Folkets val

De bästa matlagringsbehållarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om emaljskålar som håller frukt färskt för längre och snygga bento-lådor för skol- och arbetspaket , har vi gått djupt här på de bästa matförvaringsbehållarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande matlagringsbehållare

Rubbermaid Easy Find Lids Matlagringsbehållare, 42-bitars set

4.6 stjärnor, 10 506 recensioner

"Jag älskar alla de olika storlekarna, eftersom jag alltid kan hitta rätt behållare för att passa mina rester, och de passar också i kylskåpet väl. De verkar vara av god kvalitet, eftersom de kan springa genom en vanlig diskmaskin utan att kränga och smälter inte i mikrovågsugnen. "

Bäst förpackningsbar förvaringsbehållare

Rubbermaid LunchBox Sandwich Kit Matförvaringsbehållare

4, 3 stjärnor, 1 403 recensioner

"Dessa är bara för söta! Jag älskar att de är BPA-fri och diskmaskin- och mikrovågssäker. Jag har använt dem för mina arbetsluncher i ett par månader. Jag älskar ispaketet som följer med det. Allt staplar så snyggt! Jag använder den större behållaren för antingen en smörgås, en wrap (halverad), en sallad eller rester. Det är bara rätt storlek. Den större behållaren är vanligtvis för frukt, och de två mindre är för morötter, eller körsbärstomater och hummusdopp eller jordnötssmör. Det enda jag behöver lägga till i min matlåda är en lås- och låsbehållare för min salladsdressing, eftersom de inte är läckagefria. Om jag tar soppa, eller något likvida, kommer jag att använda en annan behållare. "

Bästa förvaringsbehållare för frukt och produkter

Rubbermaid FreshWorks Producera Saver Food Storage Containers, Set of 2

4.4 stjärnor, 1.330 recensioner

"Jag önskar att jag skulle ha fått dessa tidigare. Jag är vegetarian, så jag äter mycket råvaror, och nyligen har min man börjat äta friskare, så vi äter ännu mer. Jag köpte jordgubbar till mina barn, och sedan glömde jag dem. Jag hittade dem i baksidan av kylskåpet nästan två veckor senare, och de var fortfarande bra. Det håller björnbär under en riktigt lång tid. Sallat (tvättat och skuren, jämnt) har varit nära tre veckor. Det verkliga miraklet är hur länge det håller kucchini. Zucchini börjar bli mjukt i den skarpa lådan efter bara några dagar. Återigen har dessa mirakelbehållare hållit den färska i nästan två veckor nu. Jag har hållit skära sallad, skära kål, blomkål, broccoli, gurkor, zucchini, skivad paprika, jordgubbar, björnbär, skära jícama och morötter i dessa behållare. Jag har haft fantastiska resultat med dem alla. Jag älskade dessa så mycket, jag beställde denna andra uppsättning på Amazon. Om jag hade mer utrymme i mitt kylskåp skulle jag få mer. "

Bäst glasögonbehållare

2-glasmatsprepbehållare 8-bitarsats

4, 4 stjärnor, 159 recensioner

"Jag älskar dessa behållare; de läcker inte. Jag har använt den i ugnen, frysen och mikrovågsugnen. Bra att ta på jobbet, för att jag bara sköljer det på jobbet och slänger det i diskmaskinen när jag kommer hem. De är stapelbara, men de häcker inte helt in i varandra, så de tar upp mer utrymme än mina plastcontainrar gjorde, men jag känner mig som det är ett litet pris att betala, eftersom de är bättre på alla andra sätt. Jag gillar att de har två fack och maten blandar inte. Det enda är att jag inte håller plastlocken i mikrovågsugnen eller lägger dem i diskmaskinen, jag är säker på att de skulle vara bra, men jag ville bara inte chocka upp det. "

Bästa tunga livsmedelsförvaringsbehållaren som bara inte kommer att fläcka

Rubbermaid Premier Food Storage Containers, 12-Piece Set

4, 6 stjärnor, 587 recensioner

"Bra, stark Tupperware. Ser verkligen ren och klar, och min har inte färgat. Jag har lagrat spagetti i dem och andra slumpmässiga livsmedel, kastade dem i diskmaskinen, och jag har inte märkt några fläckar eller missfärgningar. Har använt dem i ungefär fyra till fem månader nu. Jag kan få en annan uppsättning eftersom jag verkligen gillar dessa mycket. "

Bäst stapling av matförvaringsbehållare

Popit Little Big Box Mat Plastcontainerset, 8 Pack

4, 6 stjärnor, 1 129 recensioner

"Dessa är fantastiska! Ännu mer, därför att de stack sig inuti varandra, som ryska nestande dockor. Det är bra för platsbesparande, vilket var en stor fråga vi hade med vår gamla Tupperware. Det gjorde en trevlig överraskning! Mitt enda "klagomål" är att jag önskar att de var lite större i sin övergripande storlek, men det är en mindre fråga. Om något gör det här, måste jag fokusera på hur mycket jag lagar mat och hjälper till att hålla kvar rester på ett rimligt sätt. "

Bäst hopfällbar matförvaringsbehållare

Tunna behållare Fällbara behållare, uppsättning med 4

4, 1 stjärnor, 148 recensioner

"Vi köpte dessa till våra RV. Jag älskar dem! Sann rymdbesparare, men ändå hållbar. Luckorna kläms fast utan att läcka. Perfekt för RVs och kylare. De ger precis nog i kylaren att det fungerar bra med is (och öl). Behöver köpa en annan uppsättning! "

Bästa matlagringsbehållare för att organisera ditt skafferi och bänkskivor

Royal Air-tight Food Storage Container Set, 5-Piece Set

4, 4 stjärnor, 333 recensioner

"Älska den här uppsättningen! Det är ganska nog att sätta på min bänkskivor och håller mina ofta använda matartiklar nära till hands. ULTIMATE-testet: Efter att jag inte hittade några produkter där ute för att hålla mitt brunt socker från klumpning och härdning placerar jag det i en av de medellånga behållarna. Det är mjukt och friskt! Jag rekommenderar starkt dessa behållare. De är vackra, praktiska och de arbetar! Ett plus."

Bäst uppsättning matlagringsskålar

Tupperware Wonderlier Bowl Set i 3 nya färger

4, 6 stjärnor, 182 recensioner

"Jag älskar Tupperware's Wonderlier Bowls. De är den perfekta storleken för medelstora batcher av potatisallad eller coleslaw, kastad sallad, fruktsallad, eller någon sidrätter som kräver kylning. Jag älskar också de vätsketäta tätningarna på locken. Om de springer över i isbröstet under transporten, suger ingenting ut. Färgerna är också bra! "

Bästa matlagringsbehållare som de som används vid kinesiska restauranger

LIFT-certifierad BPA-fri återanvändbar mikrovågsugn förberedande behållare med lock, 28-uns, 7-pack

4, 3 stjärnor, 4 651 recensioner

"Behållarstorleken är mycket lik den version du får när du beställer kinesisk mat. Också som de finns det inga områden att skilja din mat, så var medveten om det innan du köpte det. I annat fall är inga läckor, fast tätning på lock, universallock och behållare lika stora, vilket är utmärkt för matberedare. Jag rekommenderar starkt dessa för alla som vill ha mikrovågsugn, BPA-fri och diskmaskin-säkra matförvaringsbehållare. "

Bästa sopplagringsbehållare

Paksh Novelty Medium matbehållare med lock, Set of 36

4, 7 stjärnor, 1 186 recensioner

"Dessa är perfekta för soppa; de läcker inte ens lite. Jag är inte säker på hur länge de kommer att vara, men det finns många av dem, och de har hållit upp även när jag mikrovågsugnar dem. Jag trodde inte att de skulle, men jag använder inte mikrovågsugn i mer än ett par minuter. Locket är inte så svårt att ta bort. Du kan bara inte förvänta dig att dra den rakt ut, du måste dra upp runt locket. Det är värt det eftersom det verkligen läcker inte riktigt. Jag har även fryst soppa i dessa, inga problem. "