Folkets val

De bästa höga stolarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa barnvagnarna , dubbla barnvagnar och bilstolar för barn, här nollar vi på de bästa barnstolarna, som vi granskat på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst konvertibla barnstolar

Graco Blossom 6-i-1 konvertibelt högt sittningssystem

4, 6 stjärnor, 1 983 recensioner

"En absolut måste-ha !!! Jag har samma sittningssystem, fortfarande i utmärkt skick, efter tre barn, och vi fortsätter fortfarande starkt med det! Det har använts av alla mina barn, och vi har samtidigt kunnat använda boostersätet och barnstolen för mina barn under sina olika livssteg. Det har varit år och det är mer än jag någonsin hade hoppats på. Med det sätt som produkter görs idag, har du tur att få något att hålla i ett år, än mindre nära fyra och ett halvt år (och tre barn senare). Jag är också imponerad av att remmarna och integriteten hos stolen fortfarande är i 110 procent utmärkt skick. Sammantaget bästa bäst köp jag har haft. "

Graco DuoDiner LX Baby 3-i-1-barnstol

4, 5 stjärnor, 442 recensioner

"Vi älskar denna barnstol. Det är så lätt att sätta ihop och kvaliteten är super. Dubbla brickorna är fantastiska, så att du bara kan dyka upp den med en hand och kasta den i diskbänken för att tvätta. Det rullar verkligen smidigt, så jag kan dra baby tillsammans med mig om vi behöver flytta runt. Och vi trycker den in i hörnet när den inte används. Den lutande funktionen är utmärkt om du matar en flaska. Vi älskar att det här kommer att växa med henne också. Sittmaterialet är väldigt torkbart och det kommer ut, så att du kan tvätta det ordentligt. Skulle definitivt rekommendera. "

Graco SimpleSwitch 2-i-1-barnstol

4, 6 stjärnor, 1 243 recensioner

"Jag älskar verkligen denna barnstol. Det är för baby nr 4, så jag har gått igenom några stolar, från 250 dollar för att klippa in på golvstolar, och jag måste säga att jag tycker att det här är min favorit! Det är väldigt lätt, liten profil men fullstorig stoldel, backar, super lätt handtag, remmen är så snygga och inte besvärliga som vissa kan vara, barnet har mycket utrymme att växa och jag älskar hur lätt det är det är att torka ner. Det är enkelt men ändå funktionellt och jag kunde inte vara lyckligare !! "

Evenflo Cabriolet Hög stol

4, 6 stjärnor, 1 402 recensioner

"Vi älskar denna stol. När vår dotter var väldigt ung, använde vi den som en vanlig barnstol och noterade med glädje att maten som kastades från den övre nivån var oftast fångad på tablelike plattformen under henne. Sedan när vi ville att hon skulle äta medan vi tittat på tv, tog vi bort toppen och lade henne i den kortare stolen, där hon var ungefär samma höjd som soffbordet. Vi märkte då att hon föredrog att sitta i stolen utan brickan, så vi tog upp det till bordet och skapade sitt eget bord och stol. Denna uppsättning är anmärkningsvärt mångsidig. "

Bästsolande barnstol

OXO Tot Seedling High Chair

4, 6 stjärnor, 280 recensioner

"Vi älskar vår barnstol. Det är lätt att rengöra och ser bra ut också. Vi älskar de många sätt som det kan anpassas särskilt. När vår dotter först började använda den, var vi tvungna att luta den tillbaka till mittläget, eller hon driblade ut hennes flytande y-spannmål och purées. När vi gav henne en sippy cup, vi skulle luta tillbaka hela vägen för att hjälpa henne att dricka. Nu när hon är nästan 9 månader kan vi lämna den i upprätt läge och hon gör det bra. Brickan går lätt, är lätt att ta av och har justeringspositioner för olika storlekar av barn. Sittkudden är väldigt lätt att torka ner och torkar snabbt. Vi skulle köpa det igen i hjärtat. "

Bäst hopfällbara barnstolar

Joovy Nook High Chair

4, 5 stjärnor, 398 recensioner

"Jag älskar, kärlek, älska denna stol. Det är inte bara lätt att rengöra och lätt att använda, men färg och stil är bra. Det viks också lätt upp och vi kan dölja bort det. Vi bor i ett mycket litet hus och oroade för tillströmningen av babyartiklar. Den här är inte på vår radar, eftersom det är bekvämt och bärbart att gömma sig vid behov. Det avtagbara försöket är lätt att få på och av för att rengöra; Jag älskar också sidovingen. "

Graco Slim Snacker High Chair

4, 5 stjärnor, 351 recensioner

"Detta är ett måste för någon upptagen mamma. Jag älskar att jag kan öppna och stänga detta med en hand. Sitsens lutningsegenskaper gör den användbar för ett spädbarn om du vill sätta dem ner utan att använda en stol som ligger på golvet eller sitter på en räknare. Ditt barn kan växa med detta, och du kommer inte bli besviken. Färgen är neutral och passar alla rum. Sätet är lätt att rengöra material, och brickan är lätt att ta av och klippa på. "

Baby Trend Sit Right High Chair

4, 3 stjärnor, 143 recensioner

"Jag älskar denna barnstol! Sätet är så lätt att tvätta och jag älskar dubbla brickan. Den har justerbar höjd, reclines, vikar platta (för enklare förpackningar om du reser mycket), och är så stinkin söt till så bra pris. Skulle rekommendera! "

Bästa trästolar

Abiie Beyond Trä hög stol med bricka

4, 7 stjärnor, 956 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska denna barnstol. Vi njuter av hur lätt det är att rengöra, hur justerbart det är, hur kompakt det är och hur vackert det är. Allvarligt är denna stol ett konstverk och ser ännu bättre ut i person. Hattar ut till skaparen på denna stol - tydligt var de medvetna om fallgroparna på alla andra höga stolar på marknaden och strävade verkligen för att göra bästa möjliga produkt. Jag älskar att facket har två klickpositioner. När det ligger i närmare läge är brickan snyggt och nära upp till mitt barns kropp, så det minskar mat som släpper ner på sätet. Jag är verkligen imponerad av den här. "

Stokke Tripp Trapp Stol

4, 6 stjärnor, 545 recensioner

"Denna stol är dyr, men med tanke på att vi ska använda den minst två gånger om dagen i flera år, är det värt vartenda öre. Vi bor i ett hus i 1946 med en liten matsal, och jag ville ha något vi kunde dra upp till bordet. Jag älskar att den passar upp mot bordet som en annan stol och smälter in. Min dotter äter vid bordet med oss, vilket jag tycker är trevligt när vi äter middag tillsammans som en familj. Det är också mycket lätt att rengöra. Ingen vaddering som du måste ta ut och tvätta. Inga sprickor för mat att få fastna. "

Excellante trä högstol

4, 3 stjärnor, 342 recensioner

"Jag älskar verkligen denna stol. Det är massivt trä; det är säkert och stabilt. Jag fick en till min äldsta och slutade då köpa en sekund för min yngste. Mina killar är 2 och 1, och de klättrar och gör galet saker. Denna stol är robust och kan hålla sin klättring, och de kan stiga upp och ner på egen hand - med mig att titta där just i fall - men stolen är säker och har aldrig tippat. Det jag älskar mest är den enkla designen och den naturliga färgen. "

Keekaroo Höjd Höger Barn Hög Stol

4, 5 stjärnor, 149 recensioner

"Jag var tveksam till dessa prisvisa, men desperat för en bättre lösning för våra super-fidgety småbarn vid middagstid! Boosterstolarna fungerade bara inte, så vi tog steget efter att ha läst recensionerna, och jag är väldigt nöjd! De har gjort måltider mycket trevligare. Vi har funnit att dessa stolars komfort och lätthet uppmuntrar oss att spela mer Play-Doh och göra fler konstprojekt tillsammans. Definitivt värt det! "

Bästa bärbara barnstol

Ciao! Barnsportstol

4, 3 stjärnor, 2 297 recensioner

"Denna barnstol är fantastisk! Jag köpte detta när min dotter var 7 månader gammal. Eftersom jag är i militären reser jag ganska ofta och jag kan ta detta var som helst. Jag brukar lämna den i min bil eftersom hon är nöjd med att leka i det oavsett var vi är. Det kommer med remmar för att hålla henne säkert i sätet, men jag har aldrig behövt använda dem. Designen håller henne där snygg. Jag älskar att sopet har ett plastlock som lätt kan torka av vid behov. Benen har ett lås på dem för att se till att det är helt utfällt. Levereras också med en fin väska av mycket tjockare material än de fällbara stolarna du får från Walmart. Gjord väldigt robust och ser bra ut! "

Bäst klädhängstolar

Chicco Caddy Hook-On Chair

4, 3 stjärnor, 1 099 recensioner

"Det här är livsförändrande. Vi använder det när vi går ut för att äta, och vi har åtminstone någon som kommer upp till oss för att fråga vad det är. Jag får det här för en bebisgåva för alla mina vänner. Det är så lätt att använda och det är väldigt robust på vilken typ av bord som helst. Sätt bättre än allmänheten, smutsiga barnstolar! "

Inglesina Fast Bordsstol

4, 5 stjärnor, 987 recensioner

"Jag älskar absolut dessa stolar! Jag driver daghem och använder dem varje dag! De renar så lätt med bara en våthandduk. Materialet är tjockt och robust, och de skruvas väldigt snyggt på bordet! Mitt nr 1 val av barnstol! Plus, de viks ner och kan sättas i förvaringspåsen fäst mycket snabbt och enkelt. Jag har använt många typer av barnstolar, men dessa är de bästa, platsbesparande och bra för resor. "

Bästa moderna barnstol

Boon Flair Barnstol

4, 1 stjärnor, 528 recensioner

"Min favorit baby köp någonsin! Jag älskar, älskar, älskar det här. Jag köpte inte mycket stora biljettobjekt för min pojke pojke eftersom jag tyckte att det var slöseri eftersom de växer ut ur dessa saker så snabbt, men det här är ett måste. Jag skulle gärna spendera pengarna på det här igen. Det rullar super bra på min trägolv utan att skada dem och är mycket lätt att städa !!!! Jag torkar bara med en Clorox-torka och tvättar brickan med tvålvatten och VOILÀ ser ut som ny! Det är AWESOME och det ser så modernt ut. "