Folkets val

De bästa panelerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om köksknivar , skärbrädor och slaktblock , stekknivar , köksknivar och bestick , och även de bästa inredningsartiklarna för matsalar , här runda vi upp de bästa bestick och silvervaror som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa 18/10 Stainless Steel Silver Set för 4 personer

Sagler 20-bitars bestick

4, 7 stjärnor, 411 recensioner

"Jag har letat efter en uppsättning av denna storhet ett tag, och ingen har levt upp till mina förväntningar, precis som Saglers set här. Köksredskapen är tjocka och robusta, med en fin, kvalitetsvikt för dem. Jag tror inte att jag någonsin kommer att titta på mina gamla redskap med samma stolthet som jag ser på dem nu.

De är tjocka ändå lätta, gjorda av ett rostfritt stål av hög kvalitet. Jag älskar utseendet på dessa redskap, de är enkla och så eleganta. Jag hade ett fancy middagdatum med min chef och hennes man, och de höll på att nämna hur de bara älskade min "silver". Jag kan inte ens börja diskutera min fullständiga kärlek till den här uppsättningen. "

Den bästa minimalistiska porslinsset för 4 personer

WMF 20-Piece Miami Flatware Set

4, 4 stjärnor, 171 recensioner

"Detta är en utmärkt bestick-set. Alla kanter är mycket släta, och varje del känns välbalanserad och snygg att hålla. De är överraskande lätta, men inte på ett billigt sätt. De är diskmaskin-säkra och håller en strålande glans när de är rena. Jag är väldigt glad med den här uppsättningen och skulle definitivt köpa dem igen. "

Den bästa Bamboo-Handle Porslinsset för 4 personer

Hampton Forge, bambu, 20 styck godis

4, 6 stjärnor, 190 recensioner

"Jag har letat och letat efter lite fint bambu bestick som inte hade trä på handtaget. Jag blev förvånad över vikten av denna uppsättning. Det är robust men inte skrymmande eller tungt. Det är väldigt attraktivt och jag tycker att det är ganska imponerande. Jag är så glad att jag ska köpa ytterligare två uppsättningar. Jag älskar skedarna eftersom de är trevliga och stora och knivarna är lämpliga för nästan vad som helst. Jag hade inte förväntat så fin kvalitet med så lågt pris. "

Best Twisted-Handle Flatware Set för 4 personer

Gourmetinställningar Silver Tear 20-Piece Flatware Set

4, 3 stjärnor, 138 recensioner

"Så annorlunda och så vacker! Jag får komplimanger varje gång vi har ett företag över till middag. De har mycket fin vikt för dem, som berättar att de är av hög kvalitet. Jag har redan köpt tre uppsättningar! Kärlek, älska dem! Skulle rekommendera. Värt vartenda öre. "

Den bästa färgglada porslinskivan för 4 personer

Ginkgo International Le Prix 20-bitars rostfritt stål bestick plats inställning, Mimosa Yellow

4, 4 stjärnor, 199 recensioner

"Jag älskar denna bestick. Jag köpte den för färgen [och] hoppet [d] att vikten skulle vara tillräcklig. Jag ville inte att de skulle känna sig för lätta och billiga och "plasticky". De är bra. Vikten känns väsentlig. Inte som billig "college" bestick. Jag älskar dem så mycket, jag köpte en annan uppsättning. "

Den bästa köksredskapet för 4 personer under $ 25

LIANYU 20-Piece Silverware bestick bestick

4, 6 stjärnor, 539 recensioner

"Denna set är perfekt för vårt hushåll av två. Vi lever helt enkelt och den här uppsättningen passar med den avslappnade atmosfär vi har. De enskilda bitarna är medelviktiga, tillräckligt tunga i handen, att de inte känner sig billiga, men inte besvärliga. Storlekarna är ganska användbara. Den stora skedan är ganska stor och jag tycker att den är användbar när man lägger till ingredienser under matlagning eller när jag övertygar mig själv är det friskt om jag bara äter bara en (om än jätte) skop jordnötssmör direkt från burken. Jag blev förvånad över att knivarna är skarpa nog att enkelt skära genom kött. Jag släckte att köpa en uppsättning stek knivar för nu efter att ha upplevt prestanda för denna uppsättning. Service för fyra är perfekt för två måttligt latiga människor som inte gillar att göra disk efter varje enskild måltid. Jag har haft uppsättningen i ungefär en månad, och jag ser inga tecken på slitage. Sammantaget är jag mycket nöjd med den här uppsättningen, och jag tvivlar på att ett bättre värde kan hittas! "

Den bästa etsade städesplattformen i rostfritt stål för 4 personer under $ 15

Utopia Kitchen 20 Piece Rostfritt Stål Flatware Set

4, 4 stjärnor, 473 recensioner

"Jag har en familj på fem, med gäster över ofta, och bestick är normalt inte något som är prisvärt, åtminstone inte för bra bestick. Denna uppsättning var inte bara en hel del, men det ser också fantastiskt ut och har kvaliteten och vikten av alla högdolluppsättningar du kan hitta i en exklusiv butik. Vi älskade det så mycket, vi beställde fyra uppsättningar! "

Den bästa 18/10 besticket för 8 personer

Bruntmor, ALBA Silverware Royal 45 Piece bestick bestick

4, 6 stjärnor, 308 recensioner

"Bra produkt. Enkel och robust. Älska den oklara stilen. De är tjocka, och jag kan föreställa mig att de används i en Jamie Oliver restaurang, som är den estetiska jag sköt för. Jag föreställer mig att äta bifffett och rosta och herdens paj med dem.

De är som det klassiska silver besticket som mina föräldrar fick för sitt bröllop, förutom att de är rostfria och jag kan lägga dem i diskmaskinen. Kort sagt, jag älskar dem. "

Den bästa Oneida Stainless Steel-besticket för 8 personer

Oneida Mooncrest 45-bitars bestick

4, 5 stjärnor, 681 recensioner

"Jag älskar absolut denna uppsättning. Varje bit är underbar. De är alla solida, tunga och mycket enkelt utformade, vilket tilltalar min känsla av stil och hygien. Det finns inte delikat scrollwork för att fånga mat och bakterier. De tvättar mycket bra antingen med hand eller i diskmaskinen.

Åh, och de bitar jag fått är mer polerade än de verkar i bilderna. Jag väntade mig lite mer matt, men de är fortfarande väldigt trevliga.

Jag skulle rekommendera den här produkten till någon annan. Jag är väldigt nöjd med dem. Ett par av mina vänner har kallat dem "enkla och eleganta" och gissade att de var dubbelt så dyra som de verkligen var. Om imponera gäster är något du gillar att göra, skulle jag rekommendera dem dubbelt. "

Den bästa pensel-guldplattformen för 8 personer

Oneida Moda Lux 45-bitars bestick

4, 7 stjärnor, 143 recensioner

"Jag kan inte tro att jag tvekade att köpa den här vackra uppsättningen! Det är definitivt en kvalitetsprodukt från Oneida. Silvervaran är gjord av 18/10 rostfritt, har en vacker glänsande yta och är väldigt tung. Jag älskar smala gafflarna - de har en bra känsla för dem och är ett nöje att äta med. Kniven är samma sätt - har precis rätt "heft" att det känns bra i handen och balanseras till perfektion. Skedarna är också långa och smala och lätta att äta med. Servisbitarna (fem av dem) fullbordar verkligen uppsättningen, och serveringsskeden är riktigt stora! Jag älskar dem alla - Jag har haft en uppsättning av liknande kvalitet från Oneida under de senaste 15 åren, och förutom några repor från användningen ser de fortfarande bra ut. Jag hade inte tillräckligt med bitar vid vissa tillfällen, men nu gör jag det! Modasatsen är en vacker klassisk form och lägger till lite klass för varje typ av platsinställning. "

Den bästa rostfritt stål besticket för 12 personer

Lenox 65-Piece French Perle Flatware Set

4.9 stjärnor, 192 recensioner

"Den här bordsskivan är elegant nog att underhålla royalty. Vikten i handen känns perfekt. Jag skulle ha förväntat mig att betala mycket mer för denna kvalitet. Det håller en vacker glans. Storleken på bitarna är exceptionella, inte de minuscule storlekarna av typiska bestick. Du kan använda den för vardagliga middagar eller för mer formella tillfällen. Du kommer definitivt inte att bli besviken i detta köp. Jag älskar det! Bonuspjäserna är också perfekta. "

Den bästa rostfria stålplattformen med guldaccenter för 12 personer

Mikasa 5119760 Regent Bead Gold 65-bitars rostfritt stål Flatware Set

4, 6 stjärnor, 300 recensioner

"Stor vikt, fin finish och design. Guldet är en vacker, mjuk ton - inte brassig. Köpte den här uppsättningen för att ersätta en guldkvalitet av guldkvalitet av äldre kvalitet från min mormor som jag har använt på semestern och sådant. Jag är så glad att jag kan överväga att köpa setet utan guldakentren för att ersätta vår vardag. "

Den bästa rostfria stålstamlagret besticket för 12 personer

Wallace 5030397 Continental Hammered 78-Piece 18/10 Rostfritt Stål bestick

4, 3 stjärnor, 119 recensioner

"Detta är min andra uppsättning Wallace bestick. Den första jag köpte för nästan tio år sedan, och genom att barnen tog gafflar och skedar ut ur huset till lunch, hade jag så småningom knappt lämnat. Ungar. Efter ombyggnad av mitt kök var det dags för en ny uppsättning. Jag tittade på massor av olika uppsättningar, men så småningom bestämde mig för att jag verkligen gillade den här uppsättningen bestick. Det hamrade utseendet är mycket bra gjort. Bitarens viktbalans är solid och inte lätt. De mår bra i din hand och gör jobbet vackert. Jag skulle definitivt rekommendera den här uppsättningen till någon som letar efter en fin uppsättning dagliga bestick som känner sig tung i din hand och det kommer att vara i åratal.

så länge dina barn inte tar ut dem ur huset! "

Den bästa kopparplattformen för 12 personer

Artaste 56891 Regn 18/10 Rostfritt stål Flatware 36-Piece Set, Antik Koppar Färdig

4, 4 stjärnor, 204 recensioner

"Ägda dessa i ungefär ett år nu. Jag älskar dem. Det är en sådan skillnad i vikt och hantering med denna bestick. Knivarna skär fortfarande utmärkt. Det har inte skett någon patina på dessa. De är fortfarande lika glänsande ur diskmaskinen som när jag köpte dem. Och priset för vad du får? Fantastisk!"

Den bästa JA Henckels besticket för 12 personer

JA Henckels International 65-Piece Alcea Flatware Set

4, 3 stjärnor, 168 recensioner

"Jag älskar denna bestick-set! .

Storleken och vikten av varje stycke verkar perfekt - inte för tung, men med något bra ämne för det. Och middagsskedet har redan passerat testet "Glassscooping" utan att böja, vilket jag anser vara viktigt för en sked! Jag älskar att det finns 12 av varje bit, bra för min familj med fyra barn eller för när gästerna är här. Designen är enkel, elegant och slät, och spegeln är vacker. Jag förväntar mig att vi kommer att använda dessa under de närmaste 15 åren, så länge som barnen inte hjälper dessa skedar att "försvinna". Du kommer inte att bli besviken av den här kedjan! "

The Best Matte Black Plattor för 4 personer

Acnusik Svart Matte Silverware Set, 20 Styck Stainless Steel Flatware

4, 9 stjärnor, 134 recensioner

"Denna set är perfekt för vårt hushåll av två. Vi lever helt enkelt och det passar den avslappnade atmosfär vi har. De enskilda bitarna är medelviktiga, tillräckligt tunga i handen, att de inte känner sig billiga men inte besvärliga. Storlekarna är ganska användbara. Den stora skedan är ganska stor och jag tycker att den är användbar när man lägger till ingredienser under matlagning eller när jag övertygar mig själv är det friskt om jag bara äter bara en (om än jätte) skop jordnötssmör direkt från burken. Jag blev förvånad över att knivarna är skarpa nog att enkelt skära genom kött. Jag släckte att köpa en uppsättning stek knivar för nu efter att ha upplevt prestanda för denna uppsättning. Service för fyra är perfekt för två måttligt latiga människor som inte gillar att göra disk efter varje enskild måltid. Jag har haft uppsättningen i ungefär en månad, och jag ser inga tecken på slitage. "