Folkets val

De bästa ismaskinerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter det mest värdefulla. Medan vi har täckt andra hushållsapparater, som minikylskåp , vinkylare och kylskåp , och till och med snöskonmaskiner , har vi här avrundat de bästa granskade bänkmaskinerna på Amazon. (Recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Obs! Vi utökade listan med maskiner med 3, 8 och 3, 9 stjärnor eftersom det var ett begränsat urval av istillverkare på Amazon med fyra- och femstjärniga recensioner. De flesta av de enstjärniga recensionerna vi läste noterade att maskiner inte skulle behöva vara efter några månader - ett vanligt problem med bärbara istillverkare oavsett vilket märke. Dessa kommer att fungera om du behöver en maskin på kort sikt, men vi kan också föreslå isbrickor som en säkerhetsåtgärd.

Bästa övergripande ismaskin

hOmeLabs Portable Ice Maker Machine

4, 2 stjärnor, 1 011 recensioner

"Jag har ingenting annat än kärlek till den här ismaskinen! Det fungerar vackert. Först är jag mycket imponerad av maskinens lilla fotavtryck. Det passar fint på min bänkskiva. Det ligger någonstans mellan storleken på min kaffebryggare och brödtillverkaren. Det tar ungefär sex minuter per sats is. Du fyller bara tanken och låter dig rippa. När islådan är full, slutar den automatiskt att producera is vilket är en bra funktion. Det är en lågenergimaskin som betyder att det inte kommer att slå din räkningsavgift hårt alls. Jag älskar bekvämligheten och portabiliteten hos denna ismaskin. Det är högkvalitativt och ser bra ut! Jag skulle inte tveka att rekommendera den här - det är en målvakt! "

Bästa nugget-stil ismaskin

FirstBuild Opal Nugget Ice Maker

4, 2 stjärnor, 477 recensioner

"Jag har nu haft ismaskinen i fyra månader. Jag kan uppriktigt sagt inte tro vad en livsbyte har varit. Jag vet att du säger - det är bara is. Men nej det är så mycket mer. På grund av det dricker jag minst fem koppar vatten varje dag. Jag går aldrig ut ur isen, och jag tvivlar på att du kommer heller. Den som utformade detta gjorde precis vad jag ville ha. Jag fyller upp vattnet en gång om dagen, rengör det varje månad eller så och njut av helvetet ut ur det hela dagen varje dag. Om du älskar is är det här du har drömt om, och det fungerar lika bra idag som det gjorde för fyra månader sedan. "

Bästa ismaskiner med tre storlekar

EdgeStar Portable Countertop Ice Maker

4 stjärnor, 680 recensioner

"En sådan livräddare i värmen! Vår ismaskin kan inte hålla sig på vanligt sätt, än mindre med oss ​​att gå igenom den här mycket isen. Jag skulle ha köpt ispåsar varje dag före detta, och vi bor miles från närmaste mataffär. Det gör isen mycket snabbt och fortsätter att göra det utan att behöva fyllas på så ofta. Vi tog också det camping i vår trailer; fungerade bra! Vi kopplade in den på RV parken eller på generatorn och vi fick aldrig köpa extra is. "

Tänk Gizmos Ice Machine

3, 8 stjärnor, 471 recensioner

"Detta kan bara vara det bästa jag någonsin köpt. Ärligt talat, ha is hela tiden med mina fingertoppar med lätthet - ja det är så bra. Det tar ungefär sex minuter eller så att vrida isen. På grund av hur den är utformad, försöker den bara att göra is om vatten är tillgängligt. Om du inte använder isen smälter den tillbaka i behållaren och det gör att mer is kan tillverkas. Det är geni. Jag önskar att jag kunde ge det en högre poäng det är så bra. "

Bästa ismaskin med två storlekar

RCA Igloo Countertop Ice Maker

3, 8 stjärnor, 496 recensioner

"Köpte detta som en present till min fru. Vi älskar att göra margaritas på natten och den här maskinen har sparat oss sin egen vikt i guld jämfört med vad vi normalt skulle spendera på is. Vi har inte en ismaskin i vårt kylskåp, så vi var alltid tvungna att köpa påsar med is. Den här maskinen gör snabbt tillräckligt med is för att vi ska kunna använda med mycket att spara. Vi älskar den här saken och det har funnits bra i flera månader nu. Om du behöver en praktisk ismaskin till din disk som är robust och pålitlig, se till att du tar en av dessa. "

Bästa ismaskin med lågvattennivåvarningar

Della Portable Ice Maker

3, 9 stjärnor, 623 recensioner

"Det här gör isen snabb !! Jag pluggar in den från helt ny och hade tillräckligt med is för en drink på sex minuter.

galen! Det verkar som om det skulle hålla ungefär en liter eller två vatten i reserven och du kan hälla vattnet mitt i maskinens botten, så att en vattenledning inte behövs. Vi köpte detta som ett sätt att minska iskostnaden på sommaren vid vår pool och vi kommer nog att få pengarna tillbaka i besparingar under den första månaden! "

Bästa högkapacitets ismaskin

Della Electric Ice Maker Machine

3, 9 stjärnor, 482 recensioner

"Jag blev verkligen förvånad över hur mycket jag gillar det här. Jag hade lekat med tanken på att köpa en bärbar ismaskin i flera månader och äntligen lite kula. Jag hade tittat på dyrare enheter men bestämde mig för den här modellen eftersom det var billigare och jag var inte säker på om vi skulle vilja använda en. Jag blev positivt överraskad! Isen smakar bra och är en rimlig storlek. Det är mycket lätt att rengöra och använda. Indikatorlamporna berättar allt du behöver veta när du gör is. Kapaciteten på denna maskin är ganska bra - vi ställer upp det på morgonen och har gott om is hela dagen. "