rekommenderas av experter

De bästa Halloween dekorationerna och rekvisita till ditt hem, enligt hemsökta designers

Anonim

Oavsett om du är värd för en Halloween-fest och vill skrämma dina gäster, förbereda din veranda för trick-or-treaters, eller försök att imponera på dina grannar, behöver du Halloween dekorationer. Men även om galna uppblåsbara och billiga spindelväv är lättillgängliga kan du hitta massor av smakfulla yet spooky, till och med professionell, Halloween-dekor för försäljning online. Och om du placerar utomhus Halloween dekorationer, vill du också se till att de är robusta nog att klara variabelt oktobervädret. För att hjälpa dig att hitta de bästa Halloween-lamporna, gårdsdekorationer, rekvisita och även dofter frågade jag fem hemsökta designers och arkitekter för att få ditt hem till ett hemsökat hus, både inifrån och ut.

Bästa spindelväv och väggdekorationer

Kuslig kläddekoration

Leonard Pickel, en hemsökt arkitekt med över 40 års erfarenhet inom branschen och över 300 professionella haunter under hans bälte, och Kris Golojuch, grundare av hemsökta konsulttjänster och designfirma Scareventures, rekommenderar båda att styra av svart plastfack- påseliknande material, kallad visqueen, vid dekoration. "Det är bara en massiv brandrisk", säger Golojuch. "Folk tenderar att vilja bygga tunnlar ur dem och de kan vara väldigt skrämmande om det någonsin skulle bli i brand. Det är mycket billigt och klibbigt från utsidan ändå. "Ett bättre alternativ, enligt Pickel, är Creepy Cloth, som är väsentligen löst vävt, ostliknande material som du kan drapera över lampor, dörröppningar, möbler och hallar.

UltraSource Elastic Polyester köttnät, 5 "

De flesta av de professionella hemsökta designersna som jag pratade med avskedade även spindelväv från en påse eftersom de springer in i stora massor när de blir våta och är svåra att arbeta med. Deras rekommendation är att istället återställa nötköttnät som används av slaktare för att hålla korv och härdad kött tillsammans. Enligt Golojuch används detta stretchiga material också i professionella hemsökta hus för att skapa spindelväv. "Knott's Berry Farm var en av pionjärerna som använde köttnät för att göra stora spindelbanor, och vi använder det fortfarande, säger han. "Det är bara ett populärt utseende. Det ser inte alltid riktigt ut, men det finns många roliga saker du kan göra med det. Universal använde den för att skapa uppsidan för strängare saker . "Och eftersom nötköttet är robust och kommer att hålla sin form kan du använda det antingen inifrån eller utifrån.

Bästa Halloween ljus

15-Watt Dekorativ A15 glödlampa, 6-Pack

Ljus är ett annat enkelt sätt att skapa en spöklik atmosfär, både inomhus och ute. "Mörk är din vän, men mindre är mer", säger Pickel. "Så när du tänker på att göra din Halloween-fest, nu pratar du om att verkligen dämpa ner ljuset." Det innebär att du använder en dimmer eller byter ut dina vanliga glödlampor med super låg-watt-versioner. "Vi pratar 15 watt. Även en 30-watt glödlampa är alldeles för ljus för att tända ditt hus, säger han.

Sunlite SM13 / R 13-watt Spiral Energibesparande Kompaktlysrör CFL-glödlampa, röd

Du kan också använda så kallade färgade "partylökar" för att ställa in stämningen. "Inuti, gula och apelsiner och röda är förmodligen den riktning jag skulle gå. Det kommer att få dig att känna dig mer på kanten. Det är den typ av färger som du sätter i en snabbmatrestaurang för att få folk att flytta runt. "Pickel rekommenderar CFL-lampor till glödlampor eftersom de genererar mindre värme och därför utgör mindre brandfara.

URPOWER Solar Lights, 2-Pack

Neewer 12 x 12-tums pack med 8 genomskinligt färgkorrigeringsbelysningsgelfilter

För effektiv utomhusbelysning rekommenderar Pickel att peka ett lila eller grönt ljus rakt upp i ditt hus. "Landskaparna kallar till och med begreppet lysande ljus upp på träd eller upp i en byggnad Dracula-effekten, eftersom när solen är ute kommer all belysning från toppen ner, och det är så hur människor ser sina hus, även på natten, " han förklarar. "Så om du vänder det, ger den strukturen ett helt annat utseende och en helt annan känsla, " speciellt en spöklik. Dessa lampor är soldrivna, så de laddar hela dagen och lyser hela natten. För att lägga till färg klickar du bara på en teatralisk belysningsgel.

Bästa Halloween dekorationer för stora utrymmen

AtmosFX Zombie Invasion! Halloween Digitala Dekorationer

En ny trend i professionella hemsökta hus har använt animeringar och videoprojektorer för att skapa en uppslukande upplevelse. Och även om det ser ganska professionellt ut, är det en effekt som lätt kan översättas till hemmet, speciellt om du redan äger en liten projektor eller har begränsat golvutrymme för rekvisita. "Du placerar den antingen på fönstret så att den ses från utsidan, eller du lägger den på väggen", säger Brett Hays, ordförande för Haunted Attraction Association (HAA), en handelsorganisation för hemsökta designers och inuti ditt hus. andra människor i branschen. På det sättet, när trick-or-treaters ser ditt hus från utsidan, "det ser ut som zombies klättrar alla vid fönstret, försöker komma in, eller det finns ett tecken som dyker upp i dörren", vilket kan skämma bort festgäster . Både Hays och Dan Hower, sekreterare för HAA, rekommenderar animationerna från AtmosFX. Denna samling skulle vara bra för ett fönsterprojektion, med en looping-zombie-swarm-animation.

AtmosFX Ghostly Apparitions Digitala Dekorationer

Dessa så kallade Ghostly Apparitions kan projiceras inuti ditt hem, så det verkar som att spöken flyger ut ur väggarna eller dörröppningarna.

AtmosFX Digital Decoration Kit

Om du inte har en projektor men vill använda dessa effekter, säljer AtmosFX också en allt-i-ett-projektor med 14 förinstallerade scener.

Ett snabbt sätt att ställa in humör eller dekorera ett stort utomhusområde, som din gård, till Halloween är med en dimma. Froggys dimma är industristandarden, som används i hemsökta hus och teaterprodukter, och till och med brandkåren försöker utbilda brandmän enligt Pickel, och de tillverkar både dimma och högkvalitativ dimmavätska - eller "dimsjuice" - som är nontoxic och kommer inte att suga upp något i ditt hem.

1000 watt halloween dimma med trådlös fjärrkontroll

1 Gallon (128 oz.) Dimma Juice

Froggy's Fog Ground Fogger

En markdimma, som kyler dimman och håller den låg till marken, är ett annat utrymmeffektivt alternativ. "Det kommer att ligga lågt och det kommer att täcka hela området", säger Hays. "Så det täcker mycket mark och sorts bringar allting i det utan mycket dyra dekorationer överallt."

1 oz. Swampy Marsh - Vattenbaserad doftillsats för dimma

Om du vill ta din dimma ett steg längre, rekommenderar Hays att lägga dofter, som också tillverkas av Froggys dimma. "Vi har gjort det i några år, men jag tycker att det är snällt en snygg sak som verkligen fullbordar effekten, " säger han. "Du kan köpa alla olika dofter. Om det är en kyrkogård, har du en typ av smaklös jord, eller om det är en sjukhusinställning, har du en riktigt klinisk kemisk lukt. Det finns bara obegränsade variationer: lägereld, bomullsgod, skog, pistolrök, tall. "

Körsbär - Doftdistributionsbox med doftkopp

Du behöver inte en dimma för att utnyttja dessa dofter, och omvandla ditt hem till en uppslukande Halloween-upplevelse. Froggy säljer också fristående doftdistributionslådor som släpper ut mycket övertygande luktar, enligt Hays. Även om han erbjuder ett ord av varning: "Den absolutaste värsta kallas slakteri. Det stinker verkligen, men det är verkligen effektivt eftersom det är väldigt starkt. "

Bästa Halloween rekvisita

Hem Accents Holiday 5 ft. Poseable Skeleton med LED-belysning

Om du vill köpa effektiva och kostnadseffektiva halloween rekvisita rekommenderar alla experter att slå upp Home Depot, som har blivit en go-to-källa för högkvalitativa men prisvärda Halloween-dekorationer. "Några av dessa animatronik är nästan lika bra som rekvisita av professionell kvalitet", säger Hower. "Jag har sett mycket pneumatik och rörliga animationer som nu finns där för fem år sedan inte ens var ett alternativ för en hemskare, men nu är det rimligt prissatt." Det bästa är dock förmodligen skeletterna, vilket är hållbara och välformade, enligt Golojuch. "Det är väldigt lätt och det accepterar färg, det är lätt att åldra, lägga till saker till det. Du kan klä upp dem, och det tar inte mycket att stå upp om du använder någon rebar. "

Hem Accents Holiday 11 i. Animerad Skelett Hund med LED upplysta ögon

Golojuch är också upphetsad över valet av djurformade ben i Home Depot. "Det finns alltid nya varelser. De har haft fisk, de har haft hundar. De har fullstor hästar. De har dinosaurier. De hade en stor T-Rex förra året, säger han. "De är ganska bra för att de är väldigt anatomiskt korrekta. Skulpturavdelningen har gjort ett fantastiskt jobb med dem, så om jag skulle hemma, skulle jag definitivt ladda upp dem. "Sätt bara ett litet hundskelett vid din ytterdörr för att hälsa på gästerna, och du kommer att bli allt inställd att skrämma.