Folkets val

De bästa semesterkronorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Vi har täckt de bästa konstgjorda julgranarna , julgranstopparna, julljusen och förpackningspapper , och nu nollar vi på de bästa kransarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa gröna kransar

The Wreath Depot Arbor Artificial Boxwood 22-tums krans

4, 7 stjärnor, 109 recensioner

"Jag beställde denna krans efter att ha letat efter en grundläggande boxwoodkrans i flera månader. Jag blev inte besviken! Denna krans kommer i en vacker låda med bubbelförpackning för att hålla produkten krossad. Jag har redan det hängande på min ytterdörr och det är perfekt. Jag kunde inte vara mer nöjd! Den är välgjord, har en snygg slinga för att hänga på en kranshängare och ser verkligt ut! Kärlek, kärlek, kärlek, älska denna krans! "

Ren trädgård runt 15-tums krans

4, 2 stjärnor, 384 recensioner

"Den bästa kransen jag någonsin har köpt! Det bleknar inte, ser bra ut, och är lätt att dekorera för varje säsong. Jag har donerat alla mina andra kransar och håller den här på dörren hela året och kommer att byta band, blommor och andra dekorativa bitar. Jag skulle definitivt köpa denna krans igen! Jag älskar det!!"

Nästan naturlig 20-tums olivkrans

4, 3 stjärnor, 178 recensioner

"Min grekiska man och jag hade höga förväntningar på en olivkrans, speciellt en som skulle ha en speciell plats ovanför vår säng. Efter flera timmar av onlineforskning bestämde jag mig för att det skulle vara vårt bästa spel. Låg och se, denna krans är freaking perfekt. Stor storlek, bra kvalitet, och min man frågade mig om det gjordes av äkta olivgrenar! Skulle rekommendera. Om du letar efter en olivkrans, få bara den här. "

Bästa fallskronor

Wreath Depot Woodbury Pumpkin Harvest Silk 22-tums krans

4, 8 stjärnor, 170 recensioner

"Det är en vacker krans. Färgerna är pulserande och det är mycket fullt (inga tomma fläckar eller luckor). Det var rimligt prissatt - jag har gjort många kransar själv och köpt komponenterna separat, så jag kan säga att den här kransen är bra för pengarna. Det var också välförpackat i en robust skyddslåda. "

Wreath Depot Appalachia Berry Silk 22-tums krans

4, 7 stjärnor, 147 recensioner

"Färgets rikedom, olika bär och fullföljd av lövverket gör denna krans till en skenare. Det kom i perfekt skick, och jag kommer att kunna hålla det så många år på grund av den stora förvaringslåda. Jag kunde inte vara mer nöjd med detta köp. "

Bästa julkransar

Darice 24-tums kanadensisk tallrik konstgjord julkrans

4, 4 stjärnor, 238 recensioner

"För att hitta en krans denna storlek och med mångsidigheten av arrangemang och struktur, skulle du behöva betala $ 50 någon annanstans, speciellt om det hade några dekorationer på den. Här får du ordna kransen så som du vill pryda det. Det är mångsidigt för varje tillfälle! När påsken kommer kan jag göra bunnies, och när fjärde juli kommer OMG! Jul är definitivt min avsikt för denna krans, men mångsidigheten kan inte köpas. Jag älskar det och det är väldigt lätt att ordna och dekorera. Nålarna böjer sig mycket lätt. Ha så kul!"

National Tree Company 48-tums Norwood Fir Wreath med tydliga ljus

4, 6 stjärnor, 45 recensioner

"Kransen är helt underbar. Så lätt att sätta ihop. Det är ännu mer vackert i person. Värd varenda krona! Jag tänkte på att lägga på några dekorationer på den, men det behöver inget! Jag har den på en yttervägg i mitt hem. När det inte tänds under dagen, skulle vissa dekorationer vara vackra, men när lamporna kommer på natten.

helt fantastisk !!!!!! Skulle rekommendera detta. "

Wreath Depot Whitehall Dekorerad 22-tums julkrans

4.9 stjärnor, 54 recensioner

"Om du vill köpa en konstgjord krans som ser dyr ut men inte kosta dig en arm och ett ben, har du hittat det! Detta är en vacker högkvalitativ juldekoration till din dörr. Den kommer i en väldigt robust kartong, som kan användas för att lagra din krans efter julen är över. De röda prydnadsföremålen är livfulla och står verkligen ut mot grönska. Observera att det inte kommer med något att fästa det på din dörr, så jag rekommenderar att du köper en klar krans krok. Jag kunde inte vara lyckligare! "

Kransen Depot Queensbury Dekorerad Julkrans 22 tum

4.9 stjärnor, 44 recensioner

"Jag ville ha en ny krans för husets ytterdörr och behövde en som kunde tolerera att bli utsatt för kyla och snö (vi bor i Alaska). Det finns många vackra kransar på Amazon (och andra detaljhandeln); Men i min forskning upptäckte jag att många inte var avsedda för exponering för riktigt vinterväder, vilket var prioritet nr 1 för mig. Denna krans från Wreath Depot är vacker, anlände om några dagar och kom i en stabil box som jag enkelt kan behålla och lagra kransen i (bonus!). Det är underbart på vår ytterdörr och är för närvarande varaktig snön ganska bra - det ser snygg ut med snö inbäddat i grenarna och ornamenten. Skulle jag köpa från Wreath Depot igen? Absolut!"