Folkets val

De bästa luftfuktare på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att tänka på oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som lakan eller kuddar ), men så mycket vi vill kan vi inte prova allt . Därför introducerar vi People's Choice, där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter de mest övertygande av dem. Medan vi har skrivit om de bästa befuktare enligt experterna , en viss desinfektionsfuktare , och till och med en bakterie-zapping luftfuktare , har vi samlat de bästa luftfuktare som finns tillgängliga på Amazon, enligt folket (notera att recensionerna har redigerats för längd och tydlighet).

Bästa svala dimma luftfuktare

Everlasting Comfort Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare

4, 1 stjärnor, 2, 115 recensioner

"Min man och jag har märkt en sådan skillnad i vår andning och" torrhet "efter att ha använt det i några veckor nu. Det rymmer cirka två nätter av vatten och det lilla ljuset på framsidan stör oss inte eftersom det ligger under vår synlinje. Jag älskar också att vi kan använda eteriska oljor utan att förorena bassängen. Det finns en liten låda på sidan av luftfuktaren som du kan lägga till dina oljor till. Förpackningen är väldigt minimal och jag vet inte riktigt ens vad varumärket är för att det inte är markerat någonstans (jag kan se) på luftfuktaren - vilket jag helst tycker om. "

VicTsing Cool Mist Luftfuktare

4, 2 stjärnor, 388 recensioner

"Verkligen super-tyst; Jag har den på mitt nattbord vid min sängs sida och hör inte ett ljud. Vattentanken rymmer enkelt en hel natt och mer.
Justeringsratten för dimma är lätt att använda och möjliggör stegvisa ändringar för en perfekt inställning, oavsett din situation. Ett fantastiskt värde för priset. "

Bästa varmvattenbefuktare

Levoit Luftfuktare, 6L Varm och Cool Mist Ultraljud Luftfuktare

4 stjärnor, 1 117 recensioner

"Jag älskar allt om denna luftfuktare! Jag hade en lista över funktioner jag letade efter och denna Levoit-enhet kontrollerar alla rutor. Viskar tyst? Du kan inte ens höra det går när det sitter en fot bort från dig! Programmerbar fuktighetsinställning? Yep, var som helst från 45 procent upp till 80 procent. Vattentank med stor kapacitet? Detta kan springa för DAGAR om du vill ha det. Varm eller sval dimma? Tryck bara på knappen för den du föredrar! Aromaterapi alternativ? Det har dig helt täckt. "

Bästa mini luftfuktare

JZK Mini Portable Personal Cool Mist Luftfuktare

4, 1 stjärnor, 1 228 recensioner

"Denna luftfuktare kunde inte ha kommit på en bättre tid. Jag var ute sjuka med näsan i en vecka och har haft den sedan dag ett - det är fantastiskt! Katter älskar det också, haha! Denna söta lilla sak är mycket kraftfull och rekommenderas! "

Bästa små luftfuktare

Urpower Essential Humidifier

4.5 stjärnor, 28 504 recensioner

"Luften i mitt sovrum är väldigt torr. Jag är för närvarande över influensan och ville ha något att lugna luften och få mig att trivas. Det har gått ungefär en vecka sedan jag har haft det, och det hjälper mig definitivt att andas lite bättre och lugnar luften. Jag har ett litet sovrum och jag kör det i kontinuerligt läge när jag sover på natten. Bra produkt och bra pris. Liten nog att ta med dig när du reser eller till kontoret. "

Bästa rum luftfuktare

Ren Enrichment MistAire XL Ultraljud Cool Mist Luftfuktare för stora rum

4, 2 stjärnor, 1 054 recensioner

"Detta är min fjärde coola luftfuktare, och jag älskar absolut den här. Det är tyst och sätter ut en hel del dimma om det behövs. Jag kan justera inställningarna för att få det belopp jag vill ha. Det täcker ett anständigt område, cirka 400 till 500 kvadratmeter. Jag rekommenderar det till alla som behöver fukt i luften. Jag kan säga det har gjort en skillnad för min andning och min hud. Jag bor i CA: s höga ökenområde, så all fukt jag kan få i luften är ett plus. "

LEVOIT LV450CH luftfuktare

4, 4 stjärnor, 209 recensioner

"Vi är väldigt nöjda med det här märket och den här modellen. Det är väldigt tyst, och det blå ljuset ger en fin touch och en mjuk omgivande glöd. Den 4, 5 liter eller 1, 18 gallon kommer att vara i tre dagar i vår erfarenhet, där luftfuktaren körs på lägst av de tre inställningarna. I den näst högsta inställningen går det upp till två dagar och i högsta inställningen, ungefär en dag. Den svala dimmen är MYCKET synlig och har gjort ett fantastiskt jobb för att hjälpa till med min sons blodiga näsa. "

Bästa hus luftfuktare övergripande

Aprilaire Model 700 Automatisk helkammareaggregat ugnsfuktare

4, 5 stjärnor, 713 recensioner

"Fantastisk enhet. Det är enkelt att installera för en självhushållare och håller ett dåligt förseglat 2 200 kvadratmeter radhus jämnt i 40 procent luftfuktighetsområdet. Genom att ansluta den till min ecobee3 Smart Thermostat (som automatiskt justerar fuktighet baserat på vädret) håller min luftfuktighet bibehållen perfekt - även om vädret varierar utanför. Ännu bättre kan jag spåra när det slås på / av - vilket visade både hur effektiv enheten är och hur luften tätar ditt hus verkligen hjälper till att upprätthålla luftfuktighet / värme / kyla. "

Bästa hus luftfuktare för under $ 100

Essick Air AIRCARE MA1201 Hela huset stil

4, 1 stjärnor, 1 302 recensioner

"Enheten fungerar felfritt och i vårt 2500 kvadratmeter hem tog det bara en dag (24 timmar, med några påfyllningar) för att träffa den fuktighetsnivå vi satt (vi var 32 procent och vårt mål var 50 procent fuktighet) . Enheten tänds ungefär fyra gånger om dagen, vanligtvis ett par gånger på natten, även om det är ganska tyst så det stör inte vår sömn, trots att det bara är cirka fem meter från vår sovrumsdörr. "

Bästa väsentliga oljefuktare

ASAKUKI 500ml Premium, Essential Oil Disiffuser

4, 5 stjärnor, 666 recensioner

"Luften i min lägenhet är väldigt torr, så jag letade efter en diffusor som skulle göra ett bra jobb vid fuktning också. Den här fungerar bra! Den rymmer en halv liter så det kan springa länge. Jag kan bara lägga till några droppar essentiell olja och det fördelar doften. Jag använder knappt ljussystemet, men det fungerar bra. Lätt att ta toppen och fylla på. "

Bästa filterlösa luftfuktare

Anypro Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare

4 stjärnor, 1 973 recensioner

"Min fru och jag älskade det så mycket vi beställde nyligen en annan för familjerummet! Det släpper ut en massa kall dimma, men på något sätt lämnade ingen kondens på bordet även efter att vi sprang det i ungefär tio timmar idag. Buller: Jag var chockad i början att allt vi hör är några bubblande ljud så ofta, om vi lyssnar noggrant. Vår nuvarande fullrums luftfuktare är mycket högre. "

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Den bästa luftfuktaren sjunger bort bakterier och mögel med en ultraviolett stråle