gåvor de kanske vill ha

De bästa gåvorna för början, avancerade och maratonlöpare

Anonim

Löpare kan vara picky om sina redskap och med rätta, så min favorit Gu-smak kan göra dig sjuk, och dina snygga sneakers kan lämna mig med shin splinter. Det gör dem verkar svåra att handla för, men så länge du undviker ultramoderna saker som näring, är det möjligt att ge löpare i ditt livs gåvor de kommer att älska. Baserat på mina egna favoriter, plus en informell undersökning av nio vänner som driver allt från 5K till maraton, har jag minskat de bästa gåvorna för löpare av alla erfarenhetsnivåer, från nya löpare som tar itu med sina första mil till speedsters som samlar åldersgrupp priser.

För nya löpare

Feetures High Performance Ultra Light No Show Tab 3-Pack

Nya löpare investerar ofta inte i fuktsugande strumpor av syntet eller ull och löper i sina gamla bomullsstrumpor. En våt bomullssocka som gnuggar mot foten kan orsaka smärtsamma blåsor som kan stoppa nya löpare i spåren. Dessa tunna och andningsbara strumpor från Feetures håller fötterna torra och en hälflik skyddar mot irritation från skoens baksida. För löpare som hämtar vanan, bör en tre-pack få dem genom en vecka att springa utan att göra tvätt.

Yurbuds Inspire 200 Noise Isolating Ear Ear Headphones

Lyssna på musik eller podcast kan vara enormt motiverande för löpare som behöver distrahera från den långa vägen framåt. Medan trådlösa Bluetooth-hörlurar eliminerar några irriterande sladdar, föredrar jag faktiskt gamla skolhögtalare eftersom de aldrig behöver ladda. Om RapCaviar är det enda som får löparen i ditt liv genom sina dagliga mil, vill du inte ha dem fast med ett par döda hörlurar. Yurbuds sticker i svettiga öron, och min har varit i åratal.

Bose SoundSport trådlösa hörlurar

Å andra sidan, om den senaste tekniken får en ny löpare, testade författaren Jake Swearingen sex olika träningshörlurar, och detta Bose-par kom ut på toppen. Fem timmar batterilivslängd kommer att driva dem genom ett par körningar före en laddning. Dessa skulle också vara en solid uppgradering för en löpare med underordnade trådlösa hörlurar, som min vän som nyligen avslutat sin första maraton: "Att inte ha dessa ledningar överallt är så fritt, men mitt par är skrymmande och stannar inte bra när Jag blir väldigt svettig, och det är så irriterande att behöva justera dem varje steg. "

Garmin Forerunner 35 GPS Running Watch

När dina miles börjar ackumuleras och dina körningar blir längre, är det spännande att spåra dina framsteg med en GPS-klocka. Att få ett Garmin - namnet är synonymt med löpande klocka i vissa kretsar - kan vara en gång för passage för löpare som markerar deras övergång till fullblåsta dataobsatta körneder. Denna entrémodell övervakar hastighet, tid och avstånd och fungerar som en daglig aktivitetsspårare när du inte kör. En vän som kör två till tre gånger per vecka sa, "Jag har använt Nike + Run-appen, och även om den visar kilometertal, verkar det inte alltid vara korrekt eftersom det inte finns någon karta som visar var jag Jag har faktiskt kört. Garmin skulle göra spårningen min körsträcka mer exakt. "

Tribe Vattentålig Cell Phone Armband

Goda gåvor för nya löpare tar upp bekymmer som kan hålla dem på soffan och utanför vägen. Vi har rört på blåsor och tristess, och detta armband svarar en annan vanlig fråga: Var lägger jag mina saker ?! Jag sprang i flera år med ett väldigt enkelt Nike-armband - som jag inte ens kan länka till eftersom det är från ca 2008 och långt avbrutet - men det här tjänar samma syfte, vilket ger löpare ett ställe att stash en telefon och nycklar.

För veteranlöpare

På Point Sports Care Sports Massage

Löpare pundar trottoaren flera gånger i veckan vet allt om värkande muskler. En bra rubdown av en pro lindrar smärta genom att lossa muskelfibrer och öka cirkulationen. Bland mina springande vänner var massage de mest önskade för gåvor händer ner. En runner jag pratade med sa att hon skulle älska "ett presentkort för att få en bra massage, någonstans vet de verkligen hur man ska behandla idrottare eller någonstans, det är verkligen svettigt och värt att splurge efter en stor race." På On Point Sports Care i New York, massage terapeuten är idrottare själva som förstår de unika behoven hos löpare.

Zeel Massage på efterfrågan

Eller du kan skämma bort din löpare med en hemma-massage från Zeel. De finns för närvarande i mer än 85 storstadsområden över hela landet. Perfekt för löpare vars ben inte kommer att bära dem en tum mer.

Hyperice Vyper 2.0 High Intensity Vibrerande Fitness Roller

Om de är upptagna att springa för att ta sig tid för en massage, kommer denna vibrerande skumrulle att dyka in i ömma muskler i hemmet. Det finns tre hastighetsinställningar för styrning av vibrationsintensiteten. Jag har provat en på en sjukgymnastik och aldrig gått över den första nivån - så det är en bra chans att det blir en favorit hos hardkärnare som hittar traditionella skumrullar för mjuka.

Injinji Run Lightweight No Show 3-Pack

Även långvariga löpare kan inte motstå nya strumpor, speciellt om de har särskilda problem som blåsor mellan tårna. En vän av mig med den här frågan sa, "Injinji strumpor var spelbyte för mig. De hjälper mig att hålla mig blisterfri på mina körningar och kommer i alla olika blandningar, tjocklekar och till och med några roliga färger. "Detta färgstarka" elektriska spektrum "tre-pack är definitivt kul.

Daniels Running Formula av Jack Daniels

Snabba löpare, eller någon som vill skjuta några sekunder av sin tid, kommer att uppskatta de vetenskapliga träningsplanerna från expert coach Jack Daniels. Med hjälp av tabellerna i boken kan löpare upptäcka sitt "VDOT" -värde - ett mått på fitness utvecklad av Daniels - att sätta klara mål för framtida raser, utveckla en veckovis träningsplan och bestämma sina ideala träningshastigheter.

För maratonlöpare

Personlig New York City Marathon Map Print

Dessa minimalistiska kursutskrifter, anpassade med löparens tid och tävlingsnummer, är ett underdrivet sätt för marathoners att visa upp sina prestationer. De är tillgängliga för populära raser, inklusive Boston och London, och ser bättre ut hängande på väggen än en tattered bib.

TriggerPoint Grid X Foam Roller

Så smärtsamt som det kan vara ibland, regelbundet skumrullning borde vara ett faktum för alla som tränar för maraton. Valsade muskler mår bättre på dagliga körningar, och att bli vana kan förhindra mer allvarliga överanvändningsskador. Flera löpare önskade för ett TriggerPoint med namn, inklusive en tidigare kollegial löpare som sa att det var "fantastiskt för att utrota några värk och smärtor". Grid X-modellen är extra fast för rullning av hela kroppen.

TriggerPoint Skum Massage Ball

Mer obekvämt, denna lilla men kraftfulla boll ger muskelavlastning vart du än är. Att sitta med en underhårig glute eller hamstring är ett bra sätt att klämma i någon återhämtningstid på jobbet. Det känns också utmärkt att rulla under din fot.

Zojirushi Stainless Mug

Förutom att du har ont, har maratonutbildning också en tendens att göra dig ständigt uttorkad. Zojirushi gör vår favoritvattenflaska som kan hålla vatten kall hela dagen. Elegant och strömlinjeformad, det kommer att se bättre ut på en löparens skrivbord än en vanlig plastflaska.

För löpare som har allt

Air Relax Sequential Compression Device

Oftast finns det bara i sjukhusens kontor, luftkompressionsskor ökar återhämtningen genom att lindra inflammation, förbättra cirkulationen och sänka svullnad i musklerna. Eller som en av mina löpande kompisar sa: "Det kommer att pressa smärtan rätt ut ur dig." Detta skulle vara ett imponerande tillskott till alla löpareens återhämtningsarsenal.

Garmin Fenix ​​5S Safir

De har förmodligen redan en klocka, men har de en klocka med inbyggd kompass och höjdmätare som mäter kadens och mjölkgräns och förutsäger tiderna för tävling? Vad sägs om en som också kommer att ge data om simning, cykling, golf och vandring? Eller en med en slank "Champagne" metall band? Antagligen inte.