gåvor de kanske vill ha

De bästa gåvorna för hundägare, enligt groomers, tränare och andra hundägare

Anonim

Det finns två typer av människor i denna värld: hund älskare som är så kär i sina fyrbenta vänner att de på en djup känslomässig nivå förstår Barbra Streisands impuls att klona sin hund och alla andra. Om du faller i den senare kategorin - eller ens, förbjuda gud, en kattperson - det kan vara knepigt att hitta en gåva till hundens älskare i ditt liv som de faktiskt kommer att hitta användbara. Även om även de allvarligaste föräldrarna förmodligen kan använda lite hjälp med att hitta unika och roliga hundgåvor som går utöver de vanliga gamla godisarna, leksakerna och resetillbehören.

Därför pratade jag med hundutbildare, groomers och hundägare om de bästa hundgåvorna de någonsin har fått och deras gåva till presentförslag till hundälskare. Nedan, över 30 av deras favoriter som är säker på att behaga valpar av alla storlekar och övertygelser (och hundföräldrar).

Hundleksaker och behandlar

Tail Teaser Training Toy

Sarah Fraser, medgrundare av Instinct Dog Behavior and Training i New York City, tycker om att ge yngre eller tonåriga hundar vad som kallas en flörtpol, som är "som en jätte kattleksak. För många hundar blir det snabbt deras favorit - en fantastisk ersättning för att jaga riktiga ekorrar. Dessutom är det en bra form av träning som inte kräver att ägaren gör mycket. "Det finns en för små till medelhåriga hundar från Outward Hound som hon gillar.

Squishy Face Studio Flirt Pole

Fraser gillar också den här för medelstora hundar från Squishy Face Studio.

JW Pet Hol-ee Roller Dog Toy, Medium

Om pupen gillar att spela hämtning, svär Mia Leimkuhler och hennes räddning mini-schnauzer-mix Reggie vid Hol-ee Roller, som hon beskriver som "en hybrid bouncy ball och tugga leksak med stora hål som gör det lätt för mindre munnar att fånga och greppa och flinga om. Gummit är slitstarkt men inte ostridigt hårt, så det är inte en risk för att det inte går att bryta sig, och bollens klämhet absorberar sitt eget ljud och chock, vilket är bra nyheter för din nästgranne. "

JW Pet Company Holee Roller Dog Toy, Small

Det kommer också i en liten storlek.

Kong Wubba Friend Dog Toy, extra stor

"Vi kallar det hans" björnbläckfisk "och vi hatar det", skriver Alice Gregory i den här flerväggiga hundleksanjen. "Vi är inte ens säkra varifrån det kommer, men Mickey, vår leksakpudel, tycker om det mer än vad som helst som inte är en vanlig skräp", vilket är det bästa beröm som en hundförälder kan ge till en hundleksak.

PetSafe Upptagen Buddy Twist 'n Behandla hundleksaker

Kate Perry, hundutbildare och författare till träning för båda ändarna av hundkoppen tycker om att ge "praktiska saker som hjälper till att stimulera hundens sinne och hjälpa ägarna att ha ett bättre förhållande till sina hundar." En av hennes favorit interaktiva behandlingsleksaker för valpar är den Upptagen Buddy Twist and Treat, som håller hundar som arbetar för maten. "Bra som en present till nya hundägare, och bra för att träna en hund för att jobba för maten."

Outward Hound Hide N 'Slide Treat Dispensing Dog Toy

Både Perry och Shelby Semel, en expert på hundbeteende, tränare och grundare av Shelby Semel Dog Training, som pusseliga leksaker från Nina Ottosson. Perry kallar dem till och med, "Rubiks kubbor för hundar", som den här. Du gömmer godis i facken, då måste din hund sniffa och glida bitarna ur vägen för att få dem.

Tornado Treat Dispensing Dog Toy

Semel är särskilt förtjust i Nina Ottossons Tornado. "Det är ett bra sätt att mata din hund långsamt, hålla dem upptagna när du behöver dem för att självupptaga och bra för mental stimulans! Det är lätt att rengöra, inte super dyrt och underhållande att titta på. "

Elk Antler Dog Chews av Buck Bone Organics

Om du vill ge en hund ett ben, älskar Doug the Pug dessa vinklar. "Jag har en i varje rum i huset!"

BarkBox Presentkort

Om du inte är helt säker på exakt vilken typ av leksak eller behandling som ska ge, Shirley Braha, som är mamma till Instagram-berömda Marnie the Dog, rekommenderar att du ger gåvan att fylla på behandlar. "Det första som kommer att tänka på är ett BarkBox-abonnemang, för jag tycker att hundar alltid löper ut och det är konstigt att äta god kvalitet."

Hundskålar

Hundmatare för medelstora till stora hundar i cappuccino

Om du letar efter en gåva till en hundförälder som gillar att hålla ringen till ett minimum, har Katie Sturino, grundare av 12ish Style och hundmamma till Muppet, Byxor och Ost ett förslag. "Den bästa gåvan jag har fått mig är Neater Feeder skålarna. Jag har fyra hundar och de kastar en halv skål när de dricker, så det har sparat mina golv. "

Outward Hound Fun Feeder Slow Feed Interaktiv Bloat Stop Dog Bowl

Denna långsamma hundskål hjälper hundar som äter sin mat helt för fort. Som författare Ashlea Halpern förklarar, "De ovanliga pusselformerna hos dessa skålar tvingar gluttona hundar för att sakta ner sin rulle. Sophie, "Halpern's Chihuahua", brukar sällan när hon använder den för att hon måste tänka på hur man kan extrahera maten, i motsats till att bara blinda gobbling. "

Hushållsartiklar och tillbehör

Polska Penna Bundle - Franska Manikyr

"Nagellack från Warren London är en underbar gåva för någon som vill göra en snabbtorkande, lätt paw-decure på sina valpar", säger Jess Rona, hundkonsult expert i Los Angeles.

Mineral Röd Derma Komplex Shampoo

Svart Passionsschampo 01

Om doggy nagellack är för prickigt, har Rona också några rekommendationer för mer enkla hundkleddsgåvor för att hålla ditt husdjur rent. "För ett lyx schampo och balsam, rekommenderar jag Mineral Red eller Argan Shampoo och balsam av Iv San Bernard." Enligt tillverkarens hemsida är Mineral Red bättre för hundar med allergi eller torr hud, medan den svarta passionen, som har argan olja och tång, är lämplig för alla typer av päls.

H270 2-fas Equalizer

För professionellt preparerade hundar som letar efter ett sätt att hålla sin doggy-look skarpa mellan möten, "Atami H270 Vitamin Spray av Iv San Bernard är utmärkt för en in-between-grooming hydration spray", tillägger Rona.

Den värdiga hunden Buffalo Plaid Bow Tie

Avsluta utseendet med ett jaunty tillbehör. "Jag älskar en slips från den värdiga hunden som kan klämma fast på kragen, säger Rona.

Barnlacka med Brown Corduroy Collar

Sturino rekommenderar även ladugården från Canine Styles, "om du vill att dina hundar ska se ut som de har mer pengar än du gör".

Insect Shield Dog Insect Repellent Bandana

Du kan ge en hundbandannan till outdoorsy-typen som gillar att ta sin hund på vandringar. Det här är trevligt för att det är dubbelt plikt, som både ett bra tillbehör och en fästningsmedel, eftersom det har förbehandlats med permetrin, en vetenskapsmän som är godkänd fästare.

Dog Travel Tillbehör och presenter för aktiva hundar

Den ursprungliga SENSE-ation No-Pull Dog Training Harness

Perry, hundutbildaren gillar denna sele från Softouch Concepts för hundägaren som lär sina pup att sluta dra i koppel. "Denna sele är både human och effektiv. Från min erfarenhet av att arbeta med den här utrustningen, tycker jag att det minskar möjligheten för hundar att dra i koppel med minst hälften. "

Sleepypod Mobile Pet Bed & Carrier

"Den bästa gåvan som min mamma någonsin fått för mig är min doggy carrier-slash-car seat the Sleepypod", skriver Norbert, en tre-pund terapihund med över 600 000 följare på Instagram. "Det är super comfy, gör mig sömnig, och hon vet alltid att jag är säker inuti. Min mamma sätter mig i min sovypod när vi kör till vårt terapiverk. "

Pet Gear Happy Trails Djurvagn

"Jag skulle rekommendera en hundvagn från Pet Gear, " säger Rona, för "äldre valpar eller hundar som har haft operationer eller gemensamma problem som fortfarande vill komma ut i frisk luft".

COMSUN hopfällbar hundskål

Dessa hopfällbara hundskålar, som även rekommenderas av Halpern, skulle också vara till hjälp för en resande valp. "Vi klämmer dem i våra påsar och håller en i handskfacket på vår bil. Den slitstarka silikonen är lätt, lätt att rengöra och kommer inte att tippa över i en rörlig bil. "

Personliga hundgåvor

Wicked Plush Throw

"Den bästa gåvan jag någonsin har fått som hund älskare var från min mamma, för min äldsta hund Buster som för närvarande är 14 år, säger Fraser, en hundtränare. Det är "en mysig, personlig filt broderad med Buster namn på den", och det är en underbar present till både hund och ägare. "Han älskar att ha bekväma filtar runt för att snuggla och jag älskar att veta att det är ett minnesmärke jag ska ha i flera år och år framöver." Vi är inte immuna mot charmen hos en personlig present och har rekommenderat denna LL Bean plush filt i det förflutna.

"Din hund här" Custom Yoga Leggings

Du kan också ta personifieringen ett steg längre genom att sätta hundens ansikte över dina kläder. Semel har en gång fått leggingar, personligt med hennes hunds ansikte överallt, från valparna gör mig lycklig och hon kallade dem "den bästa gåvan, för vem skulle inte vara stolta över att ha på sig deras förtjusande vuxna ansikte plastered över dem ?!"

Patricias Couture Custom Caftan

För dem som inte är personliga människor men ändå vill ha loungewear anpassad med hundens ansikte på den, finns det alltid denna luxuösa, anpassade husdjurskaftan. Som kaftankonstruktören, och den stora damen i Bravos södra charm, berättade Patricia Altschul förra året: "De kombinerar kristall- och pärlautsmyckning i en anpassad kaftan med ditt eget husdjur (hund, katt, häst, fågel, jämn fisk) min är den med Chauncey, min mops. Det är handgjorda i Indien och kan bäras från stranden till en grillfest till en cocktailparty eller en black-tie-händelse. "

Gåvor till hundägare

Pet Odour Exterminator Candle, Ananas Coconut

För den människa som älskar sin hund men hatar våthundens lukt, rekommenderar strategistriven Karen Iorio Adelson detta roliga ljus som hon upptäckte på sin veterinärs kontor som gjorde sitt kontor luktade som en italiensk aprikosodling. "Det fungerar inte genom att fylla luften med en ny doft för att överbrygga stanken, men genom att släppa en blandning av naturliga enzymer - titulären" exterminator "- som bryter ner luftburna djurlukt på molekylär nivå."

Bone Toggle Collar

"Min favorit hundrelaterade objekt som jag personligen äger är en gåva jag gav mig själv när jag kom med hundträning: en speciellt stor Bone Toggle Collar från Wagwear, en New York City-baserad doggy accessories boutique", säger Anthony Newman, en certifierad hund-beteende konsult som grundade Calm Energy Dog Training. "Jag har slitit den på min handled nu i nästan tio år, hela dagen varje dag; det uttrycker min kärlek till hundar och det är verkligen unikt, med vackert handstygd läder och mässing. Fast jag antar att du också kan använda den som en faktisk hundkrage, som grundare och designer Amy tänkte på det. "

Petcube Play Wi-Fi Djurkamera

Författaren Alison Freer använder denna lilla kamerakub för att spionera på hennes Chihuahuas medan hon är på jobbet. "Om du någonsin undrat vad din hund eller katt är uppe när du är borta behöver du en Petcube, " skriver hon ", som använder en 1080p HD-kamera och tvåvägs ljudström med inbyggd mikrofon och högtalare, för att hjälpa dig att övervaka ditt husdjur. "

Hundböcker

Jess Rona är Groomed

Om du letar efter en gåva till en hundlös hund älskare, försök Jess Rona bok. Förutom att vara en förstklassig hundgroomer är hon också regissören bakom valpfylld musikvideo för Tegan och Sara's "100x" och har en mördare Instagram. Denna bok är fylld med före och efter glamourbilder av välskötta hundar. Det kommer också med en flip-bok, så du kan titta på hundar få håret att blåsas tillbaka av en torktumlare.

William Wegman: Att vara mänsklig

William Wegman's Being Human är en bra bok för den modemedvetna hundens förälder. Det har bilder av hans älskade hundar klädda i hög mode, men enligt våra vänner på Cut, "Off set, när Weimaraners inte bär päls-kappade skytteglädnader, stänker de längs en sjöstrand i Maine, där fotografen lever. "

Norbers lilla lektioner för ett stort liv

För en känsla-bra, foto-tung läsning, Norbert, hunden, är här med viss självbefrielse: "Min pappa Mark Steines tog dussintals roliga bilder av mig som publicerades i en bok. Varje foto åtföljs av små lektioner jag har lärt mig som terapihund och filantropist. "

Den andra änden av leash: Varför gör vi vad vi gör runt hundar

Om hundens förälder är självhjälptypen, rekommenderar Sonia Nathan, ägare till Sonia's Pet Grooming, Patricia M. McConnell The Other End of Leash . "Bättre än någon annan författare, hjälper McConnell oss att uppskatta att våra relationer med våra hundar är berikade av en förståelse för oss själva - vet hur vi skiljer oss från hundar och hur vi är jämförbara. Det är mer än en "hur-till" bok. Det är en "varför-till" -bok: varför vi beter sig på vissa sätt runt hundar, och varför förstå det som hjälper oss att engagera oss på ett mer glädjande sätt. "