Folkets val

De bästa handhållna vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om våra favoritdammsugare här innan, så dyker du in för en mer omfattande titt på de bästa dammsugare på Amazon, här tittar vi på de bästa handdammsugarna, bärbara dammsugare och DustBusters, enligt granskare. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa trådlösa handdammsugare

Black & Decker CHV1410L 16V sladdlös litiumhandvakuum

4, 2 stjärnor, 14, 337 recensioner

"Vi äger två av dessa och älskar dem så mycket att vi bara gav en till min mamma. Hon gillar det också. Varför gillar vi dem så mycket? För det första är de mycket kraftfulla för en handvak. Med tre unga barn och en väldigt rörig katt har vi använt den här vaken för att plocka upp spannad flingor (våt och torr), kattmat, kattskräp, katthår på möbler, gipsskiddamm (fixeringshål barnen gjorde) och varje typ av spilld mat som är tänkbar med unga barn. Aldrig haft problem. För det andra är det lätt att tömma. Du kan antingen ta framsidan och dumpa den eller ta tillbaka den (för rengöring av filtret) och töm den så. Vi måste ofta använda tillbaka sättet för att säkerställa att vi tar bort alla Lego-blocken som har sugits upp av misstag. Slutligen är det enkelt att rengöra filtret. Som jag sa har jag använt den för att hämta massor av hår och gips. Att snabbt kunna ta bort filtret och till och med tvätta det är enormt. Åh, en sista punkt: Den har en bra batterilivslängd. Om du har barn kommer du att förstå när jag säger att med många av våra andra handvakar är batterierna som dör långt före rengöringsjobbet färdiga. Den här veckan varar och varar. "

Bästa trådlösa DustBuster

Black & Decker HHVI320JR02 DustBuster Trådlös Lithium Hand Vacuum, Magic Blue

4, 1 stjärnor, 2 097 recensioner

"Mycket nöjd! Det första jag vill nämna är teleskopmunstycket. Detta är en bra funktion (sträcker sig ca 6 tum) och låter dig komma in i trånga utrymmen. Suget är mycket bra. Filteret och dammskålen är ganska lätta att rengöra och krävde inte alltför stora ansträngningar att öppna. Ergonomiskt är den välbalanserad, passar bra i handen och avstängningskontakten är lätt tillgänglig med din tumme. Sammantaget är detta trådlösa vakuum lämpligt för typiskt lätt användning, och jag är säker på att det kommer att fungera bra i flera år framöver. "

Bästa sladddammsugare med slang

Shark Rocket Corded Hand Vac (HV292)

4, 6 stjärnor, 453 recensioner

"Jag ville ha en liten, lättviktig handdammsugare som jag bara kunde hämta lätt och använda för att snabbt rengöra något runt huset. Jag ville ha något riktigt kraftfullt. Och jag ville ha en med en sladd eftersom de sladdlösa förlorar kraften för snabbt, och jag ville ha en utan påsar eftersom kapslarna är så mycket enklare att använda. Shark Rocket är en av de enda hand vacs där ute som uppfyllde alla mina kriterier. Och när jag fick reda på att det gjordes av samma företag som tillverkar Ninja-bländare, såldes jag - jag älskar den produkten också. Hur som helst, jag älskar denna vac! Den är liten, lätt, kraftfull, och bilagorna är de perfekta som verkligen används mycket. Även om många dammsugare kommer med fler bilagor, så är de de som du använder oftast. Min enda kritik av denna enhet är det faktum att det inte finns något sätt att dra ihop sladden; Jag kom runt det genom att få en av dessa kardborreband och binda sladden till handtaget. Annat än det, jag älskar det här vakuumet och rekommenderar det mycket. "

Bästa trådlösa handdammsugare med slang

Svart & Decker BDH2020FL 20V Max Lithium Flex Vac Med Djurhår Pensel - Sladdlös

4 stjärnor, 1 246 recensioner

"Jag har haft detta vakuum i några veckor nu, och jag måste säga, det är väldigt bekvämt. Vi använder hela tiden det med djurhårfästet (vi har en blond lab och en bassethund) när företaget kommer över för att snabbt springa över sofforna. Med sin slang, kan den nå under fläckar andra kompakta vacs kan inte. Att vara liten och sladdlös ger oss bra bärbarhet som gör det möjligt för oss att snabbt göra trapporna, en punkt med frustration med vårt normala vakuum. Det är tillräckligt kraftfullt för att göra de jobb vi ber att göra. "

Bästa handhållna vakuum för djurhår

Bissell Pet Hair Eraser Handhållen Vakuum, Corded

4, 4 stjärnor, 5, 269 recensioner

"Det här vakuumet har varit en gudstjänst för att hålla vår soffkatt hårfri när vi har ett företag över. Vi hade försökt flera andra sätt att ta bort håret från soffan (duct tape, DustBuster, dammsugare med "borttagning av djurhår", någon till och med rekommenderade en squeegee) som helt enkelt inte fungerade. Jag var ovillig att köpa en sådan specialiserad produkt och hade hoppats att vårt vanliga vakuum skulle göra tricket, men när vi ständigt fann oss med "håriga" möbler visste jag att vi behövde något bättre. Vi lånade en Pet Hair Eraser från mina svärföräldrar, och jag blev förvånad över hur bra det fungerade. Suget är mycket starkt och den gummerade spetsen hjälper till att skrapa av håret för att sugas upp. Vad som brukade ta mig 30 minuter görs nu i 5, eftersom jag inte längre måste gå över varje yta tio gånger för att få bort allt håret. Kabeln är en stor längd, och jag har aldrig känt att det var för kort eller i vägen. Jag skulle definitivt rekommendera detta till alla med husdjur som har försökt allt annat för att få sina möbler rena. "

Bästa handhållna vakuum för kattskräp

Dirt Devil Scorpion Quick Flip Corded Bagless Handhållen Vakuum

4, 2 stjärnor, 3 333 recensioner

"Det här är fantastiskt! Jag köpte det eftersom jag var trött på att sopa upp kattskräp som omger min katts kullåda. Styrkan hos detta vakuum är otroligt. Det suger kullen utan problem alls. Vakuumets kvalitet är utmärkt.

När den är påslagen är den ganska hög, men jag köpte den strikt för att hämta kattskräp, så jag brukar inte använda den i mer än 40 sekunder åt gången. Åh, och jag älskar också att den är sladdad, så jag behöver inte oroa mig för att ladda [eller] dåliga batterier i framtiden. "

Bästa trådlösa handdammsugare för snäva utrymmen

Svart & Decker BDH2000PL MAX Litium Pivot Vacuum

4, 2 stjärnor, 7, 123 recensioner

"Detta är ett utmärkt handvakuum. Det är kraftfullt med mycket bra sug och är perfekt för att städa upp krummer och röra mina barn och hundar lämnar på möbler och golv. Tömningen är super lätt, genom att bara lyfta upp locket på sidan. Munstycket är smalt, så att du kan komma in i trånga utrymmen, som under möbler. Det svängbara huvudet är också mycket användbart och enkelt att styra med en knapp på handtaget. Det viker också snyggt in i en kompakt liten bunt för laddning på den medföljande vaggan. Jag hade en billigare DustBuster före detta, men det här är en mycket bättre handvakten på riktigt alla sätt. "

Bästa handhållna vakuum för bilar

Black & Decker BDH2000L 20-volts Max Lithium-Ion Batteri Trådlöst Handvakuum

4, 2 stjärnor, 1 293 recensioner

"Köpte det här vakuumet för min bil. Jag kör Lyft och Uber, så stor användning. Hittills fungerar produkten bra! Gjorde ganska omfattande forskning och det här vakuumet levererade mest för sin lätta buck.

Jag kan bära den i en medelstor ryggsäck. Den har förlängningsfästet och sällskapsdjurfästet bifogat, så jag har inte extra delar till att byta runt med. Jag tar ut det över natten.

efter flera användningar, och det varar i flera dagar med fem till tio minuters användning. "

Bästa bärbara våttorka vakuum

Armour All 2.5 Gallon, 2 Peak HP, Utility Wet / Dry Vacuum

4, 3 stjärnor, 3 107 recensioner

"Ganska lite kraft för en så liten modell av våt-torr vakuum. Mycket nöjd med inköpet! Sugade upp pölar (bokstavligen) från vår matta när vi hade läcka. Jag skulle ha velat ha en större tank, men det är bara jag som är lat. Mycket lätt att tömma, rengöra och / eller byta ut filter. Kunna suga eller blåsa, båda med konsekvent starkt tryck. "

Bästa mini-handdammsugare

Fuller Brush Mini Maid Handheld Vakuum Med Verktyg

4 stjärnor, 244 recensioner

"Älska det - och chockad över makten den här lilla minien har! Jag köpte detta eftersom jag ville ha något litet som inte var laddningsbart. Jag har gått igenom fyra andra [handdammsugare] med laddningsbara batterier. De skulle alla förlora makt nästan omedelbart, även efter att ha blivit debiterad, och skulle bli svagare och svagare. Så jag gav upp den stilen och valde en modell med ackord. Den här är underbar. "

Bästa Dyson handhållna vakuum

Dyson V6 Trigger - Sladdlös

4, 2 stjärnor, 723 recensioner

"Kunde inte leva utan detta. Jag har en Lab guide hund, och han sköljer som regn genom huset. Vi vakuum om två gånger per dag. Denna lilla handhållna enhet är perfekt. Jag har haft andra trådlösa vakuum, och de täppa, filtret behöver bytas, eller det har inte möjlighet att suga upp hundens hår. Jag finner körtiden på 20 minuter på max kraft är mer än tillräckligt för att passera genom huset. På rengöringsdagar använder vi Dyson-plugin-modulen, men den här lilla killen håller oss sanna i mellan. "