Folkets val

De bästa träningscyklarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har frågat New York-tränare om de bästa träningsredskapen och skumrullarna , pratade med träningspersonal om den bästa hemgymnastikutrustningen och till och med hittat de bästa löpbanden till ditt hemgymnastik, har vi gått djupt här på bästa träningspass cyklar du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa inomhuscykelövningscykel, övergripande

Sunny Health & Fitness Pro Inomhuscykelcykel

4, 1 stjärnor, 2 451 recensioner

"Jag älskar att gå i spinnklasser, men har inte möjlighet att delta när klasserna är planerade på grund av arbete och familj. Jag köpte den här cykeln för att lägga till mitt fantastiska gym i min källare - och jag älskar det. Det är solid, tungviktig metall; 40-pundsvänghjulet och konstruktionen ger rätt spänning och stabilitet för att göra någon form av träning du önskar - står på pedalerna med kraftig spänning eller snabb pedalering med ljusmotstånd. Denna cykel var lätt att montera - tog mindre än 15 minuter.

Bra köp! "

Bästa inomhuscykelövningscykel under $ 200

ProGear 100S träningscykel / inomhus träningscykel

4, 1 stjärnor, 164 recensioner

"Jag började träna hemma, så jag bestämde mig för att köpa flera saker som skulle fungera och inte ta mycket utrymme. Det har varit en av mina favorit fitness-relaterade inköp - KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK och rekommenderas definitivt till alla som vill få ett bra kardiovaskulärt och ben träningspass.

Den är tillräckligt stor för att känna sig bekväm och stabil och tillräckligt liten för att passa den nästan var som helst. Cykeln är också väldigt vacker, så det ser inte ut dåligt om du bara lämnar det. Det är 100 procent värdigt och fantastiskt. "

Bästa upprätt cykel

Schwinn 170 upprätt cykel

4, 4 stjärnor, 131 recensioner

"Tja, för kostnaden som motsvarar ett gym medlemskap (vilket jag historiskt sett inte går till konsekvent) har jag nu en bra maskin hemma, som jag använder två gånger om dagen.

Jippie!! Väl värt investeringen. Detta inkluderade gratis heminstallation, som bara tog 45 minuter från öppningen av lådan, inställning, till karting bort förpackningen. Det är extremt tyst; Jag har inga problem med att titta på TV på min surfplatta, och det finns en USB-port som ska användas. Jag är sex meter lång, 250 pund och 68 år gammal. Cykeln känns robust, solid och säker att använda. "

Bästa vikande upprätt cykel, totalt sett

"Jag ville verkligen ha en träningsmaskin som jag skulle kunna använda hemma för när jag inte gör det till gymmet (vilket jag ska erkänna är de flesta dagar). Men jag har också en liten lägenhet med begränsat utrymme. Jag älskar att den här cykeln passar snyggt mot väggen när den inte används utan att offra komfort eller robusthet (även med min stora byte) för att vara kompakt. Pedalerna är längre fram och sätet är bredare än en vanlig träningscykel, och jag tycker faktiskt att den är bekvämare. Det är tyst, smidigt, spårar allt jag vill spåra, har lämpligt motstånd och fungerar fortfarande bra sex månader senare. "

Exerpeutisk vikning Magnetisk upprätt cykel med puls

Bäst vikande upprätt cykel med 400 pund viktkapacitet

Exerpeutic Gold 500 XLS Fällbar upprätt cykel, 400 lbs

4, 3 stjärnor, 578 recensioner

"Jag har haft det i ungefär två veckor nu. Det har varit underbart och bekvämt! Jag behövde lite kardioövning för att införliva i min regim (jogging tog sin vägtull på knä och anklar) och jag är så glad att jag kom över det här. Sätet tar lite att vänja sig, men det stöder mitt sex fot, 320 pund själv i min resa till viktminskning. Jag har ganska starka ben (från att lugga runt denna vikt det mesta av mitt liv) och nivåer 4-7 fungerar bra för mig. Jag använder dock bara denna maskin för måttlig övning i 20 till 40 minuters perioder. Inställningen är väldigt lätt. "

Bästa vika upprätt cykel under $ 100

ProGear Fällbar magnetisk upprätt cykel

4, 5 stjärnor, 203 recensioner

"Jag kan inte tro vilken bra produkt det här är, särskilt för priset! Resan är bekväm, jämn och tyst - mycket mer än de dyra modellerna jag använder på mitt gym och vid fysisk terapi. Du skulle kunna använda detta framför TV: n utan att störa någon annan i rummet.

Jag väger bara 125 pund, men det är tillräckligt stort för att känna sig robust [och] tillräckligt liten för att lägga sig för att lägga undan och spara utrymme. Jag är mycket nöjd med detta köp. "

Bäst upprätt träningscykel med fläktmotstånd

Schwinn AD6 Airdyne träningscykel

4 stjärnor, 536 recensioner

"Denna cykel är en BEAST. Det är väldigt tungt och strukturellt ljud, och ger definitivt en träning i hela kroppen. Det justerbara sätet gör det bekvämt för högre personer - både mina 5'8 själv och 6'1 pojkvän har inga problem, men det kan vara lite av en räckvidd (bokstavligen) för kortare personer. Eftersom det är så väsentligt sparkar det verkligen din röv när du först blir van vid det, men det svåra arbetet lönar sig: Mellan kost och cykel regelbundet har jag förlorat nästan 40 pund och min pojkvän har förlorat omkring 50. Jag älskar absolut den här cykeln! "

Bästa liggande övningscykel, övergripande

Schwinn 270 liggande cykel

4, 2 stjärnor, 235 recensioner

"Jag har nu haft den här cykeln lite mer än en månad. Det var en bris att sätta ihop och jag är mycket imponerad av cykelens kvalitet. Jag är en stor kille på 230 pund, men saken är rockfast på mina turer på minst 30 minuter vardera. Den inbyggda fläkten är perfekt. Det är helt tyst, så jag släpper min tablett på den övre hyllan över konsolen och tittar på TV. Ride över innan du vet det. Hjärtmonitorn håller ögonen på mig när jag går. Rekommenderas starkt."

Bästa liggande träningscykel under $ 150

Marcy Recumbent Exercise Bike med motstånd ME-709

4, 1 stjärnor, 2 274 recensioner

"Jag har använt den här cykeln i ungefär två år, och jag älskar absolut det. När jag började var jag 400 pund, så det finns ingen viktbegränsning som jag känner till. Du kan justera spänningen så att träningen blir lättare eller hårdare. Det gör det också möjligt att justera längden från sätet till pedalerna. Enheten är magnetisk, så det är väldigt tyst. Den digitala skärmen spårar tiden som förflutit, kalorier brände, räckt avstånd och aktuell hastighet. Jag förlorade 60 pund under några månader utan någon annan övning än att cykla. Ja, det är så bra. "

Bäst vikningsbänk

Exerpeutic 400XL Folding Recumbent Bike

4.4 stjärnor, 2.553 recensioner

"Det här är kanske den trevligaste gåvan jag någonsin har behandlat mig för. Den här handy-dandy little träningscykeln tar upp mycket lite utrymme och är ganska överkomligt (jämfört med, säg mitt gamla gym medlemskap eller en löpband).

Älska spänningskontrollen - Jag kan definitivt svettas på den här cykeln och få en bra bränna i mina ben. Mycket nöjd med den här cykeln, älskar den rymdbesparande designen, och jag tycker att den är en väldigt bekväm "semi-liggande" cykel. "

Bäst upprätt träningscykel med skrivbord

FitDesk Desk Exercise Bike Med Massage Bar

4, 1 stjärnor, 1 476 recensioner

"Som universitetsprofessor kan jag inte undvika stillsamma kvällar. Eller snarare kunde jag inte. Det förändrades förra veckan när jag monterade den här cykeln och börja klocka 20 miles per dag medan jag gjorde några timmar med forskning. Designen är genial - jag gillar särskilt låda för min telefon, liksom bandet som säkrar min bärbara dator.

Det tog strax under två timmar att montera. Om du pedaler vid ljusmotstånd, kommer du knappt att vara medveten om att du gör det, och jag tror att processen håller mig mer uppmärksam, även om den delar upp min uppmärksamhet ett hår. Jag använder inte frasen "livsförändring" lätt, men det kan bara passa här. "

Bästa liggcykel med skrivbord

Exerpeutic Workfit 1000 Desk Station Folding Semi-Recumbent Exercise Bike

4, 2 stjärnor, 500 recensioner

"Jag älskar den här cykeln! Jag kan skriva på min MacBook Pro (15-tum) utan att skaka eller obehag. Jag ställer spänningen till ungefär sex (av åtta) och slutar få en ganska bra träning samtidigt som jag får mitt jobb gjort. Denna cykel förändrar verkligen mitt stillasittande livsstil; Jag rekommenderar det till alla som vill vara aktiva hela dagen. Lätt att sätta ihop och lägga och lagra. "

Bäst underbordsövningscykel, övergripande

DeskCycle Desk Exercise Cykel Pedal Exerciser, Vit

4, 6 stjärnor, 1, 921 recensioner

"Jag ÄLSKAR den här tränaren! Jag har ett typiskt skrivbordssystem och brukade kämpa för att passa träning i upptagna arbetsdagar. Jag tränar nu i genomsnitt 1, 5 timmar om dagen - rider 25 till 35 miles - medan jag jobbar. Jag brukar använda den medan jag är på samtal och behöver inte göra tungt skrivande. Maskinen är tung, välgjord och nästan tyst. Jag är en fidgerare, och en överraskningsbonus på denna maskin är att pedalen tar hand om mitt behov av att fidget, så min koncentration och fokus på arbete är faktiskt större medan jag pedalerar. Vem visste?"

Bästa träningscykel under $ 100

Sunny Health & Fitness SF-B0418 Magnetisk Mini-träningscykel, grå

4, 4 stjärnor, 791 recensioner

"Jag är ganska aktiv men jobbar mycket, sitter vid ett skrivbord tio timmar om dagen på ett ganska stressigt jobb. Lång historia kort - det här är en livsbyte. Det är super lätt att montera, en mycket smidig åktur och helt SILENT, vilket är perfekt för kontoret. Första dagen på jobbet cyklade jag 13 miles hela dagen - jag känner mig mer energiserad och inte som en sloth som sitter hela dagen. När det gäller motståndet, finns det justerbara inställningar, och det är tillräckligt liten för att passa precis under ditt skrivbord. Jag har noll klagomål och kan inte vänta med att komma tillbaka i form! "