Folkets val

De bästa handkrämarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om några viktiga hudvårdsprodukter för kallare månader , har de bästa produkterna för att lindra eksemfläckar på vintern , plus de bästa ansiktsmjukgörare för torr hud , här studerade vi sidorna i Amazons skönhetssektion för att hitta mest trovärdiga handkrämer för lugnande knäckt, kliande vinterhud. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa handkräm för spräckad hud

O'Keeffs arbetshänder Cream

4, 6 stjärnor, 7, 873 recensioner

"Varje vinter, mina fingrar och knogar spricker och blöder. Jag tvättar mina händer mycket, och de blir grova och smärtsamma på vintern. Jag har försökt allt på marknaden för att läka mina händer. Jag märkte att över hundra personer gav femstjärniga recensioner på den här produkten. Tja, över hundra personer kan inte vara fel. Jag fick denna handkräm igår, och när jag lade det på mina händer, kunde jag berätta rätt då och då, det var något långt bortom allt på marknaden som jag har försökt. Tro mig eller ej. Det här började fungera omedelbart. Det är inte oljigt alls. Det verkar som att det snabbt absorberades i mina händer och var jämn som silke. Jag fyllde alla skärningar och sprickor på mina händer med denna grädde, idag är de nästan läka. Jag förstår inte hur denna grädde fungerade så fort, men det gjorde det. Jag tror att den här produkten är den bästa handkräm som kan tillverkas på jorden. "

Den bästa handen kräm för känslig hud

Eucerin Advanced Hand Repair Cream

4, 6 stjärnor, 706 recensioner

"Jag har känslig hud och allergier. Mycket bra, lugnande, läkning och mjukgörande kräm. Högt rekommenderad. Bästa jag har använt. Rekommenderas av min allergist och dermatolog. "

Den bästa anti-aging handkräm

Aveeno Positivt Ageless Skin Strengthening Cream

4, 2 stjärnor, 766 recensioner

"Jag skulle rekommendera. Jag har använt den här produkten i nästan tre veckor nu. Jag köpte för att jag är 39 och jag försöker hålla mina händer så ung som mitt ansikte. Jag ser väldigt bra ut att vara 39, men jag försöker inte ha "gamla damhänder", som min pojkvän säger. Så jag använder den minst två gånger om dagen, och mina händer ser mer levande ut. Jag lägger också lite vitamin E-olja runt kniporna för att hjälpa till också. Mina händer ser bra ut. "

The Best Scented Hand Cream

4, 7 stjärnor, 1 348 recensioner

"Detta måste vara den bästa handkräm i världen - lämnar huden mjuk, men inte en bit fet. Älska den rika konsistensen. Kommer i många underbara dofter. Jag tog chans på den här, mestadels för att jag älskar älskling, och Toscana är en härlig plats. Vet inte hur man beskriver doften, men jag ÄLSKAR det - luktar himmelskt och slappnar av mig direkt. Mmmm! Smaker i doft är mycket personliga. Om du har turen att hitta en butik som säljer detta, kommer du att behandlas på ett smorgasbord av prov och hitta den doft som mest appellerar till dig som individ.

Om jag någonsin blir smutsig, kommer jag att köpa tillräckligt med detta för att använda så ofta jag vill, istället för att ransiera mig själv. Under tiden kommer det att finnas människor som undrar varför den här konstiga kvinnan ibland ses att sniffa händerna med ett lyckligt, dumt leende i ansiktet. "

Camille Beckman Glycerin Hand Therapy Cream

Den bästa Shea-Butter Hand Cream

4.4 stjärnor, 1.180 recensioner

"Det här är utan tvekan den bästa handkräm på marknaden. Jag har använt det i flera år, och under de långa vintrarna - med den torra luften utomhus, den torra värmen inomhus och den konstanta handtvätten för att avvärja bakterier - L'Occitane handkräm är en livräddare. Även under sommarens värme och fuktighet absorberas handflödet praktiskt taget på så lite som 30 sekunder. Det är inte en överdrift. Dessa saker fungerar så otroligt bra på att fuktar händerna.

Inom några minuter efter ansökan börjar jag märka en stor skillnad i mina händer. De är mjukare och mjukare, och de luktar även fint. Jag gör mycket trädgårdsarbete, vilket naturligtvis orsakar många nedskärningar och skrapar på mina händer. Vad jag har upptäckt är att L'Occitane handkräm är bättre än Neosporin eller Aquaphor för att påskynda läkningsprocessen. Det varar faktiskt länge - vanligtvis ungefär sex månader med en gång om dagen. Eftersom det är så högkvalitativt behöver du inte använda mycket för att få jobbet gjort. "

L'Occitane Shea Butter Hand Cream

Den bästa kokosolja-berikad handkräm

Ja till kokosnöthydrat och reparationshand och kutiklass

4, 4 stjärnor, 238 recensioner

"Kärlek Kärlek Kärlek. Denna lotion luktar så fantastiskt. Coconut lukten är bara stark nog för att vara trevlig men inte överväldigande. Det är inte en skadlig eller konstig luktande kokosnöt. Min hud är superkänslig och benägen för eksem, och jag har använt det här många gånger utan några problem. Den perfekta lotionen, enligt min mening. "

The Best Dead Sea-Mineral Hand Cream

Ahava Mineral Hand Cream

4, 4 stjärnor, 451 recensioner

"Den bästa handkräm jag någonsin har använt. Min mamma köpte mig denna handkräm först när hon kom tillbaka från sin resa till Israel. Jag älskade det så mycket och oroade mig för att jag inte skulle kunna få det igen. Tja tack vare World Wide Web, det är enkelt tillgängligt! Doften är väldigt lätt, inte min favorit, eftersom jag föredrar citrustyper dofter, men det här är okej. Vad jag älskar om det är att det inte är fet och absorberar snabbt i huden. Min hud är mycket känslig, och jag tycker att det här är bäst för mig. Jag har eksem på benen och armarna, och även om det här är en handkräm, använder jag det för benen och armarna och det hjälper till att kontrollera eksem. Det är lite dyrt, men jag tycker att det är den enda lotionen som hjälper min hud. "

Den bästa Lanolin (Wax Wool) Hand Cream

Udderly Smooth Udder Cream Moisturizer

4, 8 stjärnor, 377 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska denna grädde och har rekommenderat till mina vänner. Jag har haft mycket ömma, knäckta händer, särskilt fingrar, i många år nu, och jag har haft omedelbar lättnad med denna kräm! Från den allra första applikationen kunde jag känna mina händer blötlägga den, och det lämnar ingen oljig återstod och har en liten, behaglig lukt. När jag använder den har min hud blivit smidig och mina händer har läkt. Mina naglar växer starkare vecka för vecka, och jag är inte rädd att nu ska visa mina händer. Jag har provat ALLA genom åren och ingen annan kräm har kommit nära att lösa problemet. Inget behov av band-aids runt mina fingrar för att underlätta den oroväckande smärtan av djupa sprickor längre. Tack tack tack .

UDDERLY SMOOTH. Jag kommer definitivt att köpa mer av denna underbara produkt! "

Den bästa handkrämen för män

Jack Black Industrial Strength Hand Healer

4, 7 stjärnor, 414 recensioner

"Händer ner (ingen ordspråk) den bästa handen lotion för en kille med mycket torr hud på vintern (eller gal jag skulle föreställa mig). Jag är van vid att få de fruktade kliarna när vädret blir blåsande kallt och luften är torrare än Gobi. Luftfuktare hjälper, men mina händer skulle fortfarande bli otäcka, röda, kliande flakmonster. Det bästa med det här är att jag inte behöver fortsätta att använda igen. Jag vill inte behöva bära lotion med mig hela tiden och fortsätta spruta det hela över mina händer och sedan få min telefon och surfplatta allt igång. Jag sätter på den när jag duschar på kvällen och precis innan sängen. Håller min hud snygg och mjuk och tämnar den vilda, röda klåden. Doften är också mycket trevlig. Tänk eucalyptus bastu, eller en trevlig icke-medicinsk Vicks VapoRub-typ doft. "

The Best Korean-Beauty Hand Cream

Etude House saknar U Hand Cream

4, 3 stjärnor, 180 recensioner

"Efter att ha läst en tidigare recension om hur liten storleken på den här produkten är, var jag lite tveksam till att beställa. Jag är så glad att jag gjorde det! Jag tycker att det är den perfekta storleken för att hålla i min handväska, och det är inte som att du behöver ett ton produkt på händerna varje gång du använder den. En liten dab gör tricket! Det luktar så trevligt och det är inte oljigt alls. Förpackningen är super bedårande, och jag kunde se mig själv bara fylla den med lotion när det löper ut! Väl värt dollar för denna supercute-förpackning. Definitivt rekommenderas! "

Den bästa organiska handkrämen

Den Nakna Bee Fuktgivande Hand och Kropp Lotion

4, 4 stjärnor, 1 770 recensioner

"Jag är en man som aldrig någonsin använder lotion, men den här vinterens torrhet har gjort knogarna på mina händer spricka ganska illa. Det var smärtsamt. Jag använder den här lotionen dagligen nu, och jag har inga problem. Det är bara måttligt fet. Några minuter efter applikationen har jag inga problem med att öppna dörrvredet eller något annat. Jag använder ett tangentbord och en mus hela dagen på jobbet (och hemma), och jag har inga problem med att använda denna lotion, väntar två till tre minuter och sedan använder mitt tangentbord och mus. Det är en fin lukt, enligt min mening, men kanske beror det på att jag knyter lukten med mina händer och känner mig bra nu! Lukten är dock stark. Människor runt dig kommer att vara tvungna att få en åsikt om det, på ett eller annat sätt. "