Det bästa. verkligen.

De bästa hårbanden för alla typer av hår, enligt stylister

Anonim

Vid ett eller annat tillfälle är oddsen att du kommer att vilja dra ditt hår ur ditt ansikte. Men något gammalt hår slips kommer inte att göra: Vissa hästsvans hållare kommer att fälla och bryta torrt eller fint hår; andra kommer att lämna veck på tjockt, kinkigt hår. Och gummi märken för kontorstillverkning är en nonstarter, oavsett vilken hårtyp du har. Använd fel hår slips, och din stylist kommer sannolikt att kunna upptäcka brott och skada vid en blick. ("Ett stort problem med vanliga hårbindningar är att ditt hår fastnar i fibrerna, och när du drar ut dem drar du ut håret", säger Dominick Pucciarello, en frisör i New York.) Så för att hitta det bästa håret band för alla typer av hår, vi bad sju frisörer att dela med sig av sina favoritband, band och band.

Bästa runt hårbanden

Scünci Inga Slip Elastiska Hårband

Flera stylister kom överens om att Scünci No Slip Grips är bra för i princip alla typer och hårhår. "Om du har tung hår eller ömtåligt, finare hår, håller No Slip Grip håret på plats utan skada", säger Laura Polko, frisyrer från Los Angeles. Liana Zingarino, en stylist hos Serge Normant av John Frieda Salon i New York, bekräftar att de fungerar bra även för vågiga och lockiga typer. "De har samma slanka, anti-breakage överklagande som Scünci traditionella skador utan skador, men är gjorda av ett tjockare, slitstarkt material för att hålla locken på plats, säger hon.

Invisibobble Traceless Hair Ring

Dessa Invisibobble slipsar - som ser ut som bitar av gamla skolans telefonledning - har blivit populära de senaste åren, trots att de tittade lite skrämmande och som att de skulle förvirra ditt hår. Två stylister bekräftade att de inte skulle, och röstade för dessa för personer som vill sova i hårbanden, eller bara ha dem utan att ha rophår för mycket. "Detta drar inte håret och kommer inte troligen att lämna ett veck, " säger Pucciarello. Andrew Fitzsimons, en stylist i New York, håller med om: "Den smala hårringen lämnar inga bucklor eller stötar i ditt hår, bekväm att sova i och är hållbart nog för att hålla någon konsistens."

Bäst hårband för fint, rakt eller vågigt hår

L. Erickson Grab & Go Tube

Också populär var L. Erickson Grab & Go Tubes, som Nelson Vercher, en senior stylist på Rita Hazan i New York City, gillar för färgvariationen och förvaringsbehållaren de kommer in i. "Det är väldigt slätt, så det vann" inte på håret ", säger han, vilket gör dem också bra för några känsliga, lättbrutna strängar.

Goody Ouchless

"Mina absoluta favorithårband är Goody Ouchless-elastiken", säger Felix Fischer, en frisyrare i New York. "De är perfekta för varje textur eftersom de aldrig kommer att dra på axeln, vilket är bra för hår som behöver lite extra TLC", tillägger han. Dessa är också trevliga eftersom de är tillgängliga i svart, brunt (sett här) och blont, så att färgerna hjälper slipsen att blandas sömlöst i strängar.

Bästa hårband för kinkigt och naturligt hår

Snappee No-Crease Snap-Off Hår Slipsar

Fitzsimons är ett stort fan av Snappee Hair Ties för naturliga texturer "eftersom de inte använder den traditionella elastiska spänningen som finns i vanliga hårbanden", säger han. "Dessutom skapar den mjuka konsistensen av dessa inte frizz, och den kan anpassas så att den passar ditt hårs tjocklek, samtidigt som du snäpper tillbaka i form efter användning."

Bästa hårbanden för bearbetat eller skadat hår

Silke London Silk Hair Tie Set

De flesta stylisterna kom också överens om att skadat, bearbetat hår förmodligen gynnas mest av återupplivningen av scrunchie-trenden, eftersom de inte exponerar hårsträngar så direkt till elastiska. Om det inte är tilltalande eller praktiskt, föreslår Marissa Robinson, en stylist i Washington, DC, Silke Hair Ties av Silke London. "De erbjuder bra grepp utan att snagga håret, och de är allt tillbehör du behöver", säger hon.

Foto: Chris Linton

Silke London Silk Hair Tie Set

De kommer också i ljusa färger.

Bäst hårband för kort hår

Polybands

För korta snitt, flätband eller någon annan mindre vridning, svär Polko av Polybands, som lätt släcks av och på och levereras i fem kompakta storlekar, som tenderar att fungera bättre för mindre ponnytält eller bullar. De klara, återanvändbara hårelasterna försvinner även i de mest invecklade stilar. "Alltid Polyband. Alltid, säger hon.