bästa satsningar

Den bästa Halloween Witch Hat har en Curvy, Double-Lined Brim

Anonim

Målet : Hitta den mest slitstarka toppade häxhatten. För att utvärdera alternativen pratade vi med en panel av professionella: hemsökta häxor, vars jobb kräver att deras definierande tillbehör går längre än några årstider.

Bedömningen : Medan den mest grundläggande taffetahatten går till $ 2, 99 hos vissa mega kostymbutiker, föredrar seriösa häxor att investera i något mer väsentligt - nämligen Wicked Witch Hat (från $ 62 på etsy.com) av hatmaker Fiona FixMitchell. Det uppfyller även de mest kräsna häxorna, som Jamie Keller, som spelar den Wicked Witch på årets "13th Gate" i Baton Rouge och Katie Luscombe, en lärling till Clinton Hills Halloween Lady. Hattens estetiska är en perk (siluetten är förkrossad, en ofullkomlig triangel är mer realistisk enligt denna folkmassa), men den riktiga välsignelsen är dess stabilitet. Randen är dubbelfodrad för livslängd, och materialet är ullfilt. Men ekoskärliga häxor kan välja väv gjord av återvunna sodaflasonger.

Wizard of Oz Wicked Witch of the West Hat

Fler häxa-godkända hattar

Svart häxhatt

Den enklaste (och mest grundläggande) versionen av en häxhatt; du kan inte gå fel med denna piggiga silhuett och glans. Den här är en ständig bästsäljare på Halloween megastorer i New York City som Frank Bee Costume Center och New York Costumes.

Ruched Witch Hat

En bästsäljare på Halloween Express, enligt sin COO Brad Butler, fungerar den här rutsade hattens skulpturala design med ett antal sexiga, klassiska och trollkarlkläder. Dess mer kraftiga struktur betyder också att den kan hålla dina egna utsmyckningar.

Black Velour Witch Hat

Om du vill kanalisera de koloniala vibbarna i Salem-häxproverna, prova denna velour topper, ett populärt val på Abracadabra, enligt Manhattan-butikens Cristina Guerra.

Lace Witch Hat

Delikat och rent, det här spetsnummeret ger en liten intrig på det subtilaste sättet, speciellt om du vill gräva de tunga kläderna och gå som en diaphanös häxa. Det är en bästsäljare på Abracadabra.