Folkets val

The Best Eyelash Curlers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har hört från Rio Viera-Newton om Shiseido eyelash curler använder hon sig för att uppnå det smarta sminket, från redaktörerna på Cut om Tweezerman eyelash curler som fungerar på alla och till och med skrivit om en mascara som gör dina ögonfransar ser ut som förfalskningar, här dyker vi in ​​i de bästa ögonfransarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Cult-Favorite Eyelash Curler

Shu Uemura Ögonfrans Curler

4 stjärnor, 1 160 recensioner

"Jag har använt den här ögonfransskrullen i över 15 år, och om jag var tvungen att välja bara ett verktyg att ha i min sminkväska, så är det här. Jag har precis köpt en andra till min resväska. Det är definitivt värt de extra kostnaderna mot drogister eftersom det krullar mycket bättre och krullen varar längre. Jag har ögonfransar som är raka och inte curl upp alls, så det kan inte göra så mycket av skillnaden för dem med naturligt krökta ögonfransar, men om du behöver extra oomph som jag, skryms det här billigare. "

Plastögonfräs Curler

Kaasage Eyelash Curler Med Avancerad Silikon Tryck Pad

4.4 stjärnor, 469 recensioner

"Jag har använt en billig plastögonfransare i många år (eller, till och med, inte använder det eftersom det suger). Jag bestämde mig för att få en ny curler istället för att röra runt med falska fransar för ett bröllop jag var i, och det var billigt och hade anständiga recensioner. Jag gillar det verkligen! Jag älskar att den kommer med extra silikonplattor, och jag behöll den lilla plastiska doohickeyen som hållde curleren stängd i paketet så att det inte tar upp så mycket utrymme i min sminkslåda. Jag följde en annan kommentars råd och värmde det bara lite med min hårtork, och det förstärker verkligen krullen. Jag skulle definitivt rekommendera dessa! "

Vattentät Eyelash Curler

Kevyn Aucoin Eyelash Curler

4, 1 stjärnor, 193 recensioner

"Jag förstod inte att ögonfransarna kunde locka så vackert! Jag har använt flera andra lågkostnadskurare, men ingen gav resultat som den här! Ja, det är dyrt, men resultaten är fantastiska! Jag kan komma undan med mindre mascara eller ingen alls. Jag hittade med andra curlers, jag skulle alltid knippa min hud eller måste hålla så svårt att få en liten krullning. Det finns nästan ingen knipa med denna curler !!! Om du kan komma över priset, tveka inte att köpa det här. "

Ergonomisk Eyelash Curler

Kipozi Eyelash Curler med påfyllningar

4, 2 stjärnor, 338 recensioner

"Jag var skeptisk till den här produkten när jag köpte den, för varje gång jag försöker en ögonfranskrulare klämmer de alltid mina ögonlock och ger mig den snäva, krympta, onaturliga krullen. Men den här är nu min Heliga Graal av ögonfransar. Det finns inget sätt att du kan knippa ögonen eller krympa dina ögonfransar. På grund av sin design ger den dig den vackraste naturliga krullen för dina ögonfransar och det håller i flera timmar. Jag kan ge den en mycket bra pressning och håll den så, och det ger fortfarande bara den perfekta vackra krullen varje gång. "

Bästa Eyelash Curler för $ 10 och Under

Brilliant Beauty Eyelash Curler

4, 3 stjärnor, 3, 492 recensioner

"Jag har haft många ögonfransar krullare under åren, till olika priser, men det här är den bästa någonsin! Min sista ögonfranskrämare (Shu Uemura Art of Beauty Eyelash Curler) var två gånger priset, och det här är 1000 gånger bättre. Jag är så glad att det rekommenderades för mig, och att jag gick vidare och försökte det. Produkten är väldigt bra och jag älskar rosenguldet. Det blir min enda för resten av mitt liv. Tack så mycket för ett sådant fantastiskt objekt! "

Compact Eyelash Curler

Laura Mercier Eyelash Curler

4 stjärnor, 191 recensioner

"Jag har provat allt från Revlon till Tweezerman till Shu Uemura och för mig personligen toppar dem alla. Jag har långa raka ögonfransar som brukar få en super-onaturlig utseende i dem med någon annan metallögonfransare som jag tidigare använt. Öronen på de yttre hörnen tenderar att vara svåra att komma till med någon curler eftersom de är långa och växer rakt ner, vilket gör det svårt att till och med ta tag i dem med curler. Med den här har jag äntligen funnit hur man gör det bra varje gång. Eftersom mina ögon är långa och mandelformade, krular jag dem med denna curler i tre separata sektioner - från det inre till det yttre hörnet av mina ögon. Efter att ha gjort det ser kransen ut super naturlig och vacker och stannar på plats hela dagen. "

Uppvärmd Ögonfrans Curler

Ardell Heated Eyelash Curler (Pack of Three)

3, 8 stjärnor, 112 recensioner

"Jag köpte detta efter att ha läst recensioner. Denna metod för curling såg lättare ut än de som ser ut som mini-curling strykjärn. De skrämde mig. Detta är enkelt att använda och du kommer inte att bränna dig själv. Värmeelementet blir inte tillräckligt varmt för att bränna dig. Placera dina ögonfransar inuti och krympa precis som en vanlig curler. Jag håller mellan 10 och 15 sekunder, flytta upp lashen till curl på tre eller fyra platser. Det fungerar bra och krullen håller hela dagen. Jag krullar ofta och stör inte med mascaraen. Tre-pack är udda, men trevligt. En för regelbunden användning, en för resväska och en säkerhetskopia. "

Ögonfrans Curler som är bra för resor

Japonesque Go Curl Eyelash Curler

4 stjärnor, 860 recensioner

"Den här lilla curler gör jobbet och sedan lite. Används för att ha riktigt långa ögonfransar när jag var yngre, men tiden har tagit en tolv på dem (som allt !!), så jag har provat ett antal curlers som försöker hitta en som fungerar lite bättre. De flesta är genomsnittliga och en del brutit även bort ögonfransar. Men den här - WOW. Jag älskar det, och mina ögonfransar har inte såg ut så här i år.

Det kan vara lite justering medan du räknar ut hur du använder det till bästa fördelen, men det är verkligen värt det. Jag har bara ägt den i två veckor och kan inte prata med sin livslängd, men med dessa resultat skulle jag noga köpa den igen! "

Redaktörens anteckning : Detta är samma som vår egen Rio Viera-Newton använder när hon reser.

Ögonfrans-Curler Kit

Lookout Lashes Ögonfrans Curler Bundle

4 stjärnor, 356 recensioner

"Jag looooove denna ögonfransar kit! Jag har stora ögon och andra ögonfransar krusningar eller inte passar alla mina ögonfransar i dem, ibland lämnar hörnet fransar med en konstig buk. Med denna ögonfranskrullare är mina fransar perfekt krullade varje gång. Jag gillar verkligen den lilla kudden på curler eftersom den puter ögonfransarna precis precis. Extrafunktionerna är också fantastiska.

Jag vet inte hur jag har gjort min smink utan en maskaravakt alla dessa år! Och ersättningsdynorna gör mig så lycklig eftersom det betyder att jag kommer att få använda denna stora curler under lång tid. Jag skulle rekommendera, och jag har gjort det sedan jag köpte. "