dessa rynkor ändå? Bladen känns bra och jag är glad att jag äntligen investerade i några egyptiska bomullslakan. "

Bäst egyptiska bomullslakan för korta madrasser

SGI sängkläder queen sheets

4, 4 stjärnor, 653 recensioner

"Vi har precis köpt en husbil, och den har en kort queen size-säng. Jag gick vidare till Amazon och hittade dessa egyptiska bomullslakor, och jag måste säga: De är samma - om inte bättre - kvalitet än de lakan som jag har på min säng hemma hos omkring 25 procent av priset. Jag är mycket nöjd med detta köp och kommer definitivt att vara tillbaka i framtiden. Tack tack tack!"