Folkets val

De bästa frysarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt de bästa mini-kylskåp , här täcker vi de bästa upprätt- och bröstfrysarna, som ses på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa bröstfrysare

Danby 7.2 Cubic Feet Bröstfrysare

4, 2 stjärnor, 455 recensioner

"Den här mäktiga och överraskande rymliga frysaren har varit en spelväxlare för oss. Vi har haft denna frys i mer än sex månader nu före de krävande semestern när vi alltid behöver extra frysutrymme. Vi blev förvånade över hur mycket den här frysen rymmer, hur lätt det var att installera - koppla bara in det till ett "vanligt" uttag i vår något "äldre" källare, och det var klart att gå. Nu vet vi inte hur vi någonsin levt utan det och undrar vad som tog oss så länge. Denna enhet är också tyst, som trots att den är bortgjuten, är inte en dålig sak när vi går ner för tvätt och andra ärenden. Vi hoppas att det fortsätter att vara lika pålitligt och effektivt som det är just nu, och är så nöjda med det stora priset och den stora skillnaden det görs för oss. "

Midea 7, 0 Cubic Feet Single Door Bröstfrysare

3, 9 stjärnor, 654 recensioner

"Jag älskar absolut min nya frysare !!! Och prata om tyst.

Jag var på väg att bli panik när jag inte hörde det springa, och jag kom faktiskt ner på golvet och lade mitt öra upp till det för att jag inte hörde det alls och hörde det fortfarande inte springa då. Jag började det på högt när jag först fyllde upp det och väggarna blev frostat ganska snabbt. Nästa dag skär jag ner till kanske en fjärdedel av vägen och allt håller sig helt fryst. Åh, och låt mig berätta om sälen, det är fantastiskt. Det är faktiskt för bra. När du får något ut av det och stänger dörren, kommer du inte att kunna öppna den igen om kanske tio minuter. Vi är helt nöjda med det och priset var fantastiskt också. Jag kommer definitivt att rekommendera denna säljare till alla våra sociala medier-vänner också !!!! "

Haier 5.0 Cubic Feet Bröstfrysare

4, 3 stjärnor, 147 recensioner

"Denna frys är perfekt för en familj på en eller två. Det har alla extrafunktioner, och hittills har jag inte tvingat det att tina eller se några tecken på att isen ackumuleras alls, ingen alls. Det var min oro, men jag är glad att jag köpte den. Jag köpte extra korgar för att gå in och det fungerar bra när man skiljer maten. Jag rekommenderar det. Det tar inte heller mycket utrymme. "

Bästa upprättfrysare

Danby 8.5 Cubic Feet Stående Frys

4, 2 stjärnor, 455 recensioner

"Mycket nöjd med min nya frys! Ingen skrapa eller dugg hittades. Mycket lätt att komma ur förpackningen och mycket lätt att jämföra och sätta upp. Perfekt process hela vägen! Det är nu nästan fullt av yummies! Frysen över kylskåpet var bara inte klippa det! Jag kan nu laga alla slags godsaker och inte behöva oroa mig för att kasta överskott. Älskar min nya frysare! "

Midea 3, 0 Cubic Fee Compact Single Reversible Dörr upprätt Frys

4, 2 stjärnor, 460 recensioner

"Frysen är stor. Det fungerade super snabbt och frös fast alla saker jag laddade in den den följande morgonen. Några av dessa var behållare av gryta som var fortfarande varma när jag sätter in dem. Fryset är NOISELESS utom för kursen för kompressorns humör. Dörren förseglar tätt, vilket framgår av ljudet som stängde det efter att ha fått något ut. Du vet att den är förseglad och liten förlust av "kall". En underbar frys! När det gäller storleken, föreställ dig en stor toppmonterad frys som finns på ett kylskåp, vänt bara åt sidan! (Eller upprätt!) "

Whynter 3, 0 Cubic Feet Energy Star upprätt frys med lås

4 stjärnor, 180 recensioner

"Fantastisk liten frys. Det ligger i min RV precis bredvid TV: n. Så tyst var jag inte säker på att det fungerade; Jag tycker att nyckeln är att jämföra det mycket bra. Dörrbrytaren är lätt, det är mycket lite frostuppbyggnad och det använder mycket lite el. Jag har den på en 15-amp krets med mitt hela underhållningscenter och det har inte tripped avbrytaren även när jag kopplar vakuumet i samma krets. Håller mycket mer än du kanske tror och behöver inte sparka mycket ofta när temperaturen sätter sig. Jag tror att jag har ungefär två hela rådjur där. "

Whynter 2.1 Cubic Feet Energy Star upprätt Frys

4 stjärnor, 180 recensioner

"Bli inte lurad av den lilla storleken. Denna frys kan hålla mycket. Jag använder den för att lagra det som inte passar i min vanliga frys, och på semestertider har det gjort skillnaden mellan "Kan inte passa någonting!" och "Ta ett djupt andetag, jag kan lagra alla mina frysta saker." Den har några djupa hyllor. Jag använder den med Anti-Frost Frys Mat, och jag behöver bara tina det sällan, som när något stod ut och vi insåg inte att dörren inte stängde på grund av det. Det håller allt fryst snyggt. "

Whynter 1.1 Cubic Feet Energy Star upprätt frys med lås

4, 1 stjärnor, 117 recensioner

"Som lastbilschaufför är det verkligen deprimerande att antingen använda en termoelektrisk kylare som håller maten 40 grader under temperaturen i det omgivande området. Det betyder att insidan temp kan och kommer att fluktuera dramatiskt, beroende på hur varm min cab är. Kylare fyllda med is hamnar som kylare fyllda med vatten och vattenloggad mat. Därför köpte jag den här frysen. PERFEKT STORLEK FÖR NÅGON FÖDSTÄLLNINGSSTORLEK FÖRPACKNINGAR AV KÖTT; sex till åtta flaskor vatten som, när de är frusna, ersätter is som bara smälter och måste dumpas ut; OCH för första gången i min trucking karriär, ICE CREAM! Frysan fungerar WONDERFULLY, tar upp minimalt utrymme och har gjort mig lyckligare än ett högt lufthorn! "

Bäst konvertibel kylfrysare

EdgeStar 1, 1 kubisk fot Convertible kylskåp eller frys med lås

4, 3 stjärnor, 172 recensioner

"Det är precis som lovat: En mini-kylskåp som du kan göra till en frys genom att vrida vredet. Skivan är inuti, så ingen av de dumma kontroller på baksidan som några av de andra enheterna på marknaden. Har en reversibel dörr och den är låsbar. Arbetade bra när jag behövde is en skada och jag kunde frysa de kalla förpackningarna under de 48 timmarna som behövs. Därefter vände jag bara tillbaka till ett kylskåp för normal användning. Om du ska ha en minikylskåp, varför få inte möjlighet att använda den som en frys när det behövs? "