Folkets val

De bästa handen Sanitizers (det är inte Purell) på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa sanitizersna för köket , ditt barn och din mun - för att denna influensasäsong är särskilt otäck , sätter vi ut de bästa handrensarna på Amazon om du är sjuk i Purell, så du kan fortfarande torka upp tunnelbanespolen, dina grymma händer och vad som helst som din nysnöre kamerat har rört. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa handen Sanitizer Med Added Moisturizer

Avagard Healthcare Sanitizer Hand Gel Med Fuktighetskräm

4, 7 stjärnor, 217 recensioner

"Jag var tvungen att beställa Avagard handtvättare på grund av min handdermatit, och min hudläkare rekommenderade det. Hon har också detta på hennes kontor, och hon har använt det i flera år. Jag fick henne att skära på "vått arbete", som disk, handtvätt osv. När min order kom in och jag försökte det märkte jag hur mjukt mina händer kände. Det är en liten kemisk lukt, men går direkt bort efter att den torkar på händerna. Jag hade min moster prova det, vem är en registrerad sjuksköterska, och hon var imponerad. Jag vet att när jag använder detta, som har varit varje dag i över en månad nu, så kommer mina händer inte bara att skyddas mot bakterier och virus, utan också från torrhet. Jag rekommenderar denna specifika produkt till alla verkligen. Åh, det lämnar inte en konstig klibbig återstod på din hud efter det att den torkar. Bara en mycket lätt fuktad känsla. "

The Best Oil and Botanical-Based Hand Sanitizer

Art Naturals Natural Hand Sanitizer

4, 4 stjärnor, 215 recensioner

"Jag köpte dessa till huset och mitt kontor. Jag är så imponerad av de stora dofterna, och de torkar inte ut mina händer som typiska handgeler. Älskar verkligen dessa !!! "

Den bästa lavendelolja-infuserade handrenare

Dr. Bronner Organic Lavender Sanitizer

4, 8 stjärnor, 129 recensioner

"Dessa saker luktar underbart, och jag älskar att använda något som känns mer naturligt än Purell. Även min 5-årige älskar det. Vi sprutar det ofta på våra kuddar på natten för en lugnande bedtime doft! "

Den bästa skummande alkoholfria handskyddsanordningen

Babyganics Alkoholfri Skummande Sanitizer

4, 3 stjärnor, 395 recensioner

"Som en tvillingsmamma sanerar jag allt. Hela tiden. Och efter att barnen började klibba allt i munnen, hatade jag med att använda den vanliga sanitiseraren, eftersom jag var nervös hur mycket kvar på mina händer. Nu behöver jag inte oroa mig! Skummet är trevligt och har en trevlig lukt. "

Den bästa industriella storlek Hand Sanitizer

EO Botanisk Hand Sanitizer Gel

4, 5 stjärnor, 115 recensioner

"För några år sedan, när de handlade på hela maten, erbjöd de kunderna prov vid kassan för att rengöra sina händer. Det luktade underbart och uppfriskande. Jag hatar vanligtvis handtvättmedel, och jag trodde att det var det bästa jag någonsin hade upplevt. När jag flyttade tillbaka till USA och såg att jag kunde beställa detta på Amazon, var jag så glad över. Mina minnen gjorde mig inte besviken. Det fungerar bra på att sanera och döda bakterier, och det är otroligt trevligt att lukta utan att obehagligt torka ut mina händer. Detta kan bli sanitizer för resten av mitt liv. "

Den Bästa Naturliga Hand-Sanitizer Spray

Cleanwell Natural Hand Sanitizer Spray

4, 2 stjärnor, 324 recensioner

"Jag älskar att dessa är skonsamma medan de sanitiserar. Den har en subtil, lätt lukt som påminner mig om örter. Det är inte en dålig lukt alls och det torkar inte ut mina händer. Jag älskar det så bättre än att gå på den alkoholgelen från de här pumpbehållarna. Och mina händer känner sig inte brutna av att ha saker överblåst över dem. Det är bara en fin, ljus spritz. Min medarbetare använde min Cleanwell-spray och nu är hon också kopplad till det. De är en bra storlek för resor, så jag håller en i mitt skrivbord och en i min handväska. Du behöver inte oroa dig för att det läcker heller. Bra grejer."

The Best Alcohol Hand-Sanitizer Wipes

4, 8 stjärnor, 348 recensioner

"Så nöjd med den här produkten. De är definitivt praktiska att ha när du verkligen behöver torka ner händerna och känna dig säker på att de har hjälpt till att ta bort eventuella skadliga bakterier som kan lura på våra händer. Som vårdgivare till en kroniskt sjuk person, försöker jag mitt bästa att hålla mina händer så rena som möjligt. När handtvål inte är tillgänglig, hjälper dessa mig att känna mig renare.

De är en anständig storlek, men jag använder ofta två för att se till att jag gör ett bra jobb på mina händer. De är också ganska våta och har aldrig stött på någon som torkades ut. Hittills har jag aldrig haft problem med att mina händer torkar ut heller. De är en must-have i min handväska när jag är ute och om att springa ärenden. Väl värt pengarna för lite sinnesro. "

Nice-Pak PDI Sani-Hands Hand Sanitizing Pack

The Best Alcohol-Free Hand-Sanitizer Wipes

Babyganics Alcohol Free Hand Sanitizing Wipes

4, 5 stjärnor, 285 recensioner

"Dessa alkoholfria handtvättmedel är bra. Jag gillar att de kommer i små paket med 20 ark, vilket gör min blöja väska lättare. Dessa är bra för alla typer av användningsområden. Jag använder den för att rengöra allt som kan komma i kontakt med min babys mun. För allt som inte behöver vara alkoholfritt använder jag vanliga servetter. "