högsta bud

The Best House Tofflor ser ut som sneakers

Anonim

Inte din genomsnittliga slipper.Photo: Bobby Doherty / New York Magazine

En kärlekssockor

Målet: Hitta de bästa tofflorna som ser ut som sneakers. När allt kommer omkring, mellan Balenciagas strumpbyxor, Allbirds ullslipsar och Adidas Primeknit-racers, känns många utomhusskor som sovrums tofflor. Säkerligen måste det också vara sant.

Bedömningen: The One Love Socks av Fuggit tar estetisk inspiration från de sällsynta, mest eftertraktade sparken på marknaden - i det här fallet Retro Air Jordan 1s - men är handhårade av ett team kvinnliga hantverkare i Turkiet. Till skillnad från de flesta puffiga slipper-sneakers finns, har Fuggits en avsmalnande, hög-topp silhuett och falska snören. Och nyligen började märkets grundare, Richard Riley, lägga till gummisulor - vilket innebär att du även kan bära dem ner till deli.

En kärlekssockor

Dessa är också tillgängliga för försäljning på Etsy.

Fuggit se framtiden

Fuggit gör också den här roliga stickade versionen av sneakersna från Back to The Future som kommer i herrstorlekar.

Runners-up

Mahabis Classic

Mahabis kommer med en avtagbar gummisula, så de är inte nödvändigtvis tofflor som ser ut som sneakers, men de är tofflor som fungerar som sneakers.

Gohom Kvinnors bekväma lyxiga inomhus / utomhusskor

Din klassiska Converse All Star look-alike.

Happy Feet Sneaker Boot

Kanske den vanligaste av slipper-sneakers, den super-puffy high-top med en tums skumsula som du bara sjunker in i. Dessa kommer också märkesvaror för alla dina favoritsporter.

* En version av den här artikeln visas i januari 22, 2018, utgåva av New York Magazine.