Folkets val

De bästa Fitness Trackers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om det bästa träningsredskapet enligt professionella, hemmet gymutrustning som är värt investeringen och de mest tillförlitliga sportbras och leggingsna , gick vi djupt på de bästa fitnessspårarna och sportsklockorna på Amazon för att verkligen hjälpa till du börjar spåra dina framsteg med de 2018 målen. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa Fitness Tracker för $ 30 och under

4, 4 stjärnor, 1 071 recensioner

"Den här fitnessspåraren kostar mer än en del två gånger priset, plus det har två band och en två års garanti. Det finns namn-märke fitness trackers att bara ersättningsbandet kostar vad hela denna tracker kostar !!! Konfigurering och parning var lätt. Det görs via appen, som var tillgänglig i Google Play Butik.

Några av de coola sakerna som denna tracker gör att du kan göra är att hitta din telefon om du missar den. Den här spårningen låter dig också ställa in specifika körsträckor, sömnmål, längd, kalorier, och registrerar dem för veckan och ger dig en läsning. Det kommer också att varna dig om du får ett telefonsamtal eller ett meddelande på ett brett utbud av appar. Med denna spårare kan du se läsningen antingen vertikalt eller horisontellt: Dessa funktioner kan ställas in på din telefon och vidarebefordras till din spårare via Bluetooth-anslutningen. I viloläget har den hissen handleden och ett hjärtfrekvensprov. Det är IPX7-nivå vattentätt, vilket innebär att du kan bära armbandet i regnigt och stormigt väder. Det motstår också ett meter djupt vatten och stänk i daglig användning, men jag skulle inte rekommendera simning, badning eller duscha med det på. "

Wesoo K1 Fitness Watch

Den bästa Fitness Tracker mellan $ 30 och $ 50

RunMe Fitness Tracker

4, 3 stjärnor, 704 recensioner

"Jag behöver inte berätta för dig hur bra fitnessspårare är, det här är också med en vridning. Vridningen är att huvuddelen av klockan kommer ut och blir en USB-dongle. Därifrån kan du ansluta den till en USB-port för dataöverföring eller laddning. Klockan är högkvalitativ. Bandet känns bekvämt i timmar i slutet och viktlös. Du glömmer verkligen att du har den på. Menyerna på klockan är mycket enkla att navigera och konfigurera alla alternativ du vill ha. Denna sak har massor av funktioner och extrafunktioner som många inte gör. Appen är ny och uppdaterad och spårar all din information över tiden för att hålla dig i vet. Från appen kan du också finjustera klockan för att göra vad du vill. Det är en väldigt trevlig fitnessspårare och app, och du kommer inte bli besviken med det, särskilt för priset. "

Den bästa Fitness Tracker mellan $ 50 och $ 100

Garmin Vivosmart HR

4 stjärnor, 2 816 recensioner

"Jag har haft min i ungefär tre månader nu och jag är mycket nöjd. Bandets kvalitet och hållbarhet är utmärkta. Jag har slagit det lite och gick simma med det flera gånger, så det är vattentätt. Hjärtfrekvensskärmen är ganska korrekt, liksom stegen. Mitt förslag skulle vara att kalibrera din steglängd själv med hjälp av den medföljande appen. Jag köpte detta huvudsakligen för att köra och använda den i samband med Nike-appen. Först var avståndet på mitt band och Nike-appen mycket annorlunda, men jag litade på Nike-appen mer eftersom den använder GPS. Så jag gick till ett spår för uppmätta avstånd för att kalibrera mina stegs avstånd och har inte haft något problem sedan. Jag tycker att funktionen som skiljer detta från Fitbits och allt annat är smartphone-meddelanden och musikkontroll. Min flickvän har en Fitbit hon köpt för ungefär samma pris som detta, och hon är mycket avundsjuk på anmälningarna. Dessutom tycker jag verkligen om appen. Jag gillar att titta på alla mina data, som den sammanställer mycket snyggt i grafer och diagram. Så länge du vet vad du letar efter är det här mycket användbart. Du kan också para det här med My Fitness Pal-appen, som jag också har gjort för att spåra dina matvanor. Det enda jag skulle önska att de skulle lägga till är ett sätt att spåra viktliftningsövningar. "

Den bästa Fitness Tracker mellan $ 100 och $ 150

4, 2 stjärnor, 13, 534 recensioner

"Åh, var du ska börja! Låt oss se - ja, det kom i härlig, lättöppnad förpackning. Öppnande av lådan kändes som att jag väckte min Charge 2 från sitt slummer i sin bekväma plastbädd. Bandet är nu längre, så om den stora storleken från den gamla Charge var lite stor för dig - gå till den lilla med Charge 2! Konfigurationen kunde inte ha varit enklare. Hela processen från att ta den ur lådan för att ha den fullt synkroniserad och funktionell var mindre än tio minuter. Oj.

På till funktioner.

Jag gillar massor av funktioner, och Charge 2 har alla flippande funktioner du kan önska. Den anslutna GPS ser ut som en ganska snygg funktion, och det är en trevlig extra att inkludera! Jag är inte mycket av en löpare själv, som är bettstorlek, men du kan fortfarande spåra plats för andra saker som vandring, cykling och vandring. Då finns det samtal, text och kalenderanmälningar. Du kan också byta band nu, så om du bär ut ditt nuvarande band (som jag gjorde med mina gamla Charge-bubblingproblem någon) eller bara vill ha ett annat utseende, kan du byta dem när ditt lilla hjärta så önskar. åh! Och det finns många skärmalternativ som du kan välja bland som en klocka, extra fet utskrift och ha tid / datum / steg / hjärtfrekvens tillsammans (vilket är vad jag slutade välja) - och det är bara för att nämna några! ”

Fitbit Charge 2

Den bästa Fitness Tracker med en Slim Body

4, 2 stjärnor, 2 411 recensioner

"Jag bytte från min Charge HR till detta och jag är väldigt glad över det. Först är dess snygg design - jag gillar hur det inte är skrymmande eller tjockt; Vid ett snabbt ögonblick kan det vara fel på ett armband.

För det andra har det alla funktioner som min gamla Charge HR har minus trappräkningen (som jag inte saknar, eftersom det är felaktigt ändå). Åh, och jag kan kontrollera batteristatusen direkt på den istället för att vara beroende av appen för att se batteriets status. Slutligen är bandet utbytbart! (Ersättningsband ska köpas separat.) Jag kan byta upp det när det blir slitet eller om jag bara vill byta färg för att matcha min klädsel. Bara nackdelen jag har med den är den inte vattentät, så var försiktig så att du inte sänker den i vatten, även om den har blivit sprutad med vatten och det har varit okej. "

Fitbit Alta HR

Den bästa Fitness Tracker du behöver inte ladda

4 stjärnor, 2 553 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska den här klockan !! Jag skryter om det hela tiden för människor. Vad är bättre än ett fitnessband som berättar för dig tid, har en timer som spårar dina steg, kalorier och miles för den tidsramen, har bakgrundsbelysning, mäter sömnen, är helt vattentät (simma, regn och duschprov - det är perfekt!), och behöver aldrig debiteras ?! Det är det bästa jag har köpt året runt. Jag har haft det i fem månader nu, och jag går aldrig någonstans utan det. Priset är fantastiskt, det faktum att det har ett klockbatteri som håller ett år och kommer med två olika storlekar band (ingen behöver gissa innan du köper!) Förseglade affären för mig. Klockbandet har en låsmekanism, så det är ingen oro om att förlora den. Sidoknappen är lite knepig om du vill synkronisera den till appen, men det tar bara lite övning att räkna ut hur man trycker och håller den för att komma till höger skärm.

När det gäller noggrannhet skulle jag säga att det är ganska nära att vara spot-on. Jag har slitat klockan och bär min telefon med mig medan du är på jobbet och stegeträknarna brukar vara ungefär samma. Jag behöver inte veta exakt hur många steg jag har tagit till det exakta numret, jag ville bara ha det eftersom det ger mig en allmän idé och håller mig motiverad för att nå mitt mål varje dag. Garmin Connect-appen är lätt att navigera, visar all information du kan få veta om din dag och kan synkroniseras med andra appar som My Fitness Plan. Om valet mellan detta och något som en Fitbit skulle jag välja det här tio gånger över! "

Garmin Vívofit 2 Aktivitetsspårare

Den bästa Android Fitness Tracker

Huawei Watch 2 Sport

4, 3 stjärnor, 1 233 recensioner

"Den här klockan erbjuder allt jag letar efter - viktiga mätningar, sportträning, trådlös betalning och alla fantastiska funktioner och förmåner från Android Watch 2.0. Den levereras med en 1, 2-tums skärm gjord med scratch-fri gorillglas. Skärmen är mycket väl upplyst och kan läsas även under direkt solljus och i vinkel. Jag behöver inte heller vara orolig för att fukt eller damm kommer in i klockan. Den inbyggda GPS tillåter aktivitetsspårningsspecifika att registrera plats, avstånd, hastighet etc. under aktiviteter. Det fungerar mycket bra för mig, eftersom jag är cyklist med flera cyklar och behöver inte flytta min cykeldator från en cykel till en annan. Får ge kredit för den långa batterilivslängden. Batteriet varar i gott två dagar under normal användning. Jag rekommenderar också att du hämtar gratis Huawei Health app som fungerar sömlöst med klockan. Appen lägger ut statistiken som samlas in från klockan i realtid, så man kan se alla data i en enda skärm. Man kan också se statistiken konsoliderad dagligen / veckovis / månadsvis / årligen, så att du kan se trenderna under de olika perioderna. Sammantaget rekommenderar jag starkt till alla som vill ha en allsidig välbyggd Android-klocka. "

Den bästa Clip-on Fitness Tracker

Fitbit Zip

4 stjärnor, 9 817 recensioner

"Älska den här lilla killen. Trevligt och litet. Jag bär det personligen bara i min ficka. Verkar vara ganska korrekt i mängden steg. Fungerar bra med Fitbit-appen där du kan hålla reda på dina steg, avstånd, matintag, vikt och mer. Håll tävlingar med andra vänner som har en Fitbit också. Stor motivation för att få dina steg i, rolig liten enhet, och jag älskar storleken. Det gör inte några av de saker som klockorna eller andra större enheter gör, till exempel trappräkning. Men ärligt talat, det är bra med mig. Skulle köpa igen! "

Den bästa Fitness Tracker för Hard-core Fitness Buffs och Triathletes

Garmin Forerunner 935 GPS-enhet

4, 4 stjärnor, 117 recensioner

"Bästa valet på vilket aktivitetsmätverktyg jag har köpt än. Det ersatte tre andra program och enheter, men är mer exakt och pålitligt än någon av de andra. Jag gillar hur jag kan integrera alla mina viktiga mätvärden i en skärm, från matintag till alla aspekter av prestanda till hjärtövervakning till ännu mer. Värt det. Rekommendera det. Jag är en triathlonatrottare som är upptagen med livet, familjen och arbetet, och det här verktyget hjälper mycket. "

Den bästa Fitness Tracker för löpare

Garmin Forerunner 235

4, 2 stjärnor, 1 170 recensioner

"Jag älskar denna klocka. Det är så väldesignat och lätt att använda. Mina vänner och jag alla kommenterar att denna klocka är så mycket bättre än en Apple Watch för någon som övningar. Det håller koll på stegen väldigt bra och spårar min körning mycket exakt och enkelt. Det spårar också miles på mina löparskor och mina sömnmönster. Jag gillar att det också visar mina textmeddelanden på klockans ansikte. Jag kunde gå vidare och på om denna klocka; det är bra. Jag såg att priset sjönk väsentligt sedan jag köpte det. Jag föreslår att du köper ett skärmskydd, som om jag inte hade omslaget jag skulle ha förstört klockan några gånger. "

Den bästa Fitness Tracker för barn

4, 1 stjärnor, 752 recensioner

"Min nästan 4-årige rinner runt huset som en lycklig galning just nu.

och jag är lite avundsjuk att min Fitbit Fitness Tracker inte är lika söt eller lika kul som den här LeapBand. De lilla djuravatarna är bedårande och fitnessutmaningarna är verkligen engagerade för min dotter (med musik, ljudeffekter, jubel etc.). Det verkar också vara mycket olika för dem - några exempel: hoppa över till något gult (och då spelar det musik och skrattar på ditt barn), gör en dum kycklingdans (och då klämmer ljudet till musik), hoppa som en känguru (och då gör det roliga "boing" ljud). Alla utmaningarna är bara cirka 15 sekunder eller så.

Jag är faktiskt förvånad över hur mycket min dotter älskar dem och älskar att tjäna "juveler och höra enheten hejar på henne. På vissa skärmar, när du klickar på stjärnknappen, berättar den tiden - men ger också ett visst kontext ('Det är 9:23.

(gäspljud).

du måste vara sömnig!), så hon lär lite om att prata med tiden. Det är mycket lätt på armen, som jag var orolig för. Jag är nöjd med köpet och skulle ha varit i himlen för att ha haft något som detta som barn. "

LeapFrog LeapBand Activity Tracker