Folkets val

The Best Flannel Sheets på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Vi har täckt de bästa lakan över alla kategorier , liksom de bästa egyptiska bomullslakorna på Amazon, men här nollar vi på de bästa flanellarken, eftersom fallet ligger precis runt hörnet. Under tiden, kolla in de bästa sommarkläderna och lakan - med alla Strats lakan täckning samlas här. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet).

Bäst färgfärg flanellplåtar

Royal Hotel Heavy Soft 100% bomull Flanel Sheets (Queen)

4, 5 stjärnor, 126 recensioner

"Jag är en stor flänsbladsklaff och sover generellt på dem året runt. Dessa är primo flanellskivor. Inte tunna och tunna som jag har haft, men tjock, mjuk och lyxig! Bottenplattan är mycket generöst skuren med elastik på alla fyra sidor och väldigt djupa hörnfickor, så du kämpar inte och försöker böja madrassen för att göra lakan passande. Sammantaget är jag mycket nöjd med detta köp och planerar att köpa några extra uppsättningar. Högt rekommenderad!"

Great Bay Home Extra Mjukt 100% Bomull Flannel Sheet Set (Full)

4, 1 stjärnor, 126 recensioner

"Jag älskar dessa lakan! De är mjuka - inte lika mjuka som flanell eftersom tyget inte är super tjockt som vinterflanel, vilket är perfekt för varmare tider på året - men de är mycket bra, kudden är snygga och långa arket är djupt vilket är underbart eftersom det går bra över min kuddeövermadras. Min röda färg är bara vacker, och jag är verkligen frestad att köpa en annan uppsättning om de någonsin slits ut och de har gått i produktion. Hur som helst, stora lakan! "

Mellanni 100% Cotton Flannel Sheet Set (Queen)

4 stjärnor, 1 159 recensioner

"Ingenting slår under täcken på en kall natt och arken speglar genast din kroppsvärme med inga kylda platser. Flannel Sheets är det enda sättet att gå, och dessa är fantastiska. Stil, färg och textur är fantastiska. Rekommendera denna produkt mycket! "

Bästa tungviktiga flanelplåtar

Pinzon Signature 190-Gram Cotton Tungvätska Flätel Sheet Set (Queen)

4, 7 stjärnor, 4, 072 recensioner

"Dessa Pinzon tungviktiga flanelplattor är de bästa på marknaden! De står upp till flera år av slitage och tvätt och piller aldrig. De är extremt varma och mjuka. Det passade arket passar generellt en 12-tums madrass med mycket minimal krympning. Jag har en femårig uppsättning av dessa lakan som fortfarande är i gott skick.

inte så tjock som de var vid inköpstillfället, men fortfarande väldigt varma och mjuka. Köp dem .

du kommer inte vilja gå ut ur sängen! "

Bare Hem 100% Bomull Sammet Tungvikt Dubbelborstad Flanell Sats (Queen)

4 stjärnor, 233 recensioner

"Jag är så nöjd med dessa lakan! De är precis vad jag hoppades på - mjuk, fluffig, rik färgad och generöst storlek. Det övre arket når ALL upp, när den är inkopplad, och fickorna på det försedda arket är tillräckligt djupa för min Tuft & Needle madrass, och sedan några! Som rekommenderas av andra granskare sprang jag ursprungligen i tvättmaskinen med bara ättika och lite tygmjukmedel. Medan de släckte en god mängd torktumla, anser jag att det är helt normalt för en ny uppsättning flanor, och de är fortfarande underbart tjocka och fluffiga. Dessa är stora - så glada att ha hittat bra flanellark! "

Bäst plaidflanelplåt

Goza Cotton 190 Gram Heavyweight Flannel Sheet Set (Queen)

4, 5 stjärnor, 115 recensioner

"Vi är så nöjda med dessa lakan. De är vackert tjocka och mycket mjuka, och de känner sig mycket dyrare än de faktiskt var. Jag var mycket tvivelaktig om att köpa flanellplattor på nätet, men jag ångrar inte att jag köper dem alls. "

Pinzon 160 Gram Plaid Flannel Sheet Set (Queen)

4, 4 stjärnor, 676 recensioner

"Dessa flanellplattor är definitivt det bästa vi någonsin har sovit på! De är den perfekta vikten och OH så SOFT! De orsakar problem eftersom vi inte vill gå ut ur sängen på morgonen. De pläta arken är en vacker kombination av färger och går perfekt i vårt marin sovrum. Jag önskar bara att vi kunde sova på dem hela året! Bra köp och kommer definitivt att köpa mer av dessa. "

Bäst tryckta flanellblad

Eddie Bauer Dog Friends Flanel Sheet Set (Queen)

4, 6 stjärnor, 109 recensioner

"Jag har haft mina ögon på dessa lakan under den längsta tiden, och jag gick äntligen och köpte dem. De är så söta!! Jag älskar färgen, som verkar vara lite ljusare personligen än i bilden, men jag bryr mig inte om det. De var inte så mjuka som jag trodde, men när jag tvättat dem, är de definitivt mysiga. Kvaliteten på dessa lakan är utmärkt, eftersom vissa flanellplattor är slitna efter att ha tvättat mycket över tiden, men dessa verkar inte som om de kommer att vara alls alls. Ett bra och värdefullt köp !! "

Pointehaven Heavy Weight Snow Flakes Tryckt Flannel Cotton Sheet Set (Queen)

4, 5 stjärnor, 607 recensioner

"De bästa lakan jag någonsin har haft! Jag har redan tvättat dem och sovit på dem. Varm som toast hela natten. Lakan är riklig i storlek och mycket lång längd på det övre arket. Kuddstrumporna var riktigt stora för standard. Jag planerar att beställa en annan uppsättning! Jag skulle rekommendera arket som är inställt på alla som vill vara varma! "

Laura Ashley Flannel Sheet Set i Audrey Pink (Queen)

4, 3 stjärnor, 114 recensioner

"Först och främst tvättade jag dem innan de användes. Ett ton lint som samlades i torktumlaren, men arken kom ut så mjuka. De är så varma, jag behövde inte min filt. Jag älskar de rosa blommorna på krämbakgrunden.

mycket klassiskt och tidlöst mönster. Det här är de typer av lakan du kan lämna ner, verkar de kommer att vara i åratal. "

Bästa alternativa flanellplåtar

Thermee Micro Flannel Shavel Hem Produkter Birch Sheet Set (Queen)

4.4 stjärnor, 882 recensioner

"Det här är den tredje uppsättningen Shavel flanellplåtar jag har köpt. Händerna ner de mjukaste, mest bekväma lakan jag någonsin har sovit. Genom åren har jag spenderat en oerhört stor summa pengar på olika typer av lakan från superhigh-count egyptisk bomull, silke, satin, bomullsflanel. Ingenting kommer nära. Dessa är Micro Flannel och 100 procent polyester, men de känns som den mjukaste bomullen. Efter två års konstant användning har dessa lakan ännu att pilla, dra, riva eller riva. De är anmärkningsvärt elastiska. De är inte varma på sommaren, men i kombination med en tjock filt gör du en perfekt följeslagare på vintern. Det finns många olika färger och stilar att välja mellan. För pengarna kan du inte gå fel. "